Een wit gebit dankzij het bleken van uw tanden

De moderne mens wordt nogal eens onzeker gemaakt door de media over zijn uiterlijk. We moeten er allemaal uitzien zoals de beroemdheden in Hollywood. Maar is dat haalbaar? Een wit gebit is in ieder geval zeker haalbaar. Maar wij vinden dat u deze keuze moet maken omdat u bijvoorbeeld over uw onzekerheid heen wilt komen. Of simpelweg vanwege de reden dat u behoorlijk gele tanden hebt. Maar u moet te allen tijde onthouden dat de natuurlijke kleur van tanden bij de mens geelachtig is. Een wit gebit is wellicht een modeverschijnsel dat we al bijna 100 jaar kennen, het betekent wel dat u uw tanden moet bleken. Gelukkig kunt u dat zelf thuis doen dankzij onze geweldige en geheel veilige producten! Klinkt u dat als muziek in de oren? Bent u het niet erg eens op de manier waarop men aan hun uiterlijk sleutelt zoals faceliften, cosmetische operaties of bepaalde medicatie? Maar wilt u wel een wit gebit door uw tanden op een veilige manier te bleken? Kijkt u dan eens bij 123 witte tanden. U kunt in onze webwinkel diverse producten kopen waarmee u in no time een wit gebit creëert. U bent hier nauwelijks tijd aan kwijt, het is geheel pijnloos en u merkt al resultaat na de eerste bleek. U kunt direct een heel pakket kopen en bepaalde accessoires uit het pakket later nabestellen. Dat is zeker een reden om een gratis account aan te maken, dat maakt bestellen in de toekomst een peulenschil.

Wilt u graag een wit gebit? Doe dit dan op een veilige manier

Is een wit gebit iets dat u wilt? En wilt u dat uit uzelf, dus niet omdat uw persoonlijke held ook een wit gebit heet? Denkt u dat u dan weer breed durft te glimlachen en zal uw zelfvertrouwen aanzienlijk toenemen dankzij deze kleine ingreep waar geen dokter of tandarts aan te pas komt? Kies dan voor onze pakketten want wij werken niet met gevaarlijke stoffen zoals waterstofperoxide. Natuurlijk, u kunt naar een kliniek toe gaan. Maar dan bent u erg veel geld kwijt terwijl uw zorgverzekeraar een dergelijke cosmetische behandeling waarschijnlijk niet vergoedt. Tenzij u een volledige aanvullende verzekering hebt afgesloten. U bent een dief van de portemonnee als u dus naar een kliniek gaat om een wit gebit te krijgen. Het is verstandig om het in ieder geval eerst zelfs te proberen met onze producten.

  • Koop bijvoorbeeld een pakket voor de hele familie, een starterskit of een duo-verpakking,
  • Of gebruik bleekpennen en/of bleekstrips voor een optimaal resultaat,
  • En u kunt hier snel een “Whitening gel navulling” bestellen.

Op de site vindt u een duidelijke gebruiksaanwijzing en u krijgt u natuurlijk ook toegestuurd als u een bestelling hebt gemaakt. Het voorwerk om een wit gebit te krijgen is slechts eenmalig. Als u die stappen hebt gedaan dan is het tijd voor het echte werk. U bent elke dag slechts een halfuur bezig terwijl u in de tussentijd iets voor uzelf kunt doen.

Uw zelfvertrouwen zal aanzienlijk toenemen!

Kies voor een wit gebit, dus kies voor onze originele bleekformule! Kunt u niet langer wachten? Dan moet u voor 10.00 uur in de ochtend bestellen, dan hebt u het dezelfde dag al in huis. Gaat u dat niet lukken? Bestel dan voor 17.00 uur, dan kunt u de volgende werkdag beginnen met bleken. Een wit gebit is nu voor iedereen weggelegd. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe producten en acties door u te abonneren op onze nieuwsbrief en door ons te volgen via onder andere Facebook, Twitter en Instagram.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn