Een wollen dekbed is lekker warm in de winter

Naast het donzen dekbed is er ook het synthetische en wollen dekbed. De donzen en wollen varianten bestaan het langste en zijn beiden zeer geschikt voor de diverse jaargetijden. Kijkt u eens op onze website om de verschillende types te vergelijken. Mocht u een keuze hebben gemaakt dan kunt u direct uw beddengoed online bestellen. Een wollen dekbed is uiteraard gevuld met lekker warm en zacht schapenwol. Een groot voordeel van een wollen dekbed ten opzichten van andere types is het feit dat een wollen dekbed hoog isolerend werkt. U hebt daarom maar een dunne laag nodig. Een wollen dekbed is dan ook een van de dunste dekbedden die er zijn. Wilt u graag een dekbed waar u het hele jaar onder kunt slapen? Kies dan de zogenaamde vierjaargetijden variant. Maar we verkopen op beste-dekbed.nl ook varianten voor bepaalde seizoenen. Zo is er voor ieder wat wils. Mensen die echte koukleumen zijn hebben bijvoorbeeld meer baat bij een winterdekbed dan een zomerdekbed. Wilt u graag wat advies over welke dekbedden het beste bij u passen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze klantenservice weet alles over dekbedden en beddengoed. Ook als u vragen hebt over het maken van een online bestelling staan we voor u klaar. Dus klim in de pen en schrijf een e-mail of bel ons tijdens kantooruren gerust eens op.

Dankzij een wollen dekbed krijgt u een goede nachtrust

U wilt uiteraard ongestoord kunnen slapen. Dan is een goed bed enorm belangrijk. Ook het matras waar u elke nacht weer op ligt dient comfortabel te zijn. Maar een comfortabel matras is zeker niet het enige type beddengoed dat u nodig hebt. Een lekker warm en ondersteunend wollen dekbed kan een zegen zijn. Vergeet u trouwens niet om er een hoeslaken bij te bestellen? Die trekt u over uw matras heen en dat zorgt niet alleen voor een plezierige ligging, maar ook voor een beschermende onderlaag. Naast het wollen dekbed kunt u ook allerlei andere dekbedden bestellen net als hoeslakens en dekbedovertrekken. Wol biedt vele voordelen:

  • U hebt er weinig van nodig om er warm van te worden.
  • Het beschermt tegen huisstofmijt en allerlei andere allergieën.
  • Wol is lichtgewicht dus u merkt nauwelijks dat u onder een dekbed ligt.

Het wollen dekbed dat u bij ons kunt kopen leveren we van diverse bekende merken. Daardoor garanderen we topkwaliteit. Overigens is het wollen dekbed leverbaar in allerlei afmetingen zodat u bij elk bed een goed passend dekbed vindt.

U slaapt in uw leven enorm veel, denk daarom aan comfortabel beddengoed

Wol is afkomstig van de vacht van dieren. Een dier lijdt hier niet onder. Sterker nog, het is juist erg plezierig voor een schaap, geit of kameel om in de lente geknipt te worden. Anders duurt het een lange tijd voor ze hun wintervacht hebben afgeschud. Nu kunnen ze direct aan het begin van de lente lekker koel in het zonnetje liggen. Het scheren van deze dieren is dan ook een echte win-winsituatie: zowel voor de dekbeddenfabrikant als voor het dier. We verkopen diverse dekbedden van uiteenlopende types wol. Zo hebben we dekbedden van geitenwol, kamelenwol en zelfs van kasjmier. U begrijpt waarschijnlijk wel dat een kasjmieren dekbed wel in een hogere prijsklasse valt. Maar bij ons bent u overigens geen dief van uw eigen portemonnee en daarnaast is er voor ieder wat wils te vinden. Hebt u een keuze kunnen maken? Bestel dan snel want u kunt de bestelling morgen al in huis hebben. Vul uw gegevens in en betaal via een digitale betaalservice zoals PayPal of iDEAL.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn