Eenvoudig online EPDM folie bestellen

Een zeer veel gebruikte methode om een dak te bedekken is door middel van EPDM folie. Dit materiaal is een synthetische rubber en is niet alleen zeer goedkoop in de aanschaf maar ook nog eens ijzersterk. Omdat in de EPDM folie geen olieproducten zitten verwerkt is het een stuk goedkoper dan veel andere soorten rubber die dit wel hebben. Daarnaast is het materiaal zo gemaakt dat het zeer lang mee gaat en bovendien nog zeer veel andere voordelen met zich meebrengt. Zo is de EPDM folie die wij verkopen brandveilig en kan het zeer goed tegen UV straling waardoor het niet snel zal gaan scheuren en er barsten in komen. Daardoor is EPDM folie momenteel een zeer populaire manier om bijvoorbeeld een dak te bedekken. Er zijn echter nog vele andere toepassingen van EPDM folie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van dit materiaal als afdichting strips in de ramen en deuren van een auto. De traditioneel gebruikte materialen gaan soms maar 15 jaar mee, terwijl dit met EPDM folie met gemak 50 jaar is. Daardoor is het niet alleen in de initiële aanschaf verstandig om voor dit materiaal te kiezen, maar is het ook op de lange termijn zeker de beste keuze. Handig is ook zeker dat een dak bedekken met EPDM folie gemakkelijk door u zelf kan worden gedaan. Er is weinig lijm voor nodig en wij kunnen u met gemak grote rollen leveren die u zelf kunt uitrollen op uw (platte) dak. In tegenstelling tot sommige andere methoden van dak bedekken is er geen gasbrander voor nodig om alles op de juiste plek te branden. Hierdoor is het een stuk veiliger en eenvoudig om op deze manier een dakbedekking aan te leggen. De samenstelling van de verschillende soorten EPDM folie kan nogal verschillen en daarom is het belangrijk om voor de juiste aanbieder van deze materialen te kiezen. Bij ons bedrijf Interexpress EPDM Systemen kunt u rekenen op een zeer hoge kwaliteit en bovendien zijn de prijzen die wij hiervoor rekenen zeer laag. Er is dus geen betere aanbieder van EPDM folie te vinden dan ons. Kies daarom niet voor een ander bedrijf maar kijk vandaag nog rond op onze site om te zien wat wij u allemaal kunnen bieden.

EPDM folie en toebehoren snel en goedkoop in huis

Er zijn natuurlijk meerdere manieren om EPDM folie te kopen, er zijn echter maar weinig aanbieders die u zo veel voordelen kunnen bieden als ons bedrijf. Wij zorgen er niet alleen voor dat u alles snel in huis heeft maar kunnen ook de hoogste kwaliteit beloven. Daarnaast zijn de prijzen die wij rekenen zeer laag in verhouding tot veel van onze concurrenten. Een ander groot voordeel is dat wij een grote collectie hebben en zeer veel artikelen op voorraad hebben. Hierdoor kunnen wij u alles leveren wat u maar nodig kunt hebben om succesvol zelf de EPDM folie te gebruiken voor de doeleinden die u in gedachten heeft. Zo kunnen wij u niet alleen de EPDM folie zelf leveren maar ook alle toebehoren kunt u bij ons kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Stroken
  • Hemelwaterafvoeren
  • Prefab hoeken
  • Lijmen en kitten
  • Diverse accessoires
  • Daktrimmen

Maar uiteraard hebben wij nog veel meer in huis. Handig is ook zeker onze totaalpakketten die u zowel op maat kunt bestellen als in een voorverpakte hoeveelheid. Hierdoor krijgt u in één keer alles in huis wat u nodig heeft om uw eigen dakbedekking aan te leggen. Eenvoudiger kan het dus niet! Het is ook zeker goed om te weten dat alle EPDM folie die wij verkopen van de hoogste A-kwaliteit is. Het betreft de Europese versie van deze folie. Dit komt er in het kort op neer dat er geen talk en ander spul op de folie zit waardoor u het direct kunt gebruiken en niet eerst hoeft te reinigen of te schuren. Dit kan u dus veel tijd besparen die u beter kunt besteden aan andere zaken! Wij geven uiteraard altijd een uitgebreide handleiding en extra informatie als u hier behoefte aan heeft. Zo weet u zeker dat u geen fouten zult maken en de juiste materialen voor de juiste doeleinden zult gebruiken. Wij helpen u ook graag met het vinden van de juiste artikelen, dus als u hier vragen over heeft dan kunt u deze gerust aan ons stellen. Op het gebied van EPDM folie kunt u zich kortom geen beter aanbieder wensen dan ons bedrijf. Kijk vandaag nog eens rond op onze website om te zien wat wij u allemaal kunnen bieden of neem direct contact met ons op.

Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs

Wij staan in voor de kwaliteit van de producten die wij verkopen en daarom kunt u er altijd op rekenen dat alles aan de hoogste eisen voldoet. Daarnaast zorgen wij er graag voor dat u de juiste spullen in huis heeft om alles vlekkeloos te laten verlopen. Wij adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden van de verschillende soorten EPDM folie en de bijbehorende artikelen. Daarnaast kunt u er op rekenen dat bij ons bestelde spullen binnen drie werkdagen thuis worden bezorgd. U kunt uiteraard veilig afrekenen via onze webwinkel dus ook op dat gebied zit het zeker goed. Wilt u binnenkort dus een nieuwe dakbedekking zelf aanleggen en wilt u daarvoor de juiste EPDM folie een bijbehorende producten aanschaffen dan hoeft u bij deze niet verder te zoeken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn