Eta Canada aanvragen

eta-aanvragen - Eta Canada aanvragenWilt u een eta voor Canada aanvragen? Dan gaat u vast een prachtige reis door dit grote land maken. En gelijk hebt u, dit land heeft erg veel te bieden. Prachtige uitgestrekte toendra’s, vele meren en geweldige bergen, zeker als u naar de Rocky Mountains gaat. Natuurlijk kent het land vele moderne steden maar als u noordelijker gaat reizen, dan zal u de uitgestrektheid snel opvallen. Kleine nederzettingen en zelfs indianen zult u tegenkomen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de rijke fauna. Van bruine beren tot aan ijsberen en van majestueuze vogels tot aan vreemde insecten. Zo is er voor ieder wat wils en is Canada geschikt als wintersportland maar ook om prachtige roadtrips in te maken tijdens uw zomervakantie. Wilt u graag een berg beklimmen? Kijkt u dan of u deze reuzen aankunt. Afijn, u zult wel een eta voor Canada moeten aanvragen. Waarom een eta voor Canada aanvragen? En wat houdt het precies in? Het feit dat u een eta voor Canada moet aanvragen is iets dat vaststaat, tenzij u een burger bent uit dit land maar er niet woont. Reist u vanuit de Verenigde Staten door naar Canada, dan hoeft u ook niet een eta voor Canada aan te vragen maar de meeste mensen vliegen direct naar een van de zuidelijke steden van dit grote land om vervolgens hun eventuele weg te vervolgen. Dan kunt u maar beter op tijd een eta voor Canada aanvragen want als u zonder probeert te reizen, dan komt u niet eens door de douane op Schiphol. Dat is eigenlijk maar goed ook want u wilt niet per ongeluk op de luchthaven van bijvoorbeeld Vancouver of Toronto aankomen zonder deze eta om dan door de douane teruggestuurd te worden. Dat zou uiteraard vreselijk zijn. U moet dus een eta voor Canada aanvragen en dat is een relatief nieuw gegeven. De kans dat u hier niet bekend mee bent is aanzienlijk groot. Ook voor reizigers zoals zakenlieden of mensen die er familie hebben wonen en daarom vaak naar Canada vertrekken is dit groot nieuws. Deze regel is pas sinds 15 maart jongstleden van kracht.

Gaat u vandaag nog online de eta Canada aanvragen!

Gaat u dus vandaag nog een eta voor Canada aanvragen als u uw vlucht hebt geboekt. En dat kan via onze website zeer eenvoudig. Al op de landingspagina kunt u aangeven wanneer u precies vertrekt. Dan kan de aanvraag van de eta op maat worden gesneden en hebt u er extra lang plezier van. Het is namelijk 5 jaar geldig. Als u vaak reist, dan profiteert u ervan dat de eerste vertrekdatum staat afgedrukt op de eta. Mocht u slechts eenmalig reizen dan zit er ook niets anders op dan een eta voor Canada aan te vragen. Een eta voor Canada aanvragen is gelukkig niet zo duur, slechts 7 dollar. Dat is aanzienlijk goedkoper dan vele andere visa voor andere landen, dus dat scheelt. Nadat u hebt aangegeven wanneer u vertrekt wordt u verder geleid naar het formulier waar u al uw contactgegevens en adresgegevens op invult. Vergeet niet om aan te geven of u toevallig een crimineel verleden hebt en of u gevaarlijke ziektes met u meedraagt. Dit zal de aanvraag trouwens niet vergemakkelijken, dat begrijpt u ook wel. Maar als het een klein vergrijp is dat lang geleden heeft plaatsgevonden, dan maakt dat niet uit. Iedereen gaat weleens de mist in. Het eta voor Canada aanvragen is aldus een peulenschil en u kunt meteen betalen door gebruik te maken van PayPal of iDEAL. De aanvraag wordt bekeken en dan zal de eta worden opgestuurd. Dit duurt slechts een paar dagen. Toch is het verstandig om het ruim van te voren te doen. Stelt u zich voor dat het toch wordt afgekeurd omdat een gegeven per ongeluk verkeerd is ingevuld! Daar moet u niet aan denken. Het eta voor Canada aanvragen is een secuur werkje dus gaat u er goed voor zitten en lees het allemaal goed door op onze website. Mocht het worden afgekeurd om andere redenen maar moet u echt naar Canada? Dan kunt u bij de ambassade een noodvisum aanvragen. Ook daar gaat weer tijd overheen dus u kunt nooit te vroeg beginnen met het eta voor Canada aanvragen!

Ga goed voorbereid op reis

Een eta voor Canada aanvragen is een belangrijk onderdeel geworden voor reizigers die naar dit land toegaan. We hopen dat u hier nu ook bewust van bent en niet de fout ingaat door dit simpelweg te vergeten. Dat zou uitermate zonde van uw geld en tijd zijn. Een goede reisorganisatie zou u hier nu op moeten wijzen maar mochten ze het vergeten, dan weet u dit gelukkig nu! Een eta voor Canada aanvragen is zeer eenvoudig en u kunt direct voor uw hele gezin een eta voor Canada aanvragen. De kosten blijven gelijk dus daar hoeft u ook niet over in te zitten. En dan kan de voorpret pas echt beginnen. Zoals we al eerder zeiden is het een geweldig vakantieoord. Het is een redelijk goedkoop land en een stuk schoner dan de V.S. Het enige nadeel zijn de kosten van trans-Atlantische vluchten. Maar hopelijk hebt u dat ervoor over!

Hebt u nog vragen? Stel ze ons dan gerust!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn