ETSA aanvragen voor uw kind? Dat kan bij etsa-aanvragen.com!

Wilt u binnenkort naar de Verenigde Staten gaan voor een heerlijke vakantie? Dan is het belangrijk om te controleren of u woont in een zogeheten Visa Waiver Program land. Als dit namelijk het geval is, dient u altijd een Esta aan te vragen voor uw reis. ESTA staat voor Electronic Systeem for Travel Authorization. Het is dus een reistoestemming die u altijd dient aan te vragen als u vanuit Nederland naar Amerika wilt reizen. Naast de Esta voor uzelf, dient u ook voor uw kind een eigen Esta aan te vragen. Voor alle informatie of om gelijk een Esta aan te vragen, kunt u terecht op onze website: esta-aanvragen.

ESTA aanvragen voor uw kind

Esta is net zoals een visa een tijdelijk document, bedoeld voor kortdurende zakenreizen of toeristische reizen naar de Verenigde Staten. Met een Esta mag u maximaal 90 dagen verblijven in Amerika. Maken jullie enkel een tussenlanding in Amerika? Ook dan is het van belang om in het bezit te zijn van een Esta. Als u samen met uw kind of kinderen naar Amerika wilt reizen, dan dient u voor uw kind een aparte ESTA aan te vragen. Uw eigen Esta is onvoldoende. Dit is van belang, omdat kinderen net als u in het bezit dienen te zijn van een eigen identiteitsbewijs of paspoort, zodra zij buiten Nederland reizen. Een ESTA aanvraag wordt gekoppeld aan het paspoortnummer van uw kind, waardoor u voor uw kind(eren) een eigen ESTA dient aan te vragen. Mocht uw kind nog niet in staat zijn om zelf een Esta aan te vragen, dan mag u dit uiteraard voor hem of haar invullen. Dit is geen enkel probleem en heeft ook geen invloed op de goedkeuring van de ESTA aanvraag van uw kind. 

Hoe ESTA aanvragen voor kind?

Staat jullie gezamenlijke reis naar Amerika binnenkort voor de deur? Dan kunt u alle ESTA aanvragen voor uw kind of kinderen in één keer invullen. Tijdens de aanvraag van een ESTA voor u en uw kind(eren) wordt duidelijk uitgelegd, op welke wijze u het formulier dient in te vullen. Zodra u klaar bent met alle aanvragen, kunt u alles in eenmaal betalen. Dit kan eenvoudig via iDeal, Creditcard of met MisterCash. Vrijwel altijd ontvangt u al binnen enkele uren de goedgekeurde ESTA aanvragen terug per gezinslid. Moet u met spoed ESTA aanvragen voor uw kind of uzelf? Dan kunt u een spoedaanvraag indienen en wordt uw ESTA aanvraag binnen 15 minuten behandeld. Een ESTA aanvraag voor uw kind gaat op dezelfde wijze als voor uzelf. Online vraagt u eenvoudig een ESTA aan, die u naderhand gelijk kunt betalen, zodat u dezelfde dag nog uw ESTA aanvragen (met goedkeuring) ontvangt. 

ESTA aanvragen kind bij Etsa-aanvragen.com

  • Eenvoudig online ESTA aanvragen voor uw kind 
  • Aanvragen voor hele familie in een keer
  • Gemakkelijk en gelijk betalen
  • Veelal binnen enkele uren de goedkeuring of weigering ontvangen
  • ESTA aanvragen voor uw kind via de officiële website 
  • Spoedaanvragen binnen 15 minuten
  • Goed voorbereid op vakantie naar de Verenigde Staten met uw hele gezin

Wilt u meer informatie over het aanvragen van een ESTA voor uw kind of eenvoudig online een ESTA voor uw hele gezin aanvragen? Bezoek dan onze website en bestel ze eenvoudig via de officiële ESTA website: esta-aanvragen.com

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn