Even lekker ontspannen met de goedkoopste leesmap

Het is in het weekend soms lastig om een bezigheid te vinden. Je hebt niet altijd een goed boek bij de hand en het is ook niet altijd even gemakkelijk om iets te vinden op de tv wat het kijken waard is. Het weekend is precies zo’n onderdeel van de week waarin je vrij bent, maar waarin de rest van Nederland ook vrij is. Dus er is geen De Wereld Draait Door op tv, je favoriete soapseries zijn niet op tv en je zult tot maandag moeten wachten voordat je weet hoe de aflevering van vrijdag verder gaat. Het enige wat wel weer fijn is aan het weekend, althans voor de mannen, is dat er zondagavond voetbal op tv is. Sterker nog, dit is een moment waar een groot deel van de mannelijke bevolking elke week weer naar uit kijkt. Het is dus ook best mogelijk dat het werk uit te houden is door dit soort ontspannende vooruitzichten. Zondagavond is echter maar een klein onderdeel van het hele weekend, dus wat doe je in al die andere loze momentjes? Precies om die loze momentjes te vullen is de leesmap uitgevonden. De goedkoopste leesmap van Nederland vind je natuurlijk op leesland.nu. Leesmappen zijn er namelijk in verschillende prijscategorieën. Als je kiest voor de goedkoopste leesmap, dan heb je alsnog de keuze uit 9 verschillende tijdschriften. Maar je kunt de goedkoopste leesmap ook uitbreiden naar de gezinseditie. In dat geval heb je de keuze uit 13 verschillende tijdschriften waaronder bijvoorbeeld ook de Donald Duck voor de kinderen. Deze leesmap is uiteraard iets duurder dan de goedkoopste leesmap, maar voor het gezin is het nog altijd de goedkoopste leesmap. Het is natuurlijk fijn als het hele gezin in het weekend iets te lezen heeft. Voor de kinderen is het ook positief, want het is weer eens iets anders dan het hele weekend voor de tv hangen of achter de computer zitten. Je hebt binnen de categorie van goedkoopste leesmap dus de keuze uit twee edities. De gezinseditie en de normale editie met alleen tijdschriften voor volwassenen. Mocht je meer willen weten over de opties en hoe de goedkoopste leesmap eruit ziet en dergelijke, dan is het een goed idee om hieronder verder te lezen. Hieronder vind je namelijk meer informatie over de leesmappen en de website, hoe je het kunt bestellen, het welkomstcadeau en de bezorging.

De goedkoopste leesmap van leesland.nu

Zoals gezegd heb je twee opties als je kiest voor de goedkoopste leesmap van Nederland via leesland.nu. De vraag is dan natuurlijk hoe duur de goedkoopste leesmap is en wat de mogelijkheden zijn. Het moge duidelijk zijn dat je voor de goedkoopste leesmap niet teveel betaalt. Voor de meest uitgebreide gezinseditie betaal je slechts 5,45. Voor de editie met enkel de tijdschriften voor volwassenen betaal je dus nog minder. Het is dan ook met recht de goedkoopste leesmap te noemen. Je kunt dus voor een paar euro per week het hele weekend redelijk vullen. Die loze momentjes vullen zich met de goedkoopste leesmap gemakkelijk op. Geen verveling en slenterende zondagmiddagen, maar gewoon lekker lezen met het hele gezin. Een abonnement kan vervolgens worden gekozen. Je kunt kiezen voor een 52 weken durend abonnement en een 104 weken durend abonnement. Het is dus maar net hoe lang je wilt lezen. Het weekbedrag is in beide gevallen hetzelfde. Overigens kun je ook kiezen voor een leuk welkomstgeschenk als je lid wordt van leesland.nu. Je krijgt dan dus niet alleen de goedkoopste leesmap, maar ook nog eens een leuk cadeautje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gloednieuwe Asus Laptop? Dat is toch weer mooi meegenomen, helemaal als je je beseft dat je gewoon iedere week al waar voor je geld krijgt met de goedkoopste leesmap. De laptop is gewoon een bonus die je er helemaal gratis bij krijgt. Overigens hoef je geen geschenk te kiezen. Je kunt er ook gewoon voor kiezen om abonnee te worden zonder geschenk. In dat geval krijgt je een korting op het weekbedrag. De ervaring leert echter dat de meeste mensen voor een geschenk kiezen, want zelfs bij de goedkoopste leesmap krijg je de laptop er helemaal gratis bij en wie wil er nou niet een gratis laptop?

Veel gestelde vragen

Om je alvast een beetje wegwijs te maken volgen hier enkele antwoorden op de vragen die het meest worden gesteld.

  • Wanneer is de eerst levering van de leesmap? De eerste leesmap wordt de eerste kalenderweek nadat je lid bent geworden bij je thuis bezorgd. Als je liever hebt dat de goedkoopste leesmap later op de deurmat valt, dan kun je dit zelf natuurlijk gewoon aangeven.
  • Op welke dag wordt de leesmap bezorgd? Als je direct wil weten wanneer de leesmap wordt bezorgd kun je bellen met leesland.nu. Het bezorgmoment staat overigens ook vermeld in de welkomstbrief. Het bezorgmoment is in ieder geval elke week hetzelfde.
  • Moet ik thuis zijn om de leesmap in ontvangt te nemen? Dit hoeft niet. Je kunt zelf een afspraak maken met de bezorger zodat hij/zij de leesmap achterlaat op een locatie van jou keuze. Bijvoorbeeld in een tasje aan de deur of de schuur.
  • Wordt de leesmap elke week door dezelfde bezorger bezorgd? In principe wordt de leesmap inderdaad door dezelfde persoon bij je bezorgd. Uiteraard kan deze persoon eens een keer ziek zijn of op vakantie zijn en dat geval komt er een invaller bij je langs.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn