Geniet van een rondreis Tanzania

Er zijn veel mensen die een lijstje hebben van bezienswaardigheden die zij tijdens hun leven nog graag zouden willen zien, landen die zij nog willen bezoeken en reizen die zij nog graag zouden willen maken. Een rondreis door Tanzania is echter vaak niet te vinden op deze lijstjes en dat is zonde. Er valt in dit land namelijk zo ontzettend veel te ontdekken, dat het eigenlijk op niemand zijn lijstje zou mogen ontbreken. Een voordeel van het feit dat dit wel zo is, is dat het er veel minder toeristen te vinden zijn dan in bijvoorbeeld noorderbuur Kenia. Dit terwijl u tijdens een rondreis in Tanzania minstens zoveel kunt genieten en prachtige dingen kunt ontdekken. Dit geldt helemaal voor het onontdekte zuiden, waar helemaal weinig toeristen komen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om niet alleen tijdens uw rondreis Tanzania aan te doen, maar dit te combineren met een bezoek aan andere landen. Buurland Kenia vormt bijvoorbeeld een heel geschikte combinatie met Tanzania. Het bezoeken van meerdere landen tijdens één reis heeft als grote voordeel dat het u in staat stelt om de verschillende culturen goed met elkaar te vergelijken en te ontdekken hoe ze van elkaar verschillen. Wat valt er nu allemaal te ontdekken tijdens een rondreis in Tanzania? In de eerste plaats kunt u natuurlijk genieten van de fantastische natuur van het Afrikaanse continent. U kunt bijzondere safari’s maken en al het natuurschoon helemaal op u in laten werken. Maar ook kunt u natuurlijk een bezoek brengen aan een van de steden, om zo een betere indruk te krijgen van de cultuur van het land. Wat ook een aanrader is, is te kiezen voor zon, zee en strand als afsluiter van uw rondreis. Tanzania is immers aan de kust gelegen en er zijn daardoor veel kunstplaatjes die u zou kunnen bezoeken. Een fantastische manier om de vakantie af te sluiten, is een bezoek aan het eiland Zanzibar. Hier kunt u helemaal tot rust komen in zee en op de parelwitte stranden en bovendien kunt u hier genieten van de cultuur van het rijke verleden van Zanzibar. Zo komt u helemaal uitgerust weer thuis!

Natuur en safari tijdens rondreis Tanzania

Zon, zee en strand zijn natuurlijk fantastisch als afsluiter van uw reis, maar dit kunt u natuurlijk ook dichter bij huis vinden. De voornaamste reden om te kiezen voor een rondreis in Tanzania is natuurlijk dat u de natuur daar graag wilt ontdekken. Uiteraard denkt u hierbij meteen aan het maken van een safari en dit zit dan ook eigenlijk in elke rondreis door Tanzania die er georganiseerd wordt. De bekendste tocht die er dan gemaakt wordt, is een safari op de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti. Hier kunt u genieten van heel veel wild en dit zal gegarandeerd een hoogtepunt zijn tijdens uw rondreis. Tanzania kent echter meer natuurparken die de moeite van een bezoek meer dan waard zijn. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Ngorongoro Krater, een andere topbestemming in de oost-Afrikaanse land. In het zuiden vindt u bovendien de wildparken Selous en Ruaha, twee prachtige locaties waar u ook heel wat dieren aan zult treffen. Naast het natuurschoon van de wildparken, zijn er natuurlijk meer prachtige locaties waar u kunt genieten van de natuur. Zo zou een bezoek aan de Kilimanjaro ook zeker onderdeel moeten zijn van uw rondreis door Tanzania. Deze berg is gelegen aan de grens met Kenia en is absoluut een topbestemming. De besneeuwde top zorgt voor een fascinerende ervaring in het warme Afrika en u zult hier spectaculaire foto’s kunnen maken. De variatie aan wildleven, de overweldigende natuur en de adembenemende Kilimanjaro zorgen ervoor dat uw rondreis in Tanzania zeker een succes zal zijn!

Bezoek Tanzania met AV-Tours

Heeft bovenstaande u enthousiast gemaakt en zou u voor uw volgende vakantie ook wel een rondreis door Tanzania willen maken? Dan bent u bij AV-Tours aan het juiste adres. Dit reisbureau is namelijk gespecialiseerd in reizen naar oostelijk en zuidelijk Afrika en u kunt er dan ook zeker van zijn dat u tijdens hun reizen de mooiste plekjes van het continent zult ontdekken. Of u nu enkel tijdens uw rondreis Tanzania wilt ontdekken, of dat u ook graag nog andere landen aan wilt doen, zij bieden verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bij hen kiezen voor individuele reizen, maar ook kunt u kiezen voor een groepsreis, als u dat prettiger vindt. Daarnaast hebt u bij hen ook de mogelijkheid om een reis op maat te laten maken, zodat u uw eigen droomreis samen kunt stellen. Hoe uw rondreis in Tanzania er ook uit moet komen te zien, zeker is dat u bij hen aan het juiste adres bent. Zij bieden namelijk de volgende voordelen:

  • ruim twintig jaar ervaring met het organiseren van reizen naar Afrika
  • persoonlijke service
  • een kleinschalig karakter van de groepsreizen

Kiest u voor uw rondreis door Tanzania voor een groepsreis, dan weet u dus zeker dat u niet in een enorme groep mensen terecht komt, maar dat het altijd kleinschalig gehouden wordt. Dit stelt u in staat om beter te overleggen met de gids en om meer contact te hebben met alle reisgenoten. Bovendien is het natuurlijk veel minder massaal en velen vinden dat wel zo prettig. Wilt u tijdens uw rondreis Tanzania combineren met een bezoek aan Kenia, Oeganda of Rwanda? Ook dit is bij AV-Tours mogelijk! Zij zorgen gegarandeerd voor een reis die u nooit meer zult vergeten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn