Goede tip voor deskundige kinderkapsalon in Amsterdam

Ben je op zoek naar een goede kinderkapsalon in Amsterdam? Dat kan een hele opgave zijn, weet ik uit eigen ervaring. Het is niet eenvoudig om een kinderkapsalon in Amsterdam te vinden die echt goed is. Mijn kinderen zijn niet zo makkelijk als het om de kapper gaat. Ze vinden het heel spannend en raken zelfs in paniek. Ook als ze eenmaal op hun gemak zijn, vinden ze het nog heel moeilijk om stil te zitten. Ik ben bij diverse kinderkappers geweest maar elke keer was het weer een drama. Ik ben online gaan zoeken naar een goede kinderkapsalon in Amsterdam. Ook heb ik op het schoolplein gewoon eens aan een paar andere moeders gevraagd waar zij hun kinderen laten knippen. Op een gegeven moment kreeg ik meerdere tips en hoorde ik dezelfde naam meerdere keren voorbij komen. En dat was Wendy’Kinderkapsalon.nl Amsterdam. Ik woon toevallig in de hoofdstad, dus ik was ontzettend blij dat er wel een goede kapper voor kinderen te vinden zou zijn in Amsterdam. Ik had geen zin om ook nog eens ver te moeten reizen. Dus ik besloot snel om het zelf te gaan uitproberen.

Deze kinderkapsalon in Amsterdam is top voor de kleintjes

Ik wilde heel graag een goede kinderkapsalon in Amsterdam vinden. Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen er verzorgd uitzien. Bovendien moeten ze ook geen last hebben van hun kapsel, het is wel zo fijn als het niet voor hun ogen hangt. Ik was een beetje bang voor deze nieuwe ervaring, maar toen ik bij deze kinderkapsalon in Amsterdam aan kwam kon ik al opgelucht ademhalen. Want als je alleen al binnen komt, is het een soort paradijs voor kinderen. Het was dan ook heel bijzonder wat er gebeurde, want de kleintjes waren gelijk op hun gemak. Ze gingen eerst naar de speelhoek, dat vonden ze heerlijk en daardoor werden ze gelijk al een stuk meer ontspannen. Ook zijn het leuke stoelen die echt geschikt zijn voor kinderen, dus ze vonden het ook helemaal geen probleem om daarop te zitten. Daarbij waren er ook beeldschermen bij de stoelen, dus ze werden ook lekker afgeleid tijdens het knippen. Een ander groot voordeel van deze kinderkapsalon in Amsterdam is de deskundigheid van de kapsters. Zij weten precies hoe ze met de kinderen moeten omgaan, zij kunnen de kids op hun gemak stellen en ervoor zorgen dat er de nodige rust is zodat ze gewoon kunnen knippen. En dat doen ze goed, want ook over de kapsels was ik heel erg tevreden.

Veel plezier bij Wendy’s Kinderkapsalon

Als je op zoek bent naar een kinderkapsalon in Amsterdam waar ze echt goed zijn, dan kan ik je zeker aanraden om naar Wendy’s Kinderkapsalon te gaan. Je kan er voor nog meer terecht dan alleen de kapsalon:

  • Winkel
  • Workshops
  • Feestjes

Hoe leuk is het dat je er ook gelijk kunt winkelen? Je vindt er leuke kinderkleding, dus als je kinderen geknipt worden of aan het spelen zijn, kun je als moeder of vader lekker winkelen. Dan sla je gelijk twee vliegen in een klap. Houd de site ook goed in de gaten, want er worden regelmatig leuke workshops voor de kinderen georganiseerd. Die vermaken zich daar prima en ze steken er ook nog iets van op. Ook is het een goede tip om hier een feestje te organiseren. Je kunt kiezen voor het thema beauty of disco. Allebei heel erg leuk voor de kinderen, dus mocht je nog een locatie zoeken, dan is dit echt een goede tip. Niet alleen je kinderen, maar ook de ouders kunnen zich hier vermaken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn