Goedkope petjes voor uw branding

Petjes zijn ideaal om uit te delen op evenementen, beurzen, markten en alle locaties waar veel mensen samenkomen die allemaal in uw doelgroep zitten. Dit soort branding trekt al jaren vele mensen naar kramen en stands omdat het krijgen van een petje een leuk moment is. Veel mensen zetten het petje dan ook op en wanneer het petje bedrukt is, maken ze automatisch reclame voor uw bedrijf. Goedkope petjes zijn dan ook een uitkomst voor dit soort evenementen en daarom biedt Dereklameshop een groot assortiment aan verschillende soorten goedkope petjes die u en uw merk kunnen promoten.

Goedkope petjes zijn er in diverse uitvoeringen

Goedkope petjes hoeven niet per definitie alleen petjes te zijn, maar u heeft een veel uitgebreidere keuze dan dat. Wat te denken van:

  • Beanies
  • Bandana
  • Bobhats
  • Koksmutsen
  • Fleece mutsen
  • Cowboy hoeden
  • Zonnekleppen

En op al deze producten zijn ook nog eens verschillende variaties mogelijk. Het volledige assortiment is te vinden op dereklameshop.nl, waar u tevens informatie vindt over het bedrukken van deze goedkope petjes. Dit gebeurt centraal in Hengelo, waar naast goedkope petjes ook een groot assortiment aan andere producten wordt bedrukt met logo’s, teksten, afbeeldingen en meer. Derekameshop.nl heeft zich erin gespecialiseerd om branding op de beste manier in de markt te zetten. Goedkope petjes zijn daarbij een zeer gewild item, omdat de kosten laag zijn, de mogelijkheden groot zijn, waarbij er op vrijwel alle petjes genoeg ruimte is om een logo van formaat te drukken én, niet geheel onbelangrijk, de meeste petjes worden op ooghoogte gedragen. Wat u ook op het petje zet, het valt altijd op. Dat is de kracht van de goedkope petjes en daarmee ook de kracht van het inzetten van deze goedkope petjes voor uw branding. U creëert in één keer wandelende reclameborden en de gemiddelde beursbezoeker of festivalganger vindt het niet erg om met een logo of merk op het petje te lopen. Zeker niet wanneer het zomer is en een outdoor event, waarbij mensen heel graag hoofdbedekking hebben ter bescherming tegen de brandende zon. Een bedrukt petje is daarmee direct ook een service dat aan de bezoekers wordt geleverd en ze zullen u er zelfs dankbaar voor zijn. Het is dus een slim idee om met goedkope petjes uw bedrijf te promoten bij de bezoekers van dit soort grote evenementen.

Het bedrukken van de petjes

Zoveel verschillende soorten petjes er zijn, zoveel mogelijkheden zijn er ook om de petjes, hoeden, caps en mutsen van Dereklameshop.nl te bedrukken. Het is mogelijk om online de goedkope petjes af te nemen, maar het is bij specifieke wensen altijd goed om even contact op te nemen via de website, even te bellen of een mailtje te sturen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op locatie in Hengelo, waar u direct de petjes en andere producten kunt zien, voelen en ervaren. Op de website vindt u al wel alle praktische informatie over het bestellen van de petjes en andere artikelen, over de verzendkosten voor zowel Nederland als België en het bedrukken van de petjes. Ook staat hier een enorm assortiment aan andere producten die uw branding natuurlijk nog meer kunnen vergroten. Dit kan heel erg breed en helaas hebben we hier de ruimte niet om al deze artikelen stuk voor stuk te benoemen. Op dereklameshop.nl staan alle artikelen, inclusief specificaties vermeld. Er zijn diverse acties te vinden en u kunt hier ook reviews lezen van klanten die u zijn voorgegaan in het bestellen van petjes of andere producten. Zet uw merk op de kaart en neem giveaways mee als onderdeel van uw branding. Dan valt u pas echt op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn