Goochelaar

Goochelaarjordi - GoochelaarBent u op zoek naar een goede en gerenommeerde goochelaar die al heel wat jaren in deze business de show steelt? Dan bent u op deze website aan het juiste adres. Want niet alleen steelt hij de show tijdens optredens op events, conferenties en ga zo maar door, ook komt hij naar uw huis toe om er een onvergetelijk kinderfeestje van te maken. Geen enkele gelegenheid is hem te groot of te klein, hij maakt geen onderscheid tussen grote optredens en kleine huiskameroptredens. Dat is dan ook een geweldige eigenschap van deze goochelaar. Hoe u het ook wendt of keert en hoe lang u ook op zoek gaat naar een geschikte goochelaar voor u te organiseren feesten en partijen, de kans is het allergrootst dat u uiteindelijk toch voor deze goochelaar zult kiezen. Zelfs over de grens komt hij nog naar u toe voor een spektakel. Daar doet hij gerust niet moeilijk over. Goochelen is immers een taalloze oefening en daarom kunnen zijn trucs in principe de wijde wereld afreizen want in elk land worden ze begrepen. De clou natuurlijk niet want die blijft geheim. Hoewel u ook een workshop goochelen kunt nemen en dan leert hij u een aantal trucjes zoals kaarttrucs waar u dan weer op feestjes centraal kunt gaan staan. Bent u dan ook al jarenlang nieuwsgierig naar de werkelijkheid achter de magie? Dan is het volgen van een dergelijke workshop allicht iets voor u of voor uw kinderen. Tevens is dit een erg geschikt werkuitje. Deze goochelaar is natuurlijk het meeste werkzaam binnen Nederland, dat is alleen al qua afstand wel zo handig. Bent u nu ook erg nieuwsgierig over hoe u deze goochelaar kunt boeken? Dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen op zijn website. De naam van de website heeft dezelfde titel als de naam van de goochelaar, oftewel: goochelaarjordi.nl. Eenvoudig te onthouden maar vergeet niet om de website te bookmarken als u op een later tijdstip nog eens terug wilt komen om hem te boeken! U vindt op de site alle workshops, shows en voorstellingen die Jordi voor u in petto heeft.

Deze goochelaar is echt van alle markten thuis

Goochelaar Jordi zit al jarenlang in het vak en heeft menigeen goochelprijs gewonnen. Daar is hij dan ook zeker erg trots op maar dat neemt niet weg dat hij op zijn lauweren is gaan rusten. Goochelen is zijn passie en het is dan ook fijn dat hij hier zijn werk van heeft kunnen maken. Niet alleen voor hemzelf maar ook omdat wij allen nu kunnen genieten van zijn talent. Hij blijft dan ook altijd bezig met het uitvinden en innoveren van nieuwe trucjes zodat shows over een jaar een geheel andere inhoud hebben dan de shows die hij op dit moment kan aanbieden. Dat is dan ook de reden dat deze geweldige goochelaar blijft experimenteren en oefenen en tevens de reden dat zoveel mensen keer op keer weer bij hem terugkomen. Kijkt u dan ook eens onder het kopje “reacties”. U zult zien dat al velen u zijn voorgegaan en allen een erg positief gevoel hebben overgehouden aan deze goochelaar. U zult de plank dan ook zeker niet mis slaan als u hem hebt geboekt. Hij trekt niet voor niets volle zalen en kan zich moeiteloos aanpassen aan het niveau van de toeschouwers. Daarom is het zowel leuk om een goochelaar in te huren voor bijvoorbeeld:

  • Een kinderfeestje
  • Een vrijgezellenfeest
  • Op de jaarbeurs
  • Ter vermaak op een bruiloft
  • Of gewoon als centrale act op een festival.

Jordi de goochelaar is simpelweg van alle markten thuis. Dat moge hopelijk nu wel duidelijk zijn. Wilt u graag de kat uit de boom kijken? Dan kunt u al wat foto’s bekijken op de website. Maar het slimste is om wat video’s te gaan bekijken. Uiteraard staan deze video’s op ook op de site van deze goochelaar. Deze filmpjes doen u er vast en zeker van overtuigen dat u met een professional te maken krijgt.

Geen truc is hem te moeilijk. Daag hem gerust eens uit!

Goochelaar Jordi is een van de meest vooraanstaande goochelaars in het land en als goochelaar op een feestje, een jaarbeurs of waar dan ook, zal hij uit de voeten kunnen. U snapt dan ook vast wel dat u maar beter zo vroeg mogelijk kunt boeken want voor u het weet bent u te laat en zult u iets geheel anders moeten bedenken of genoegen moeten nemen met een inferieure goochelaar. Dat wilt u niet laten gebeuren dus wees anticipatief en neem snel contact op zodat u hem snel kunt boeken en reserveren. Op de website van deze goochelaar vindt u dan ook diverse manieren om snel met hem in contact te komen waaronder zijn persoonlijke zakelijke mobiele telefoonnummer. Bet u niet echt een beller? Dan kunt u ook gerust online boeken. Jordi de goochelaar doet daar beslist niet moeilijk over. Met meer dan 20 jaar ervaring, vele prijzen in huis en een vingervlugheid waar je u tegen zegt staat het als een paal boven water dat u waar voor u geld krijgt. Op de site vindt u ook alle prijzen van de diverse voorstellingen en die vallen reuze mee. Het maakt niet uit waar in Nederland u hem verwacht, hij zal wel op komen dagen. Zonder dat daarbij reiskosten in rekening worden gebracht. Hij houdt dan ook niet van dergelijke sterallures. Reken maar op geweldige reacties!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn