Gordijnen in Enschede nodig?

Gordijnen maken en ophangen zijn vaardigheden die de gemiddelde burger niet meer leert. De huishoudschool bestaat niet langer dus men is vaak aangewezen op de specialist. Hebt u daarom gordijnen in Enschede nodig? Dan bent u bij zonex.nl aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in het op maat maken van gordijnen. Enschede is onze uitvalsbasis en dat is dan ook waar u ons kantoor kunt vinden. Natuurlijk kunnen we u tevens helpen als u geen gordijnen in Enschede maar in een andere plaats of stad in Twente en omstreken nodig hebt. We helpen zowel particulieren aan hun gordijnen in Enschede als bedrijven die in groten getale gordijnen op willen laten hangen. Toch kiezen de meeste kantoren voor een andere raamdecoratie zoals luxaflex en lamellen. Eenvoudiger te onderhouden en af te stellen. En wellicht een stuk goedkoper. En ook dan kunnen we u van dienst zijn want naast gordijnen in Enschede leveren we tevens onder andere:

  • Vitrages,
  • Terrasoverkappingen
  • Hordeuren,
  • Maar ook buitenzonwering.

In principe bouwen we alles geheel op maat en monteren we uw raamdecoraties op afspraak. U kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen maar het is af te raden tenzij u een ware doe-het-zelver bent.

We voorzien bedrijven en particulieren van gordijnen in Enschede

Veel mensen kiezen nog altijd voor gordijnen in Enschede. Waarom is dat eigenlijk het geval? Misschien is het gevoel een van de belangrijkste oorzaken. Gordijnen stralen namelijk warmte uit. Het nodigt uit om aangeraakt te worden en dat is in scherp contrast met een kille hordeur, luxaflex of andere metalen raamversiering. Gordijnen zijn eenvoudig uit te wassen en vervolgens weer op te hangen maar u hoeft dit misschien nog niet eens jaarlijks te doen. Naast het feit dat het warmte uitstraalt zijn het uitstekende verduisterende middelen. Daarom zijn gordijnen in Enschede maar ook in andere steden erg populair in slaapkamers. Voor een absoluut ongestoorde nachtrust waar licht en geluid tegengehouden moet worden raden wij gordijnen van harte aan. Bent u aannemer en bouwt u koopwoningen die u gestoffeerd wilt afleveren? Dan kunnen we in het groot voor u gordijnen op maat maken. Kijk dan op onze pagina voor de professionals. Tevens leveren we in het klein, dus kunnen we moeiteloos een singulier gordijn voor elke particulier op maat afleveren. Maak een keuze uit de verscheidene type stof, de confectie en ook de kleuren. We bieden u een keur aan dessins zoals monochrome kleuren, figuurtjes en leuke patronen. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils te vinden in onze grote collectie aan gordijnstoffen. We bieden u op onze site een handige tool aan waarmee u de gordijnen in Enschede kunt vinden die aan uw wensen voldoen. Print uw eigen samengestelde gordijn uit als uw offerte en stuur een kopie per mail naar ons op. Wilt u liever dat we de maat opnemen voordat u bestelt? Laat ons dat weten, dan plannen we u in en meten we uw plafond en venster geheel gratis voor u op!

We hebben al meer dan 50 jaar ervaring!

Nadat de mail is aangekomen kunnen we direct voor u aan het werk gaan. we maken uiteraard enkel gebruik van hoogwaardige stoffen die jarenlang meegaan zonder te verkleuren. Qua onderhoud hebt u er ook nauwelijks last van. Af en toe met de hand wassen is genoeg. Binnen drie weken hebben we uw gordijnen geheel op maat gesneden en afgeleverd. Natuurlijk kunnen we er direct rails of roedes bij bezorgen. Dan kunt u de gordijnen direct na levering ophangen. Is er onderhoud nodig? Maak dan online direct een afspraak bij Zonex.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn