Gripzakken

Veel mensen weten niet wat gripzakken zijn, daarom eerst kort een uitleg over wat dit product nu precies is. Heel kort gezegd zijn het stevige plastic zakken met een handige sluitstrip. Deze strip bestaat in feite uit een bolle en een holle kant die precies in elkaar kunnen vallen. Een heel handig systeem en iedereen zal er bekend mee zijn. Wat is nu het grote voordeel van gripzakken? In de eerste plaats natuurlijk het feit dat de zakjes goed af te sluiten zijn, zonder dat het afsluiten of openen veel moeite kost. U kunt dus snel de meest uiteenlopende zaken opbergen, zonder dat u er bang voor hoeft te zijn dat ze uit het zakje kunnen komen. De gripsluiting zal bovendien niet zomaar open gaan, waardoor u echt er op kunt vertrouwen dat u er dingen goed in op kunt bergen. Doordat u de gripzakken zelf wel heel eenvoudig kunt openen door simpelweg de twee delen van de sluiting van het gripzakje van elkaar los te trekken, betekent dat u altijd snel iets er uit kunt pakken als dat nodig is. Een ander voordeel is dat u er dingen zo goed als luchtdicht in op kunt bergen. U kunt de gripzakken namelijk vullen zover als u wilt, vervolgens de strip bijna tot het eind sluiten en dan het laatste restje lucht er uit drukken voordat u de sluitstrip helemaal sluit. Dat betekent dus dat u er ook heel goed etenswaren een tijdje in kunt bewaren, zonder dat deze uitdrogen of juist slap worden. Een ander pluspunt is dat de dingen die er in opgeborgen zitten niet nat kunnen worden. De gripsluiting sluit de zak immers helemaal af. Wilt u belangrijke papieren droog houden tijdens een fietstocht of gaat u varen en wilt u zeker zijn dat een bepaald artikel niet nat wordt? Dan is het opbergen in gripzakken dus echt een goed idee.

Gripzakken voor de meest uiteenlopende situaties

We hebben hierboven al een aantal voordelen genoemd van gripzakken, namelijk:

  • ze sluiten gemakkelijk en gaan niet zomaar open
  • ze zijn eenvoudig open te maken
  • ze zijn lucht- en waterdicht

Deze eigenschappen maken ze heel geschikt voor het verpakken van de meest uiteenlopende zaken. Hierboven kwamen al eventjes etenswaren aan bod, net als belangrijke papieren. Maar er zijn natuurlijk heel veel meer toepassingen mogelijk en dat is een groot voordeel van gripzakken. Zo zijn ze bijvoorbeeld ook heel geschikt voor het opbergen voor kleine onderdelen die u niet kwijt wilt raken of voor bijvoorbeeld schroeven. Producten verpakken in plastic ziet er vaak niet heel netjes uit, het zorgt voor een wat rommelig effect, maar met gripzakken is dat niet het geval. Omdat het om een stevigere soort plastic gaat, is het goed te zien wat er in verpakt zit en door de stevigheid blijft het zakje bovendien mooi in vorm. Dit maakt ze daarom ook heel geschikt om producten in te verpakken die u verkopen wilt op bijvoorbeeld de markt. Iedereen die wel eens op een buitenmarkt heeft gestaan om iets te verkopen, weet dat het weer ervoor kan zorgen dat uw producten er niet mooier uit gaan zien. Zowel vochtig weer als heel droog en zonnig weer kunnen nadelige effecten hebben op producten, zoals kaartjes en voedingswaren. Door ervoor te kiezen om uw verkoopwaar te verpakken in gripzakken, zorgt u ervoor dat deze langer mooi en goed blijft. Zoals gezegd is door de stevigheid van de zakken nog steeds goed te zien wat u verkoopt, het is dus zeker niet zo dat deze verpakking ervoor zorgt u uw artikelen minder goed kunt etaleren. En het fijne is, doordat de gripzak gemaakt wordt van een voordelig geprijsd materiaal, kosten de zakjes per stuk ook ontzettend weinig. Zowel voor privégebruik, als voor zakelijk gebruik zijn gripzakken dus echt ideaal, praktisch in gebruik en zeer voordelig geprijsd.

Veel verschillende maten mogelijk

Wat misschien nog wel een van de grootste pluspunten van gripzakken is, is dat ze verkrijgbaar zijn in zeer diverse afmetingen. Of u nu een klein exemplaar nodig hebt voor het opbergen van een paar kraaltjes, of juist een grote maat voor bijvoorbeeld een A4 papier, het is allemaal verkrijgbaar. U kunt bovendien ook nog kiezen voor gripzakken met een ophanggat, zodat u ze meteen aan een rekje kunt hangen in de winkel of bijvoorbeeld vast kunt maken aan uw keycord. Zo bieden ze dus nog heel veel meer mogelijkheden. Bent u op zoek naar gripzakken en wilt u deze in grote hoeveelheden inkopen, dan is Uniek Verpakkingen B.V. het adres om naar toe te gaan. Zij bieden namelijk een zeer ruime keus op dit gebied, zij hebben echt heel veel verschillende formaten te bieden. En hebben zij het formaat dat u wenst helaas toch niet op voorraad? Dan kunnen zij deze ook nog op maat voor u maken, vraag gewoon eens naar de mogelijkheden, er is veel meer mogelijk dan u denkt. Naast gripzakken biedt Uniek Verpakkingen natuurlijk nog veel meer verschillende soorten handige verpakkingsoplossingen. U kunt dan denken aan verschillende formaten kartonnen dozen en koordzakken, maar ook aan ophanghaken, stazakken en verpakkingstape. Op het gebied van verpakkingsmateriaal hebben zij dus echt heel veel te bieden en zij kunnen u altijd wel een geschikte oplossing bieden voor hetgeen u wilt verpakken. Als u op zoek bent naar gripzakken of naar andere soorten verpakkingsmaterialen, bij Uniek Verpakkingen zult u het zeker kunnen vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn