Haal meer uit uw Konica

Wist u dat het merk Konica in de negentiende eeuw is opgericht in het verre Japan? Tegenwoordig maken ze geen enkel product maar van toen. En dat is ook niet zo vreemd want een innovatief bedrijf als Konica blijft niet stilzitten. Sinds zij in 2003 zijn gefuseerd met Minolta hebben ze zich toegelegd op de ontwikkeling, bouw en verkoop van diverse elektronische apparaten. Met name randapparatuur. Dat is de verzamelnaam voor printers, scanners en bijvoorbeeld ook multifunctionals. Deze kantoorartikelen hebt u als bedrijf ongetwijfeld nodig. De meeste bedrijven kiezen er voor om een paar enorme multifunctionals op het kantoor neer te zetten. En dat is een slim idee als u niet teveel wilt betalen. Want anders moet u een losse printer en scanner kopen.  En daarnaast ook nog een kopieermachine en misschien zelfs nog wel een fax. De producten van dit merk en dan met name de multifunctionals zijn te huur of beter gezegd: te leasen bij jwsraalte.nl. Wij van JWS kopen deze machines van Konica als het ware voor u in. U sluit vervolgens een leaseovereenkomst en dan kunt u jarenlang gebruik maken van dit apparaat. Het contract is natuurlijk in overleg te verlengen en het is zelfs mogelijk om aan het einde van een langdurige samenwerking de multifunctional van ons over te nemen voor een zacht prijsje. Maar zover is het natuurlijk nog niet.

Een machine van Konica leasen? Een goed idee

Wij hebben specifiek gekozen voor Konica en Minolta en dat heeft ons geen windeieren gelegd. Is het niet fantastisch dat het nu mogelijk is om ook deze machines van Japanse makelij te leasen? U hoeft niet in een keer een enorm bedrag neer te leggen. Want reken er maar op dat ze per stuk een behoorlijke investering zijn. Niets van dat al. Want als u een kantoor aan het inrichten bent dan gaat er al genoeg geld naar de koop van ergonomische meubelen, laptops, pc’s en overige accessoires. Ook al hebt u ongetwijfeld een multifunctional nodig voor al uw kopieer-, print- en scanwerk, dankzij JWS kunt u dit Konica product leasen en bent u niet langer een dief van de portemonnee. Waarom hebben we nu eigenlijk voor Konica gekozen?

  • Ten eerst omdat Konica al decennialang, nee al eeuwenlang kwaliteit maakt. Dit Japanse bedrijf weet wat de klant wil: snelheid en gebruiksvriendelijkheid.
  • Ten tweede omdat Konica simpelweg een van de beste merken is.
  • En ten derde omdat onze medewerkers alles van de producten van dit merk afweten. Dat betekent dat er bij een eventueel mankement snel iets aan gedaan kan worden. Wij komen dan ook zeker langs mocht dit nodig zijn.

Hebt u hier nog vragen over? Neem dan eens contact met ons op

Naast deze grote apparaten van Konica kunt u bij JWS nog veel meer producten voor in uw kantoor kopen. De meeste producten koopt u natuurlijk gewoon via de ingebouwde webwinkel. Wij zijn van geen kleintje vervaard en kunnen daarom grote bestellingen bij u komen bezorgen. Maar in het geval van de producten van Konica sluit u aldus een leasecontract met ons af. Met trots mogen we dan ook wel stellen dat we al meer dan 30 jaar leverancier zijn van dit bekende merk hier in Nederland. Leest u eens de referenties door van anderen die al met ons in zee zijn gegaan. Daarnaast kunt u onze website in de gaten houden want we geven regelmatig scherpe kortingen op diverse kantoorartikelen. Volg ons daarom via Twitter en like ons op Facebook. Als u nog vragen hebt over het leasen van een printer of scanner dan kunt u ons bellen en mailen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn