Harde vloeren zijn hip!

Harde vloeren zijn hip!Wanneer u de woorden ‘harde vloeren’ hoort, heeft u daar misschien niet meteen een warm gevoel bij. En toch zijn ze op dit moment ontzettend hip en sfeervol. Denk maar eens aan de mooie gietijzeren vloer die niet meer weg te denken is uit de trendy woonmagazines. Of de stijlvolle betonvloer, die ook in steeds meer interieurs wordt toegepast. Natuurlijk blijven de ouderwetse tegelvloeren ook een goed voorbeeld van harde vloeren. In tegenstelling tot de betonvloer, hoeft een tegelvloer helemaal niet altijd grijs te zijn. Tegelvloeren kunt u in alle designs en kleuren bestellen en u kunt er zo voor zorgen dat de vloer precies in het interieur past dat u voor ogen had. Harde vloeren zijn dus zeker niet ouderwets, sterker nog, ze zijn hip!

Andere voordelen van harde vloeren

Naast het feit dat harde vloeren hip zijn, hebben ze nog veel meer voordelen. Zo kan een harde vloer, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een houten vloer, heel goed tegen een stootje. Dames kunnen er gewoon met naaldhakken op lopen zonder dat er deuken in de vloer komen. U hoeft hen dus niet langer te vragen of ze hun schoenen uit willen doen. Of heeft u per ongeluk een zwaar voorwerp laten vallen? Geen probleem, een harde vloer kan hier heel goed tegen. Een tweede voordeel voor harde vloeren is het feit dat ze ontzettend makkelijk schoon te houden zijn. Zeker wanneer we het hebben over een betonvloer of gietijzeren vloer. Deze vloeren zijn namelijk naadloos en helemaal vlak. Eenvoudig schoon te maken dus. Daarbij zijn harde vloeren ook de uitkomst voor mensen met allergieën. Op een tegelvloer of andere harde vloer vindt er namelijk minder snel stofophoping plaats. Tot slot, harde vloeren hebben misschien niet altijd een warme uitstraling, desondanks behouden ze in de winter ontzettend lang hun warmte. Mits ze goed geïsoleerd zijn natuurlijk. In dat geval zorgen ze in de warme zomerdagen ook voor verkoeling.

Wilt u een harde vloer kopen?

De voordelen van harde vloeren mogen dus duidelijk zijn:

  • Ze zijn hip
  • Ze kunnen tegen een stootje
  • Ze zijn eenvoudig schoon te houden
  • Ze zijn ideaal voor mensen met allergieën
  • Ze behouden in de winter lang hun warmte en in de zomer zijn ze koel.

Bent u overtuigd van de voordelen van harde vloeren? Of misschien wist u al zeker dat u een harde vloer wilde, maar weet u niet bij wie u deze voor de beste kwaliteit kunt aanschaffen? Dan hoeft u niet langer verder te zoeken, want harde vloeren in verschillende soorten en maten koopt u bij Daniels en de Kroon. Ontzettend veel mensen gingen u al voor en zij zitten er nu met hun unieke harde vloer warmpjes bij. Een van onze klanten schrijft het volgende over Daniels en De Kroon: ‘Toen ik voor de eerste keer de winkel binnenliep, had ik daadwerkelijk nog geen idee welke vloer ik wilde hebben. De vloer is toch een belangrijk basiselement van een ruimte en sfeerbepalend. Ik kon daarom de knoop zelf maar niet doorhakken. Bij Daniels en De Kroon hebben ze me ontzettend goed geholpen bij het maken van een keuze. Ze kwamen met voorbeelden en staaltjes waardoor ik me een goed beeld kon vormen. Ze hebben echt oog voor detail en weten wat de trends zijn!’ Heeft u interesse in een harde vloer van Daniels en De Kroon, bekijk dan zeker eens de website voor alle mogelijkheden: https://www.danielsdekroon.nl/harde-vloeren/. Daar vindt u ook alle andere vloeren die Daniels en De Kroon aanbieden, want naast harde vloeren beschikken ze over talloze andere soorten vloeren!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn