Heerlijk op vakantie in eigen land op een camping in Drenthe

Campingdeberken - Camping DrentheHet is opmerkelijk dat veel mensen de laatste jaren steeds kiezen voor een vakantie dicht bij huis. Dit kan natuurlijk liggen aan de economische crisis en het feit dat mensen hierdoor hun geld minder makkelijk uitgeven. Dit hoeft echter niet per se de oorzaak te zijn van het feit dat de keuze voor een camping in Drenthe steeds vaker wordt gemaakt. We zien namelijk dat mensen steeds meer waardering krijgen voor de cultuur en natuur dichtbij huis. Een ideale optie voor een vakantie dicht bij huis is bijvoorbeeld een camping in Drenthe. Om iets nieuws te ontdekken hoef je helemaal niet op het vliegtuig te stappen naar een ver weg gelegen oord, er zijn nog vele onontdekte schatten in ons eigen Nederland! Woont u bijvoorbeeld al uw hele leven in de zuidelijke helft of in het westen van het land? Dan is zeker de kans aanwezig dat u nog nooit een camping in Drenthe heeft bezocht. Als u een bezoek zou maken aan een camping in Drenthe zou u al snel tot de ontdekking komen dat we prachtige natuur in dit land hebben. De meest dunbevolkte provincie van ons land heeft een hoop natuurschoon te bieden wat u nog nooit eerder gezien heeft. Daarbij is het hier dankzij het lage bevolkingspercentage ook nog eens erg rustig waardoor u uw hoofd leeg kunt maken en heerlijk tot rust kunt komen in de natuur. Vanaf een camping in Drenthe heeft u prachtige wandeltochten binnen handbereik. Daarbij zijn er ook talloze gezellige en ouderwetse dorpjes die bestaan uit oude boerderijen. In deze provincie zijn de dorpen en de natuurgebieden allemaal vrij kleinschalig en ook dit zal u ervaren op de camping in Drenthe. Dit is geen provincie voor massale campings en grote evenementen. Het is bij uitstek geschikt als u er even helemaal tussen uit wilt en tot rust wilt komen in de natuur. Voor stedelingen zal een verblijf op een camping in Drenthe een grote verandering in omgeving betekenen en dit is ideaal als u het stadsgedruis even achter u wilt laten.

Er even helemaal tussen uit op een camping in Drenthe

Unieke natuurgebieden heeft Drenthe genoeg. U hoeft dan ook niet verbaasd te zijn dat u zomaar een camping in Drenthe kunt vinden die aan zo’n uniek natuurgebied grenst. U kunt direct vanuit uw tent of caravan zo lekker een eind gaan fietsen of wandelen in de prachtige natuur die de plek te bieden heeft. Dit soort dingen beleef je alleen op plekken als een camping in Drenthe. Als u zou willen zou u zo maar de auto een hele tijd kunnen laten staan! Op deze manier kom je pas echt goed tot rust. Op een camping in Drenthe doe je alles weer in het normale, ouderwetse ritme waarin onze voorvaderen ook hebben geleefd. De huidige levens van mensen zijn echter snel en hectisch en men heeft nauwelijks meer tijd om te genieten van de dingen die de wereld ons te bieden heeft. Een camping in Drenthe is perfect om weer met nieuwe ogen naar de wereld te kijken en te genieten van het eenvoudige leven. De provincie is voor Nederlandse begrippen zeer dun bevolkt en u zult hier dan ook geen hectiek ervaren. Voor een fijn verblijf in deze provincie kunt u kiezen voor een camping in Drenthe die wordt gerund door een vriendelijke familie. Omdat in deze provincie het toerisme vreemd genoeg nog niet erg ontwikkeld is, vind u hier gezellige en kleine verblijven die worden verzorgd door een Drentse familie. Men is hier graag gastvrij en maakt met plezier contact met de gasten. Een goed voorbeeld van zo’n typische ouderwetse camping in Drenthe is camping de Berken. Men komt u hier graag met ouderwetse gezelligheid tegemoet en daarbij is er bij deze camping ook nog eens een brasserie waar u heerlijk kunt eten midden in de natuur. Voor een lekkere maaltijd hoeft u dus helemaal niet op pad te gaan naar de stad en u kunt heerlijk van de natuur blijven genieten als u dit wenst. Deze camping in Drenthe is ideaal als u op zoek bent naar rust en ruimte.

Een comfortabel verblijf midden in de natuur

Op camping de Berken kunt u op allerlei verschillende manieren verblijven. U kunt ervoor kiezen om uw caravan of tent mee te nemen, maar u kunt ook een trekkershut of huurchalet huren. U heeft dus de mogelijkheid om uw verblijf geheel naar eigen wens in te vullen. Daarbij is deze camping in Drenthe ook nog eens bij uitstek geschikt als u van comfort houdt. Er is namelijk gratis WIFI waardoor u niet geheel van de buitenwereld afgesloten hoeft te zijn, hoewel dit natuurlijk wel een mogelijkheid is. Daarbij zijn er speciale plekken die voorzien zijn van een privé-sanitair wat ideaal is als u op uw privacy gesteld bent. Dit betekent echter niet dat deze camping in Drenthe ongeschikt is voor kinderen; sterker nog, er zijn verschillende speeltuinen en daarnaast is er ook nog eens een speciaal recreatie programma voor kinderen. Zo komt u tot rust en hebben zij plezier. Deze camping in Drenthe heeft u dus de volgende dingen te bieden:

  • Een verblijf midden in de natuur
  • Ouderwetse gezelligheid en gastvrijheid
  • Ruimte en rust
  • Speelgelegenheid voor kinderen
  • Een brasserie met goed eten
  • Goed verzorgd sanitair

Wilt u er even helemaal tussenuit? Dan zien we u graag snel terug bij camping de Berken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn