Het Indian restaurant waar u geen genoeg van zult krijgen

Indiapoort - Indian restaurantBent u bekend met India Poort? Al sinds 1986 is dit zogenaamde “Indian restaurant” een begrip in Hilversum. Treft het eventjes dat Hilversum in het midden van het land ligt. Mooi gelegen in de Randstad en dus voor iedereen eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer dan wel met de auto. Komt u dan ook snel eens reserveren bij dit Indian restaurant. In deze tekst refereren we graag naar ons restaurant als “Indian restaurant” omdat we ook onze buitenlandse toeristen en gasten willen aanspreken en hopen dat ook zij eens bij ons langskomen. U wordt altijd vriendelijk verwelkomd en we spreken allemaal Engels. Dit Indian restaurant is dan ook van alle markten thuis en u zult er verzadigt weggaan want reken er maar op dat de porties niet zullen liegen. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren en wilt u ook eens authentiek Indiaas eten proberen? Dan bent u bij ons Indian restaurant aan het juiste adres. Een Indian restaurant als de onze zult u elders niet zo snel kunnen vinden. Dat kunnen we u natuurlijk wel een beetje aan uw neus gaan hangen maar het is veel handiger als u dit ten eerste zelf leest en ten tweede komt proberen. De gerenommeerde website waar men restaurants kan bekritiseren, zowel positief als negatief heeft ons nu een gemiddelde van maar liefst een 8,7 gegeven. Dat betekent dat velen positief gestemd zijn en vele bezoekers hebben ons beloond met een hoog cijfer en mooie review. Hebt u ook bij dit Indian restaurant gegeten? Dan hopen we dat u ook een berichtje achter wilt laten, daar zult u ons een groot plezier mee doen. Ook aan opbouwende kritiek hebben we erg veel. Dus als u op- of aanmerkingen hebt over het Indian restaurant dan horen we de dit graag van u. Wij willen namelijk zeker niet op onze lauweren gaan rusten.

Heerlijk uiteten in een Indian restaurant? Denk dan aan ons

Bij ons zult u absoluut aan uw trekken komen als u eens lekkere haute cuisine uit het verre oosten wilt nuttigen. Onze koks weten wel raad met uw honger en kunnen u overheerlijke gerechten voorschotelen. Ons Indian restaurant is dan ook van alle markten thuis en zal dan ook voor eenieder wel iets voor kunnen schotelen. Als u vegetariër bent dan zal u ook uit vele gerechten kunnen kiezen. En zelfs voor de veganist kunnen we nog iets speciaals in ons Indian restaurant maken. Allemaal geen enkel probleem. Geeft u van te voren wel even aan of u veganist bent en ook of er allergieën heersen tussen uw gasten. We willen graag iedereen tegemoetkomen en dat kan alleen als we in ons Indian restaurant gerechten kunnen maken die geheel aan uw wensen voldoen. Daag ons dan ook vandaag nog uit en profiteer van deze overheerlijke gerechten. U hoeft niet per definitie naar ons Indian restaurant toe te komen om onze gerechten te kunnen proeven. Wij doen namelijk ook aan bezorging. Woont u in Hilversum? Dan is het geen enkel probleem voor ons om bij u langs te komen. U maakt online uw bestelling of u belt ons even op om uw bestelling aan het Indian restaurant dor te geven. Het voordeel van online bestellen is dat u meteen kunt betalen. Maar wilt u dit liever in cash doen dan doen we daar ook beslist niet moeilijk over. Op de website kunt u uw postcode opgeven en dan kunt u checken of we ook bij u in de buurt kunnen bezorgen. Het Indian restaurant kan immers niet heel Nederland afreizen helaas. Dan kunt u toch echt gewoon het beste bij ons langskomen en dus van te voren even reserveren. Zoals we al zeiden kunnen we wel in heel Hilversum bezorgen maar ook in omringende dorpen. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en bookmark onze website dan ook, dan zult u het Indian restaurant altijd snel weer weten te vinden. Tevens kunt u ons via sociale media volgen. Via Facebook zult u dan ook op de hoogte kunnen worden gehouden van onze laatste culinaire hoogstandjes.

Wij zijn van alle markten thuis in de Indiase keuken

Hopelijk hebben we u ervan weten te overtuigen dat het een goed idee is om eens in dit Indian restaurant te komen eten. Maakt u van te voren wel even een afspraak. Uiteraard staat het u vrij om op de bonnefooi langs te komen maar dan loopt u wel een risico dat er geen tafels meer vrij zijn. Zeker aan het einde aan de week en in het weekend zal dat het geval zijn in ons drukbezochte Indian restaurant. Dat wilt u niet laten gebeuren. Bel of e-mail ons dan ook va te voren en dan noteren we uw reservering meteen in onze agenda. Het Indian restaurant is alle zeven dagen van de week geopend van 17.00 uur tot 22.00 uur en als het wat uitloopt dan is dat ook helemaal niet erg. Bij ons is de klant dan ook nog echt de koning. We hebben diverse originele gerechten in huis die we u van harte aanraden. Het is dan ook zeker niet alleen maar tikka massala en naanbrood dat de klok slaat. Op ons online blog ziet u vele gerechten voorbij komen met prachtige namen zoals:

  • Thali
  • Naga Jolokia
  • Gulab Jamun
  • en nog veel meer. Probeer het zelf eens uit!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn