Het robotlassen

Hebt u hulp nodig bij het robotlassen? Hebt u zelf een bedrijf dat veelvuldig moet lassen? Dan weet u als geen ander hoeveel tijd u daarbij kwijt bent. En of het nu gaat om het lassen van staal, aluminium of andere metalen, er is geen enkele werknemer, hoe geweldig en ervaren hij of zij dan ook moge zijn, die in de buurt komt van het robotlassen. Daar is niets aan te doen of te veranderen. Niet dat we u en uw team willen beledigen. Verre van dat. We denken namelijk dat zij ook op andere manieren kunnen worden ingezet zodat uw bedrijf meer winst kan maken en de lassers ook eens wat ander werk te doen krijgen. Voor het echte precisielassen en op de plek zelf lassen zullen ook zeker nog vele lassers nodig zijn. Maar voor het grove werk of het werk dat als het ware op grote schaal wordt uitgevoerd of in ieder geval kan worden uitgevoerd is het verstandig om voor robotlassen te kiezen. Niet alleen werkt het robotlassen erg goed, het is tevens erg minutieus werk en ook niet onbelangrijk: vele malen sneller en accurater. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren? Dan is het lassen misschien ook wel iets voor u. Kijkt u dan ook vandaag nog even op onze website: lumahengelo.nl. Bij ons krijgt u echt waar voor uw geld en zal het dan ook zeker lonen om het robotlassen aan ons uit te besteden. Op die manier bespaart u tijd en geld dat u vervolgens kun investeren in andere belangrijke handelingen binnen uw bedrijf. Het robotlassen zal snel goed bevallen en u kunt er mee uw bedrijf zeker gaan uitbreiden. Vraag dan ook snel bij ons naar de voorwaarden. Als u daar akkoord mee gaat dan kunt u vervolgens een offerte aanvragen en zal het robotlassen snel van start kunnen gaan. Het robotlassen zal u zeker geen windeieren gaan leggen.

Robotlassen, de ideale oplossing

Het robotlassen kunt u dan ook wel aan LUMA Hengelo BV overlaten. Het robotlassen is dan ook zeker niet het enige waar we goed in zijn want een keur aan mogelijkheden komt voorbij als u op onze website kijkt. Zo kunnen we niet alleen lassen, kortom: plaatwerk maken en aan elkaar vastmaken maar kunnen we ook diverse constructies bouwen. Daarom kunnen we zowel ponsen, frezen als draaien. Ook als u juist niet wilt robotlassen maar metaal op maat wilt laten snijden zult u bij ons niet te kort worden gedaan. Dit is ook zeker een van onze vele specialiteiten en we zijn er trots op dat we zovele van dit soort precisieapparaten op onze machinepark hebben staan. Wilt u dan ook eens het robotlassen van dichtbij zien omdat u graag de kat uit de boom kijkt? Dan is dat wederom geen enkel probleem. Maakt u maar een afspraak met ons, dan zal op de dag zelf iemand voor u klaarstaan om u rond te leiden. Uiteraard krijgt u daar een lekkere kop koffie bij. Zo ziet u het robotlassen en onze overige processen uit eerste hand en kunt u vervolgens een weloverwogen keuze maken om al dan niet met ons in zee te gaan. Let wel, u zit helemaal nergens aan vast maar we kunnen u wel beloven dat u het robotlassen nergens zo flexibel, accuraat en goedkoop zult vinden. Zeker als uw bedrijf ook in Twente gevestigd is kan het geen kwaad om met ons zaken te doen maar met hetzelfde gemak komen gaan we voor u lassen en bezorgen we het vervolgens naar de andere kant van Nederland. Als u voor robotlassen kiest via ons bedrijf dan zijn we in staat om onder andere de volgende metaalsoorten te lassen en ook te snijden:

  • Staal, de bekende legering van ijzer en koolstof
  • Metalen zoals zink, nikkel, koper en nog veel meer
  • Maar ook metalen uit de metaalhoofdgroep zoals aluminium.

We komen u graag van deze robots voorzien

Tel uit uw winst, het robotlassen is erg voordelig en zal zich uiteindelijk absoluut gaan uitbetalen zodat uw bedrijf nog meer winst gaat maken. Ook wij zijn natuurlijk reuze blij met een nieuwe klant dus neem eens vrijblijvend contact met ons op als u nog vragen hebt over dit robotlassen. Ok als u zelf deze machines wilt hebben kunt u ze bij ons op maat komen bestellen. Maar het gros van onze klanten laat het robotlassen aan ons over en dat is wel zo slim want daarmee bespaart u het meeste op diverse onkosten die in onze ogen erg onnodig zijn. Dus wacht niet langer maar pak de hoorn van de haak, schrijf ons een e-mail of kom bij ons langs. We beschikken over alle belangrijke certificaten die voor dit werk noodzakelijk zijn. We hebben dit certificaat toegekend nadat wij een audit hebben uitgevoerd. In dit audit is ons kwaliteitsmanagementsysteem beoordeeld op opzet en implementatie. We zijn niet alleen recentelijk bezig met kwaliteitsmanagement maar zijn hier al vanaf het begin af aan mee bezig. Daarom kunnen we ook een bijzondere goede kwaliteit garanderen zodat ook u hier de vruchten van kunt plukken. Dankzij het ISO 9001 certificaat maakt deze voortdurende focus op kwaliteit dit nu ook zichtbaar voor onze klanten, leveranciers en overige externe partijen die met ons samenwerken. Ook in toekomst blijven we onder andere hierop gericht dus als u op- of aanmerkingen hebt, dan horen we die erg graag van u! Wellicht tot zeer snel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn