Hockeysokken dragen

Als jij gaat hockey, dan is het van belang om hierbij speciale hockeysokken te dragen. Net als dat het erg handig kan zijn om ook voor de rest van je outfit te kiezen voor kleding die speciaal voor deze sport gemaakt is. Sommige mensen zullen zich nu afvragen, waarom niet een gewoon paar sokken aantrekken? Op het eerste gezicht lijkt het dat dit net zo goed zou kunnen, maar als je er nog even verder over nadenkt, dan zul je tot de conclusie komen dat speciale sportsokken dragen echt geen overbodige luxe is. Er zijn verschillende redenen die hockeysokken zo belangrijk maken om te gebruiken. Een eerste reden is dat je op geen enkele manier tijdens het hockeyen afgeleid wilt worden door de kleding die je draagt. Dat betekent in het geval van de sok dat je niet wilt dat deze een te dikke naad heeft, dit kan immers erg gaan irriteren aan je tenen. Ook wil je graag een perfecte pasvorm, om te voorkomen dat ze af gaan zakken of dat er plooien gaan ontstaan. Dit is immers niet alleen vervelend, het kan er ook voor zorgen dat er blaren gaan ontstaan en dat maakt het rennen wel erg pijnlijk en lastig. Daarnaast krijg je van al dat geloop natuurlijk al snel zweetvoeten en hierdoor worden je sokken en schoenen nat. Goede hockeysokken nemen transpiratie op, zodat jouw voeten droog blijven. Bovendien bieden ze ook extra stevigheid, wat goed van pas komt met al het rennen, sprintjes trekken en kappen en draaien dat je in de wedstrijd doet. Bekijk snel de website https://www.colormesocks.nl/hockeysokken-sp-11.html voor meer informatie.

Hockeysokken in vrolijke patronen en kleuren

Speciale hockeysokken kopen is dus gewoon eigenlijk een noodzaak, wil jij op een plezierige manier je sport uit kunnen oefenen. Vaak is het echter zo dat deze kledingstukken slechts beperkt voorradig zijn bij sportzaken en je daardoor al blij mag zijn als er nog een paar in jouw maat te krijgen is. Keuze in kleuren en leuke patronen is er vaak al helemaal weinig. Nu is het bij veel clubs natuurlijk zo dat zij tijdens de wedstrijden niet zomaar willekeurige hockeysokken mogen dragen, deze moeten in de clubkleuren uitgevoerd zijn zodat ze goed passen bij de rest van het tenue. Maar tijdens trainingen kun je natuurlijk dragen wat je wilt! Is het dan niet leuk om eens iets heel anders te kiezen dan de rest van je team draagt? Door te kiezen voor hockeysokken in een kleur en patroon dat niemand anders heeft, kun jij jezelf onderscheiden van de rest.

Vind het bij ColorMeSocks

Maar waar vind je nu die leuke hockeysokken in vrolijke kleuren en patronen? Dus niet bij de gemiddelde sportzaak, maar waar dan wel? Hiervoor ga je naar ColorMeSocks, dé expert op het gebied van sokken in de meest uiteenlopende kleuren. Uiteraard voldoen de sportsokken die zij verkopen aan de eisen: ze hebben een goede pasvorm, ze nemen goed vocht op en ze bieden stevigheid. Daarnaast hebben zij ervoor gekozen om ze te laten maken in de meest uiteenlopende kleuren en patronen. Alle kleurtinten zijn bij hen te krijgen en wat patronen betreft kun je bijvoorbeeld kiezen uit:

  • diverse vlaggen
  • neushoorns, katten of uilen
  • stippen, sterren of strepen
  • snorren, emoji’s of ijsjes
  • dierenprints, zoals giraf, zebra, tijger of koe

Mogelijkheden te over dus bij hen op het gebied van hockeysokken! En mocht er toch nog niet helemaal tussen zitten wat jij zoekt, dan kun je ook een eigen ontwerp door hen laten maken. Leuk bijvoorbeeld voor een uitje met jullie team. ColorMeSocks is dus een goede winkel om naar toe te gaan op het moment dat jij zoekt naar goede en leuke hockeysokken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn