Hoogwerkers huren?

Hoogwerkers zijn natuurlijk grote metalen stellingen, motorisch aangestuurd, die u gebruikt voor werk op grote hoogte. Al vanaf de eerste etage van een huis is het nauwelijks verantwoord om zonder een hoogwerker te werken. Natuurlijk kunt u als schilder een ladder gebruiken. Maar als u snel en flexibel te werk wilt gaan en ook de zolderverdieping wilt schilderen, dan komen onze hoogwerkers ongetwijfeld van pas. Kijkt u eens op kuipershoogwerkers.nl als u benieuwd bent naar ons aanbod aan hoogwerkers. U zult zien dat we niet alleen aan aannemers en klusbedrijven hoogwerkers verhuren, maar ook voor grote bouwondernemingen die om gigantische hoogwerkers vragen. Niet voor niets hebben we meer dan 35 verschillende stellages ondergebracht in 7 verschillende categorieën. Al deze hoogwerkers zijn uitvoerig getest op veiligheid. Natuurlijk moet u op elk bouwterrein een helm dragen en dat raden we bouwvakkers dan ook zeker aan. Huren is in dit geval veel aantrekkelijker dan het kopen van een stelling. Als ZZP’er of beginnend aannemer kunt u het zich waarschijnlijk niet veroorloven om een gloednieuwe hoogwerker te kopen. Daarnaast variëren de bouwprojecten zeer waarschijnlijk. Van koopwoningen tot aan flatgebouwen maar ook bruggen en kerken wilt u wellicht onderhouden, renoveren of van de grond af opbouwen. U begrijpt dat elk gebouw weer om een andere aanpak vraagt en dus ook om een andere hoogwerker. Bij Kuipers bent u in ieder geval altijd aan het juiste adres.

Huur hier uw hoogwerkers voor het zware werk

De hoogwerkers die wij verhuren hebben we aldus onderverdeeld in een aantal categorieën. Bekende voorbeelden die u waarschijnlijk wel herkent zijn:

  • De telescoop hoogwerker, voor allround werkzaamheden,
  • De spin-rups hoogwerker, zeer compact en dit type biedt u meer stabiliteit dankzij de vier extra poten,
  • En schaarhoogwerkers. Handig voor klussen op enorme hoogtes.

Ziet u echter door de bomen het bos niet mee? Of wilt u graag ons advies horen? Dan kunt u natuurlijk direct met ons in contact komen. We zijn via de mail 24 uur per dag te bereiken en als u liever snel een antwoord hebt dan kunt u ons tijdens kantooruren even opbellen. Vervolgens adviseren we u over de juiste hoogwerker en kunnen we u een offerte toesturen. Beschikt u zelf over de juiste papieren om deze hoogwerkers te mogen bedienen? Dan leveren we ze af en halen ze op de afgesproken datum weer op. En anders is er altijd nog de mogelijkheid om er een operateur bij te huren. Het kan natuurlijk zo zijn dat uw gewenste hoogwerker er niet tussen staat. Ook dan moet u absoluut contact opnemen. We weten altijd wel een goede variant voor u te vinden die aan uw wensen voldoet. Naast de verhuur van hoogwerkers kunt u tevens bij ons in Tubbergen terecht voor al uw grondwerk zoals de aanleg van wegen en het egaliseren van bermen.

We bieden u 35 verschillende varianten aan

Ook al werken wij vanuit Tubbergen in Overijssel, we garanderen een landelijke dekking. In ons wagenpark worden al deze machines uitvoerig onderhouden en wekelijks getest op mankementen. De kans dat een motor afslaat tijdens het gebruik hebben we daardoor preventief beperkt tot vrijwel 0. Toch kunnen we het ons goed voorstellen dat u liever de kat uit de boom kijkt. Stelt u daarom uw vragen via de mail, het online formulier of bel ons aldus eens op. U kunt maar beter een hoogwerker huren die goed getest is en waar u alle kanten mee op kunt dan een hoogwerker van vele jaren oud die slecht is onderhouden. U moet er niet aan denken wat er dan zou kunnen gebeuren. Kies daarom voor veiligheid en kwaliteit, kies voor Kuipers!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn