Horloge hout

Lumbr - Horloge houtZoekt u eens iets origineels qua horloges? Hebt u geen zin om koud metaal om uw pols te dragen maar wilt u een handgemaakt horloge van hout? Dan moet u toch echt eens een kijkje op onze website komen nemen want wij zijn gespecialiseerd, in onder meer, een horloge van hout. Kijkt u maar eens naar de vele diverse varianten die we in onze catalogus hebben op www.lumbr.nl. Een horloge van hout is vele malen goedkoper dan een horloge van een duur metaal zoals goud, zilver of platina. Dat neemt niet weg dat er niet met veel zorg aan gesleuteld is. Dit hout is dan ook bestand tegen elk denkbare invloed. We maken diverse producten van hout dus op onze site vindt u naast het horloge van hout ook brillen, beurzen en zelfs speakers. Op het gebied van hout zijn we dan ook echt van alle markten thuis. We kunnen een horloge van hout custom made maken. Dat betekent dat u bij ons uw wensen door kunt geven. Bijvoorbeeld het gewicht, het type hout dat u graag wilt zien dat we gebruiken en nog veel meer eigenschappen van het horloge van hout dat u op kunt geven. Wij kijken dan eerst wat we voor u kunnen betekenen en als het allemaal mogelijk is sturen we u een offerte op met tekeningen van het ontworpen horloge van hout. Gaat u hier allemaal mee akkoord, dan gaan we het horloge van hout voor u maken en ontvangt u het horloge van hout zo snel mogelijk thuis. Wij versturen het namelijk direct na productie naar u op. Als u het horloge custom made laat bouwen dan zitten daar natuurlijk wel wat hogere kosten aan dan wanneer u kiest voor een standaard ontwerp dat we steevast op voorraad hebben. Dat begrijpt u ongetwijfeld wel. Wat we verder kunnen stellen is dat er daardoor voor ieder wat wils te vinden is, binnen elk budget iets betaalbaars.

Zoekt u een horloge? Hout is een geschikt materiaal

Doordat het horloge van hout is gemaakt kenmerkt het zich door lichtheid. U zult nauwelijks merken dat u een fraai en uniek horloge draagt, zo licht voelt het aan. Dat is wel weer heel wat anders dan die dikke dingen die u mensen wellicht vaak ziet dragen. Daarmee belast u uzelf enkel. Dus bent u meer van het hout, dan raden we aan een horloge van hout bij ons te kopen. Zoals we al eerder zeiden zult u daar zeker mee te koop lopen en vriend en vijand mee jaloers kunnen maken. Wijs hen dan ook op onze site, daar zult u ons een groot plezier mee doen. En als u helemaal niet in het oog wilt springen maar het horloge van hout voor uzelf hebt gekocht dan begrijpen we ook heel goed dat u uw mouw er overheen trekt. Dat is toch zeker uw goed recht! Het is de bedoeling dat u zich goed voelt met uw garderobe en uw accessoires en het horloge van hout kan hierbij zeker en grote en belangrijke rol vervullen. Ook als cadeau is dit een schitterend idee om uw vriend of vriendin mee te verwennen. We kunnen het dan ook erg mooi voor u inpakken. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 10 mogen we wel stellen dat u bij ons te maken krijgt met een betrouwbare website waar gepassioneerde en gemotiveerde mensen dagelijks uw wensen in vervulling laten gaan. Klinkt u dit als muziek in uw oren en bent u ook tevreden over onze service nadat u een horloge van hout of een ander product hebt aangeschaft? Dan stellen we het erg op prijs dat u ons ook een cijfer geeft. Misschien wilt u zelfs wel een review achterlaten, dat zou echt helemaal te gek zijn.

Bestelt u vandaag nog, dan hebt u het snel in huis

Het kopen van een horloge van hout gaat net als bij elke andere online webwinkel en ook het betalen gaat dus digitaal. U kunt met uw credit card betalen maar ook via PayPal en iDEAL. Wilt u trouwens liever de producten van LUMBR in het echt komen bekijken? Dan kunt u op de website uw postcode invullen of uw woonplaats. We zoeken dan meteen de meest dichtstbijzijnde winkel voor u uit. In Nederland zijn er al diverse locaties voor te vinden net als elders in Europa. Maar kijkt u eerst op de website rond, u vindt vele foto’s van het horloge van hout in alle soorten en maten. Ook vindt u leuke en interessante filmpjes van de productie van dit horloge van hout op onze site die u via YouTube in alle rust kunt bekijken. Ook leuk voor kinderen. Hebt u vervolgens nog vragen over onze producten of over het bestelproces? Schroom dan niet om ons contactformulier even in te vullen. Stelt u daar al uw vragen en vergeet niet om uw naam en e-mailadres of telefoonnummer achter te laten. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt op de hoogte blijven kortingen en nieuwe producten door onze sociale media te volgen. Zo zijn we onder andere lid van de volgende sociale media dus vergeet ons niet te volgen via:

  • Vimeo
  • Youtube
  • Twitter
  • en via Facebook

Met deze producten van hout haalt u echt iets unieks in huis dat erg stijlvol bij de rest van uw interieur kan passen, wacht dus niet langer maar breng eens een bezoekje!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn