Hot tub aanschaffen: welke keuzes maakte ik?

hottubselect - Hot tub aanschaffenHet is inmiddels alweer bijna een jaar geleden dat ik besloot om een hot tub te kopen. Ik kan rustig zeggen dat ik geen moment spijt heb gehad van mijn beslissing. Het was niet iets waar ik eerder echt bij had nagedacht, een hot tub aanschaffen bedoel ik, maar toen de kans zich voordeed greep ik die met beide handen aan. Een hot tub aanschaffen is niet alleen iets voor de elite, zoals ik vroeger altijd dacht, maar ook gewone mensen zoals jij en ik kunnen een hot tub in huis halen. Toen ik besloot om een tub te kopen heb ik een aantal keuzes moeten maken. Ik wil graag delen welke afwegingen ik heb gemaakt, om aanstaande kopers te informeren over hun mogelijkheden:

  • Waar plaats je de tub?
  • Welk materiaal gebruik je?

De kopzorgen beginnen direct al: waar zet je het bad in hemelsnaam neer. Je wilt wel een hot tub aanschaffen, maar je hebt geen idee waar je hem kwijt kunt! Wanneer je een kleine tuin hebt is dit misschien een iets minder groot probleem, maar met een wat grotere tuin kan dit best lastig zijn. Je wilt natuurlijk niet dat je tuin plotseling erg klein aanvoelt, maar je voelt het bad ook niet op een plek neerzetten waar je er geen gebruik van maakt. Eerst wilde ik de hot tub dichtbij een paar struiken zetten, tot ik me realiseerde dat de struiken stekels hadden en dat de grond bezaaid lag met scherpe naalden. Had ik de tub daar neergezet, dan had ik zeker pijnlijke voeten gehad! Een goede tip: laat je in je keuze niet te veel leiden door wat andere mensen vinden. Ik heb eerst geprobeerd om met wat vrienden de ideale plek te bedenken, maar dat liep op niets uit. Ze waren het niet met elkaar eens en uiteindelijk komt het erop neer dat je zelf een keuze moet maken. Je kunt dus beter even gaan zitten en jezelf afvragen: waar komt de hot tub nou het beste tot zijn recht? Pas wanneer je een goede plek hebt uitgekozen kun je zonder vrees de hot tub aanschaffen.

Hot tub aanschaffen: kies voor hout

Een hot tub aanschaffen is niet eenvoudig. Nadat je hebt bepaald waar het gevaarte moet staan moet je een keuze maken uit tientallen verschillende modellen. Deze modellen zijn op hun beurt weer vervaardigd uit allerlei materialen. Als ik één advies mag geven: kies voor hout. Ik ben zelf een aantal weken op zoek geweest naar een mooie hot tub van plastic, maar het bad ziet er dan toch al gauw te goedkoop uit. Wanneer je echt hout neemt, het liefst natuurlijk Red Cedar, dan past het bad overal en ziet het er prachtig uit. Hout is bovendien relatief eenvoudig in onderhoud. Je moet er wel wat voor doen, maar het is zeker mogelijk om het materiaal mooi en glanzend te houden. Wanneer je ook maar een beetje gehecht bent aan je hot tub kies je voor goed materiaal. Een hot tub aanschaffen doe je per slot van rekening niet elke dag, je mag ook wel een beetje investeren!

De beste webshop voor je hot tub

Na lang zoeken kwam ik terecht op http://www.hottubselect.nl/. Deze site heeft een groot assortiment, je hebt dus veel keuze, en maakt ook gebruik van Red Cedar bij haar houten exemplaren. Betalen was doodeenvoudig en de hot tub werd snel geleverd en geïnstalleerd. Ik heb hier totaal geen omkijken naar gehad. Een hot tub aanschaffen doe je daarom op bovenstaande site, neem vandaag nog een kijkje!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn