Ik heb heel veel baat gehad bij holistische energetische healing

Nog niet heel lang geleden merkte ik dat ik bijna geen energie meer had om de dingen te doen die ik normaliter kon doen. Ik wist niet goed wat er met mij aan de hand was en dacht dat ik waarschijnlijk een griepje onder de leden zou hebben. Dat bleek echter allesbehalve het geval te zijn. Het was namelijk zo dat ik op een gegeven bijna helemaal niet meer kon functioneren en dat leidde ertoe dat ik thuis kwam te zitten. Dat was natuurlijk niet wat ik graag wilde en daarom ben ik snel op zoek gegaan naar mogelijkheden om professionele hulp te zoeken. Ik was al een keer bij mijn huisarts geweest, maar deze gaf mij enkel het advies om rust te nemen. Dat was niet waar ik naar op zoek was en dus ben ik maar eens op zoek gegaan naar mensen die mij beter zouden kunnen helpen om weer meer energie te krijgen. Ik kwam toen al heel snel terecht bij de mensen van Coachpraktijk-Vlinders.nl. Hier las ik dat men mij kon helpen met holistische energetische healing en dat sprak mij meteen erg aan. Ik had namelijk al eens gehoord dat je heel veel baat kunt hebben bij holistische energetische healing en dat was dan ook waarom ik graag een keer wilde weten wat deze mensen allemaal voor mij zouden kunnen doen. Ik heb daarom even meer informatie gezocht over holistische energetische healing en het was mij al heel snel duidelijk dat dit was wat ik nodig had. Ik heb daarom ook meteen contact gelegd met de mensen van deze praktijk en ik heb aangegeven dat ik graag gebruik wilde gaan maken van hun holistische energetische healing. Dat was altijd mogelijk en ik kon al op heel korte termijn een keer bij hen langskomen. Dat was precies wat ik graag wilde, dus ik ben heel blij dat ik de mensen van Coachpraktijk-Vlinders.nl heb ingeschakeld.

Deze holistische energetische healing werkte voor mij heel erg goed

Toen ik voor het eerst naar deze praktijk ging, vond ik dat allemaal erg spannend. Je weet immers nooit wat je allemaal te wachten staat en ik wilde niet voor verrassingen komen te staan. Toen ik echter eenmaal kennis had gemaakt met mijn toekomstige behandelaar, voelde ik mij meteen helemaal op mijn gemak. Deze vrouw legde mij namelijk uit welke baten holistische energetische healing voor mij zou kunnen hebben en ik voelde meteen dat er een klik was tussen ons, dus ik wilde mij graag door haar laten behandelen. Ik ben daarom ook al heel snel begonnen met de holistische energetische healing en ik kan u zeggen dat dat een van de beste keuzes was die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Het is namelijk zo dat ik hier heel veel aan heb gehad. Ik voelde mij al heel snel veel energieker dankzij deze holistische energetische healing en ik ben dan ook blij dat ik met deze praktijk in zee ben gegaan. Ik kan daarom niet alleen aan iedereen holistische energetische healing aanraden, maar in het bijzonder om dit te ondergaan bij deze praktijk. Het is het namelijk meer dan waard om hier onder behandeling te gaan.

Ik voel mij stukken beter

Sinds ik bij deze praktijk onder behandeling ben, voel ik mij echt stukken beter. Ik heb veel meer energie en ik kan binnenkort weer beginnen met mijn werk. Kortom:

  • ik voel mij veel beter dankzij deze praktijk
  • ik kan nu veel beter grenzen aangeven
  • ik kan binnenkort weer volop aan het werk

Meer weten? Kijk dan vandaag nog even op Coachpraktijk-Vlinders.nl.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn