Ik zoek een garage in Amersfoort 

Ik ben op zoek naar een garage in Amersfoort. Ik ben nog niet zo lang geleden naar Amersfoort verhuisd. Eerst woonde ik samen met mijn echtgenoot buiten Amersfoort, maar na onze scheiding moest ik verhuizen. Omdat ik in Amersfoort werk, leek het mij dus een goed idee om naar Amersfoort te verhuizen. Ik ben daar nu inmiddels gewend om te wonen. Het is een fijne stad met alle voorzieningen in de buurt die ik nodig heb. Ik ben nog wel op zoek naar een garage in Amersfoort. Eentje die betrouwbaar is en betaal. 

Garage Auto Doe is een betrouwbare garage in Amersfoort  

Na de scheiding met mijn echtgenoot, had ik het best wel zwaar. De kinderen wilden bij hun vader blijven, dus ik moest in mijn eentje mijn leven weer opnieuw opbouwen. Ik moest verhuizen en alles voortaan in mijn eentje doen. Omdat ik ook een auto nodig had, heb ik een tweedehands auto aangeschaft. Met deze auto is op zich niets mis. Hij loopt lekker, maar is wel iets kleiner dan de auto die ik eerst had. Ik kan natuurlijk geen grote auto betalen, ik verdien in mijn eentje namelijk niet zo veel als ik samen met mijn partner deed. Mijn nieuwe auto is echter wel toe aan de jaarlijkse APK. Om die reden was ik dus op zoek naar een garage in Amersfoort die mijn auto voor mij kan keuren. Zonder geldige APK mag ik namelijk met mijn auto niet de weg op. Ik heb verder helaas geen verstand van auto’s of garages, dus ik weet ook niet waar ik op moet letten wanneer ik een garage uitzoek. Het enige dat ik wel weet, is dat ik een betrouwbare garage in Amersfoort zoek die niet te duur is. Een goede kennis van mij verteld mij dat hij zijn auto elk jaar naar Garage Auto Doe bracht. Hij gaf aan dat deze garage erg betrouwbaar is en dat ze daarnaast ook nog eens erg betaalbaar zijn. Hij bood aan om er samen met mij langs te gaan nadat ik een afspraak had gemaakt. Ik kon via autodoe gemakkelijk een afspraak maken. Ik kan bij Garage Auto Doe onder andere terecht voor: 

  • De APK 
  • Een grote onderhoudsbeurt 
  • Een kleine onderhoudsbeurt 
  • Olie verwisselen 
  • Banden verwisselen 
  • Airco onderhoud 
  • Het vervangen van de accu 
  • Het vervangen van de remschijven 

Ik had via de site gemakkelijk een afspraak gemaakt bij de garage in Amersfoort. Mijn kennis ging daarna met mij mee naar de garage. De monteur bij wie ik de afspraak had, was erg vriendelijk. Hij vertelde mij dat ik mijn auto de volgende dag weer op kon komen halen en bood ons nog een kop koffie aan. De garage ziet er erg professioneel en netjes uit. Dit stelde mij wel gerust. De volgende dag kwam ik mijn auto ophalen. Deze heeft de keuring netjes doorstaan en er zijn een paar kleine reparaties uitgevoerd. Uiteindelijk was ik hier niet zo veel geld aan kwijt. Ik kom zeker vaker terug bij Garage Auto Doe. 

Neem contact op of maak een afspraak 

Als je dus ook op zoek bent naar een garage in Amersfoort, neem dan contact op met Auto Doe. Auto Doe is een uitstekende en betrouwbare garage in Amersfoort die goede service biedt tegen een lage prijs. Neem contact op of maak gemakkelijk online een afspraak voor de APK of een onderhoudsbeurt. Ik heb inmiddels mijn garage gevonden. Ik ben ontzettend tevreden met de service van Garage Auto Doe en dat ook nog eens voor een erg lage prijs.  

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn