Is dit wellicht de voordeligste opslagruimte in Breda?

Voor iedereen die (net zoals ik dat was) op zoek is naar een voordelige opslagruimte in Breda, je moet absoluut bij easybox wezen. easybox is een bedrijf dat opslagboxen heeft door heel het land, en ze hebben onder andere een vestiging in Breda. Wij waren onlangs nog op zoek naar zoiets omdat we het hele huis hadden opgeruimd, en er vooral van de zolder heel veel spullen kwamen die we eigenlijk niet meer gebruikten, maar die we ook niet weg wilden gooien. Misschien zouden onze kinderen ze nog ooit willen hebben, of kunnen we er zelf ook nog iets mee. Vandaar dat we deze opslagruimte in Breda hebben gecontacteerd. Bij easybox is het heel makkelijk om je spullen op te slaan. Het maakt namelijk niet uit hoeveel spullen je precies hebt. Ze hebben zowel hele kleine opslagruimtes als hele grote, en je kunt er dus zowel terecht met 20 verhuisdozen (in de XXS box) als met je volledige interieur als je dat tijdelijk kwijt moet (in de XXL box). Wij kozen voor de opslagruimte in Breda met het formaat Small. Deze heeft een vloeroppervlak van 3 vierkante meter en er passen maar liefst 115 verhuisdozen in. Natuurlijk kun je de ruimte net zo vullen als je zelf wilt, maar het aantal dozen dat er in past is alleen ter indicatie en om makkelijker in te kunnen schatten hoe groot de opslagruimte die je nodig hebt moet zijn. In ons geval was deze groot genoeg. 

Opslagruimte in Breda met flexibel abonnement

Op dit moment staan onze spullen zoals gezegd in de Small opslagruimte in Breda van easybox, maar het abonnement is heel flexibel. Dat wil zeggen dat je heel gemakkelijk en wanneer je maar wilt kunt overstappen naar een ander formaat box. Onze dochter gaat bijvoorbeeld binnenkort op kamers en dan wil ze wat kleine meubeltjes uit onze opslagbox meenemen. Deze bos wordt dan te groot en dat is zonde van het geld. Daarom stappen we dan direct over op een kleinere opslagruimte in Breda. Je gaat er gewoon tijdens kantooruren naartoe en verhuist zelf je spullen van de ene naar de andere box, en gaat daarna minder betalen (of meer natuurlijk, als je een grotere box neemt). 

Redenen om te kiezen voor een opslagbox van easybox

Wij vinden het heel prettig dat onze spullen in de opslagruimte in Breda staan van easybox. Niet alleen bieden ze een hele prettige en persoonlijke service, maar je kunt ook nog eens te alle tijden bij jouw box, ook in de avonduren. Daarnaast laten we onze spullen er met een gerust hart achter, want:

  • De ruimtes zijn verwarmd en absoluut vrij van vocht
  • Het terrein wordt beveiligd met camera’s
  • Je kunt alleen het pand in met je eigen code
  • Je box wordt afgesloten met een professioneel slot

Je ziet waarom wij zo tevreden zijn over onze opslagruimte in Breda. We zouden het dan ook iedereen aanraden. De prijs is ons bovendien erg meegevallen, en voor dat geld zijn we al lang blij dat onze zolder weer netjes en opgeruimd is en de spullen die we niet gebruiken niet in de weg staan. Een aanrader dus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn