Jammin’ in the Snow Man is het kerstliedje van 2018

Jammin’ in the Snow Man is het kerstliedje van 2018Kerst draait vooral om samenzijn met familie. Iedereen bij elkaar voor een paar avonden in het jaar, daar kijkt iedereen naar uit. Muziek maakt het helemaal af. ‘Jammin’ in the Snow Man’, het kerstliedje van 2018, kan daarbij niet ontbreken. Het kerstliedje van 2018 is uitgebracht door Chinese Taxidriver, de band van Angelé de Jong van Angèle de Jong Custom Made Songs. Wij leggen u graag uit wat onze band en het kerstliedje van 2018 zo speciaal maakt, zodat u het kerstliedje van 2018 kan toevoegen aan uw afspeellijst voor het volgende familiediner tijdens de komende jaren. Daarnaast leggen wij u ook graag uit wat Chinese Taxidriver voor u zou kunnen betekenen met muziek tijdens uw gelegenheid.

Het kerstliedje van 2018 ook voor de komende jaren

Angelé de Jong besloot samen met haar band een kerstliedje in 2018 te maken. Zij schreef het liedje hierbij helemaal zelf, en werkte het uit tot het kerstliedje van 2018. Daarom besloten zij dat het tijd was om zoveel mogelijk platformen te bereiken en daarnaast ook zendtijd te krijgen op radiozenders. Zo kon het warme gevoel van ‘Jammin’ in the Snow Man’ bij iedere familie een warm gevoel veroorzaken. Het jazznummer is de perfecte toevoeging aan uw afspeellijst, die u ieder jaar weer aan kunt zetten. Omdat de band het niet alleen wilt laten zitten bij het kerstliedje van 2018, willen wij ook graag op uw evenementen optreden. Onze enthousiaste band brengt hierbij ieder kerstliedje ten gehore met een jazzy sound. Denk bij de verschillende evenementen en gelegenheden aan:

  • Kerstmarkten
  • Feesten
  • Kerstborrels

Wij hebben een breed repertoire waar wij u graag extra sfeer tijdens de feestdagen mee willen geven. Wij brengen tevens een warme ambiance met ons mee, waardoor onze jazzband een perfecte aanvulling is bij iedere gelegenheid. Wij spelen een gevarieerde mix van herkenbare kerstmelodieën die bijvoorbeeld uw kerstborrel tot een onvergetelijke gebeurtenis kan maken. Natuurlijk kan hier ons kerstliedje van 2018 ook niet bij ontbreken. Wij schrijven tevens alle nummers zelf, maar dan met de bekende melodieën. U kunt ons zoals u ziet voor iedere gelegenheid inhuren, waardoor u kunt genieten van alle kerstmelodieën met bijvoorbeeld uw collega’s. Wij kunnen u altijd informeren over de mogelijkheden, zodat u precies weet aan welke kosten u moet denken en wellicht direct een afspraak kunt maken. Zo kunt u direct de muziek geregeld hebben en daar geen omkijken meer naar hebben tijdens het organiseren van uw feest of kerstborrel.

Wij schrijven de nummers door te kijken naar talenten

Chinese Taxidriver is de band die u moet inschakelen tijdens alle kerstactiviteiten. Wij hebben een uitgebreid repertoire van kerstnummers, die u ongetwijfeld binnen enkele seconden kunt meezingen. Wij schrijven alle nummers zelf, maar deze zijn gebaseerd op de bekende kerstmelodieën. Wij garanderen u een swingende avond, waarbij u uzelf en uw genodigden een warm gevoel geeft. Met Angèle de Jong Custom Made Songs schrijven wij tevens nummers voor andere artiesten. Hierbij kijken wij niet naar hitpotentie, maar de talenten, eigenschappen en wensen van de artiesten zelf. Wij labelen niet, maar kijken naar elk uniek persoon en creëren daarbij de juiste song en muziek. Indien u de top 40 wilt halen, dan is dit niet de juiste weg. U moet echter wel altijd open staan voor input voor anderen, zodat wij uw muziek mogelijk kunnen maken. Indien u na het lezen van alle informatie nog vragen heeft of de mogelijkheden voor uzelf wilt bespreken, neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op ajcms. Wij helpen u dan graag verder.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn