Je eigen geboortekaartjes ontwerpen om de geboorte van je kind te vieren

Kaartjes-fabriek - GeboortekaartjesTwee maanden geleden is mijn tweede kindje geboren. Een prachtige jongen. Een wolk van een baby. Ik dacht niet dat de blijdschap van de geboorte van mijn eerst kind ooit overtroffen zou kunnen worden, maar ik had het mis. Elke geboorte is weer uniek en het is met geen woorden te beschrijven wat er door je heen gaat als je een nieuw leven in je armen houdt. Het vooruitzicht dat dit nieuwe leven al die schitterende ervaringen mee zal maken die ik zelf ook heb meegemaakt in een wereld die alsmaar beter wordt is bijna te veel om in de juiste woorden te vatten. Mijn man en ik zijn dan ook zo ontzettend blij met de uitbreiding van ons gezin. Het is toch geweldig dat we als mensen in staat zijn om zulke kleine wonderen voort te brengen en de wereld weer een beetje leefbaarder maken. Ik dank God dan ook dat hij ons deze wonderen heeft geschonken. Ik voel me dan ook oprecht gezegend. Ik heb niet de indruk dat het mijn verdienste is dat deze kinderen aan mij en mijn man zijn geschonken. Het is Gods wil die ervoor heeft gezorgd dat we nu dit gezin hebben bestaande uit vier unieke mensen. Het is ook een wonderlijk gevoel als je beseft dat je de kinderen iets van jezelf kunt meegeven. Zodra ze naar school gaan zullen ze leren over het christelijke geloof en de waarden en normen die daarbij horen. Ik ben dan ook zo nieuwsgierig hoe ze op zullen groeien. Maar ik denk dat ze met de begeleiding van mij en mijn man zullen opgroeien tot twee zeer christelijke goede volwassenen die op hun beurt ook weer een partner zullen vinden met wie ze het geloof verder kunnen overdragen in hun kinderen. Het was voor mij en mijn man dan ook erg belangrijk dat we dit extatische gevoel van dankbaarheid konden overdragen aan al onze familie en vrienden. Daarom hebben we zelf de geboortekaartjes ontwikkeld, zodat we het dit idee zo goed mogelijk konden overdragen. Daarnaast is het ook gewoon erg leuk om creatief in de weer te gaan met de geboortekaartjes, want je kunt de geboortekaartjes helemaal ontwikkelen zoals je zelf wilt. Je hebt enkele designs waaruit je kunt kiezen. Deze geboortekaartjes zijn vervolgens blanco en kunnen dus prima worden ontwikkeld op een manier die jij zelf prettig vindt.

Het ontwerpen van je eigen geboortekaartjes

Het ontwerpen van je eigen geboortekaartjes is niet alleen gemakkelijk, het is ook nog eens een leuke creatieve bezigheid. En het ontwerpen van de geboortekaartjes is fijn want je hebt zoveel inspiratie door de geboorte van je kind en dat kun je allemaal kwijt in het ontwerpen van de geboortekaartjes. Je kunt het ook gezellig samen met je man doen en op die manier kun je beide je stempel drukken op de geboortekaartjes. Je kinderen kunnen dan later ook zien hoeveel aandacht je hebt besteed aan het verspreiden van het goede nieuws omtrent hun geboorte. Je kinderen willen natuurlijk graag weten als ze eenmaal wat ouder zijn hoe blij je was met hun geboorte en hoeveel impact het heeft gehad op je leven. Ik denk dat het dan ook goed is om met bijvoorbeeld de geboortekaartjes iets na te laten waardoor de kinderen later kunnen zien hoeveel je om ze geeft en hoe belangrijk hun geboorte voor je is geweest.  Het lijkt misschien triviaal, maar als je de geboortekaartjes zoiets persoonlijks weet mee te geven dan heeft dat later extra veel impact op de geest van je kinderen. Zij weten je dan natuurlijk extra te waarderen. Tevens kun je de geboortekaartjes een mooie inspirerende Bijbeltekst meegeven die kort samenvat hoe je je voelt en wat je hebt ervaren door de geboorte van je kind. Deze Bijbeltekst kan vervolgens later in het leven van je kinderen natuurlijk ook een leidraad zijn en wellicht gebruiken je kinderen dezelfde Bijbeltekst op hun geboortekaartjes op het moment dat ze zelf kinderen krijgen. Al met al is het vervaardigen, ontwerpen en creëren van geboortekaartjes een leuke creatieve en betekenisvolle aangelegenheid die niet alleen maar bedoeld is om je familie en vrienden op de hoogte te stellen van de geboorte van je kind, maar ook een vorm van verbintenis is met je partner en je kinderen.

Voor al je wensen op het gebied van kaarten kun je terecht op kaarten-fabriek.nl

Geboortekaartjes kun je ook kopen zonder dat je ze zelf moet ontwerpen. Ben je even niet in de stemming, heb je geen tijd, of ben je gewoonweg niet zo creatief en weet je niet hoe je geboortekaartjes zou moeten ontwerpen, dan kun je de geboortekaartjes ook kant-en-klaar bestellen. Daarnaast kun je ook trouwkaarten bestellen. Deze kun je ook zelf ontwerpen of kant-en-klaar bestellen. Het is dus maar net wat je zelf wilt. Mocht je meer informatie nodig hebben dan vind je op de site een informatie tabblad. Hier kun je terecht voor:

  • Vragen
  • Prijslijst
  • Papiersoorten
  • Geboortekaarten teksten
  • Contact gegevens

De website is al met al erg geschikt voor zowel de creatief ingestelde mensen als de wat minder creatief ingestelde mensen. Je kunt de kaarten gemakkelijk online bestellen en ze worden binnen een mum van tijd bij je thuis afgeleverd. Betalen kan ook gemakkelijk online via bijvoorbeeld iDEAL. Dus als je in verwachting bent dan kun je nu alvast even een kijkje nemen op de site om inspiratie op te doen zodat je meteen aan de slag kunt op het moment dat je kindje is geboren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn