Kies voor het beste sim only abonnement

Als je een telefoon hebt, dan heb je een soort van abonnement nodig, want anders kun je niet bellen en internetten. Het enige dat je dan kunt doen is bellen met noodnummers en via wifi het internet op gaan. Maar zonder abonnement kun je niet bellen en ook geen gebruik maken van een 3G of 4G internet netwerk. Maar als je een gewoon telefoonabonnement neemt waar dus een smartphone bij in zit, dan betaal je vaak een flink hoog bedrag per maand. Dit is wel afhankelijk van het soort telefoon dat je wilt hebben. Als je nu een abonnement wilt met de nieuwste iPhone, dan kun je op een heel hoog maandbedrag rekenen. En dat betekent niet eens dat je veel kunt bellen en internetten, want die hoge prijs komt alleen door de telefoon. Dus de prijs kan nog wel eens opgevoerd worden als je ook veel wilt kunnen bellen of internetten. Dus het is soms beter om een abonnement te nemen met een minder dure telefoon of gewoon te kiezen voor sim only. Wellicht heb je al een telefoon en als deze het nog prima doet, dan heb je dus alleen een abonnement nodig voor de belminuten en de MB’s voor internet. Een sim only abonnement is dan dus voldoende. Als je op zoek bent naar een goed sim only abonnement dat goed past bij jouw bel- en internetgedrag, dan is het een idee om te kijken op de site van simonly.com. Hier kun je namelijk de verschillende providers van sim only met elkaar vergelijken. Zo zie je meteen wat de abonnementskosten zijn per provider en je ziet ook in 1 oogopslag wat je krijgt. Je ziet dus hoeveel belminuten je ontvangt, hoeveel MB’s en hoe snel het internet is. Als je dus weet dat je heel veel belt, dan kun je kijken naar de abonnementen met veel of zelfs onbeperkte belminuten. Je kunt ook gebruiken maken van de filters, zodat je alleen de sim only abonnementen ziet met heel veel belminuten of juist veel MB’s. Zodra je dan eenmaal het juiste sim only abonnement hebt gevonden, dan kun je klikken op de link van de provider. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de website van de provider waar je het abonnement dan ook meteen af kunt sluiten. Je begint dus bij simonly.com en eindigt op de site waar je moet zijn. Dat alles kan dus binnen een paar minuten geregeld worden en dan heb je vaak ook binnen een paar dagen toegang tot je abonnement. 

Kijk op de site en ontdek het beste sim only abonnement

Dus je kunt jezelf een hoop tijd besparen door gewoon op de site te kijken en niet naar alle individuele sites van providers te gaan. je hebt ook alle providers bij elkaar. Hierbij kun je denken aan: 

  • Simyo
  • Ben
  • Youfone

Kijk voor meer informatie op de site

Via de site van simonly.com kun je ook meer te weten komen over sim only, wat het inhoudt, voor wie het geschikt is, wat de gemiddelde kosten zijn, et cetera. Dus als je meer wilt weten, kom dan vooral eens langs op de site. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn