Kies voor je eigen shopper bedrukken

Als je een eigen winkel hebt, dan is een shopper bedrukken een leuke toevoeging aan je assortiment. Steeds meer winkels kiezen ervoor om dit te doen. Een shopper bedrukken geeft je namelijk tal van mogelijkheden.

  • Gratis weggeven (van een bepaald besteed bedrag)
  • Verkopen aan je klanten
  • Spaaractie
  • Promotieactie

Met een eigen shopper bedrukken heb je een hele leuke optie te pakken om je winkel te promoten. Als winkeleigenaar ben je natuurlijk altijd op zoek naar een goede mogelijkheid om reclame (te laten) maken voor jezelf. Veel winkels kiezen dan voor een gemakkelijke optie zoals plastic tassen, maar hier zit een flink nadeel aan. Mensen zullen de plastic tas gebruiken zolang zij de aankoop moeten dragen, maar bij thuiskomst wordt deze al snel weggedaan. Dit betekent dat je maar kort kunt genieten van de reclame en je moet een heleboel plastic tasjes drukken om aan de vraag te kunnen voldoen. Met een shopper bedrukken heb je een veel effectievere vorm van reclame maken te pakken. Je kunt deze bijvoorbeeld gratis aan klanten geven wanneer ze een bepaald bedrag besteden of ze zelfs voor een laag bedrag verkopen. Misschien kun je er zelfs een spaaractie van maken door ze met verschillende opdrukken te maken. De opties die je hebt zijn bijna eindeloos!

Bestellen doe je bij Maxilia

Als je promotiemateriaal wilt gaan laten bedrukken, dan zijn er een aantal dingen belangrijk. Ten eerste wil je natuurlijk dat dit op de juiste wijze gebeurd. Als je bepaalde kleuren en patronen bestelt, dan verwacht je ook dat je dit krijgt. De producten moeten daarnaast uiteraard van een goede kwaliteit zijn. Als bedrijf wil je goed overkomen op je klanten en dat doe je niet door promotiemateriaal uit te delen van slechte kwaliteit. Neem bijvoorbeeld de shopper die we hierboven hebben besproken. Als deze na een aantal keer gebruiken al uit elkaar valt, dan zal dit niet goed overkomen op de klant. Daarom bestel je deze promotieproducten ook bij Maxilia. Op de website van Maxilia kun je namelijk terecht voor uiteenlopende soorten promotiemateriaal, maar ook voor relatiegeschenken, kleding en verpakkingen. Je kunt hier dus in een keer een hoop bestellen voor je eigen bedrijf. Je kunt bij Maxilia altijd rekenen op een uitstekende service. Kom je er bijvoorbeeld niet uit tijdens het plaatsen van je bestelling of heb je hulp nodig bij het uitzoeken van relatiegeschenken? Neem dan contact op met de klantenservice van Maxilia en zij zullen je graag te woord staan.

De leukste sleutelhangers bedrukken

Wil je naast de shopper nog andere leuke dingen aanschaffen om promotie te maken voor je bedrijf of winkel? Dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor sleutelhangers bedrukken. Ook dit kun je in allerlei soorten en maten doen. Uiteraard kun je alle soorten sleutelhangers bedrukken met het logo van je bedrijf. Dit is een leuk promotieproduct om te hebben. Ze zijn namelijk heel handig om mee te nemen. Doordat ze zo klein zijn kun je er altijd een paar op zak hebben en dat betekent dat je altijd in de gelegenheid bent om reclame te maken voor je bedrijf of winkel. Daarnaast zijn sleutelhangers een product die mensen ook graag krijgen, er is tenslotte altijd wel een sleutel waar je deze goed voor kunt gebruiken. Met sleutelhangers bedrukken maak je dus niet alleen jezelf blij, maar ook zeker je klanten. Ook hiervoor heb je natuurlijk weer verschillende opties om ze te verspreiden. Je kunt ze gratis weggeven of er bijvoorbeeld een spaaractie van maken. Ook kun je de klanten ze laten kopen voor een klein bedrag, net als bij de tassen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn