Kinderfiets

Cars4kids - KinderfietsZoekt u het eerste fietsje voor uw kind? Of voor uw kleinkind misschien wel. Of wilt u op school een kinderfiets voor tijdens de pauzes zodat kinderen op school kunnen leren fietsen? Of bent u een gulle oom of tante, broer of zus, vriend of vriendin van de familie of misschien wel een werkgever die het kind van een werknemer in het zonnetje wilt zetten? Hoe dan ook, er zijn opties en mogelijkheden genoeg om een kinderfiets te schenken aan een ander. Toch hebben we voornamelijk ouders van het kind als klant en dat is logisch. Toch willen we u er attent op maken dat een kinderfiets helemaal niet zo duur is als u misschien wel denkt, zeker niet als u met ons in zee gaat. U zult er absoluut geen spijt van krijgen. Denkt u alleen al aan het verrukte gezicht van het kind dat zijn of haar eerste echte kinderfiets krijgt. Zeg maar dag tegen die loopfiets, step of skelter, het echte werk kan beginnen. Wat een vrijheid zal het kind ervaren dankzij een kinderfiets. Misschien weet u dit zelf ook nog wel uit eigen ervaring toen u voor het eerst een fiets kreeg. Of misschien hebt u wel nooit een kinderfiets gekregen omdat uw ouders niet genoeg verdienden of andere priorij dien hadden. Hoe dan ook, dat wilt u vast niet uw eigen kind laten overkomen. Ga dan ook snel naar onze website om een fiets te bestellen. Sinterklaas en ook het kerstfeest staan al weer voor de deur en een kinderfiets is een puik cadeau. Ook voor iemands verjaardag zal een kinderfiets niet misstaan. Overleg het wel eventjes met uw eigen ouders, misschien dat zij dit plan ook al hadden opgevat. U wilt straks niet met twee of meerdere fietsen zitten, dat zou erg zonde zijn. Afijn, hoe u het ook wendt of keert, voor een echte kinderfiets van hoge kwaliteit moet u bij ons zijn! U vindt ons op: car4kids.nl.

Zijn eerste fietsje: de kinderfiets

Hebt u nu ook het plan opgevat om een kinderfiets te kopen voor de feestdagen? Dan hopen we aldus dat u dit bij ons komt doen. Veel mensen hebben helemaal niet meer zo veel tijd om nog uitgebreid te shoppen voor deze dagen. Kinderen eisen echter wel het een en ander. Natuurlijk hoeft u er niet op in te gaan maar ze verdienen best wel een mooi presentje. Mensen met dubbele banen of ouders die beide werken en ook nog eens voor hun kinderen moeten zorgen, komen daardoor in tijdnood. Gelukkig is daar het internet want hiermee kunt u online een bestelling gaan maken. Dit kunt u lekker op bed nog doen als u beschikt over een tablet of een laptop. Zoekt u met uw partner een mooie fiets uit of geef eventueel uw kind ook wat inspraak als het geen groot geheim moet zijn. Het is trouwens wel zo leuk om het geheim te houden. Laat het kind maar lekker in spanning wachten tot de grote dag aanbreekt. Afijn, u heft er niet meer uw kostbare weekenden en koopavonden voor op te geven en zo kunt u dus zonder al te veel moeite een kinderfiets kopen voor erg lage prijzen. We komen de kinderfiets namelijk na het bestellen bij u thuis afleveren. Althans, de pakketservices waar we mee samenwerken doen dat natuurlijk. Omdat we een groot magazijn hebben, kunnen we u wel verzekeren dat we elke kinderfiets die u op de website ziet afgebeeld standaard op voorraad hebben. Dat scheelt u ook weer heel wat op het gebied van levertijden. Stelt u zich voor dat u net te laat bent met bestellen, wij de fiets niet in huis hebben, en u daardoor het cadeau moet missen tijdens de feestdag. Dat mag niet gebeuren en daarom vindt u ook geen afbeelding van een kinderfiets op onze site die we op dat moment niet in huis hebben. Toch kan het natuurlijk helemaal geen kwaad dat u hier zelf ook wat rekening mee houdt en er voor zorgt de kinderfiets op tijd in huis te hebben. Hier kunt u dan ook niet vroeg genoeg mee beginnen. Wilt u de kinderfiets alvast ingepakt ontvangen? Geeft u het maar door, het is voor ons een kleine moeite om de fiets in te pakken.

Uiteraard verstelbaar in hoogte

De kinderfiets kan wel een aantal jaren meegaan. Natuurlijk blijft uw kind groeien en zal daardoor de fiets op den duur niet groot genoeg meer zijn. Misschien hebt u wel twee kinderen en zo kan u de kinderfiets alsnog doorgeven. De fiets is overigens verstelbaar in hoogte dus ook in die zin hebt u nog heel wat speling. Zo kunt u de zadel omhoog schroeven net als het stuur. Een fiets voor kinderen hebben we in overvloed. We hebben dan ook diverse merken in huis. daardoor ziet u misschien door de bomen het bos niet meer. Geen nood, u kunt namelijk uw zoekgebied eenvoudig komen verkleinen en wel door de volgende categorieën te bepalen:

  • welk type rem u wenst: een terugtraprem of een handrem
  • de prijs, u kunt een minimum- en maximumbedrag aangeven
  • klik de kleur aan die past

Vergeet u niet om ook even verder te kijken in ons assortiment? We hebben namelijk niet alleen kinderfietsen maar ook loopauto’s, skelters, trapauto’s en nog veel meer. Sommige zelfs aangedreven door accu’s. Zeer eenvoudig te bestellen en we leveren het altijd zo spoedig mogelijk aan huis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn