Kom genieten van een bed en breakfast in Diepenheim

De Ziel | Gastenboerderij

Een bed en breakfast in Diepenheim, dat hebt u vast en zeker wel even verdiend! Wilt u even een weekendje weg naar het oosten van het land? Kom dan even een kijkje nemen op deziel.nl. Want we bieden u een bed en breakfast in Diepenheim aan die u niet zo snel zult vergeten. Met een optie om er zelfs een groepsaccommodatie van te maken is er voor ieder wat wils te vinden. We hebben vier ruime kamers voor u klaarstaan inclusief douche en gratis Wi-Fi. Daarnaast zijn er geen drempels aanwezig en wordt de houten vloer in de herfst en winter verwarmd via de ingebouwde vloerverwarming. Klinkt u dat als muziek in de oren en ziet u het wel zitten om kerst te vieren met uw gezin in een warme kampeerboerderij? Met de mogelijkheid om mooie boswandelingen te maken maar ook om steden zoals Almelo, Hengelo en Enschede te bezoeken? Dan verwelkomen we u graag in het hof van Twente. In de lente en de zomer kunt u trouwens buiten de gasbarbecue aanzetten en er is ook genoeg te doen voor de kinderen. Al was het enkel vanwege alle rondlopende dieren op het erf waarmee ze kunnen spelen. En als het wat minder lekker weer is dan kunt u er ook voor kiezen om binnen wat gezellige spelletjes te spelen met uw vrienden en familie.

Een bed en breakfast in Diepenheim nabij de grotere steden

In een bed en breakfast in Diepenheim verblijft men doorgaans niet langer dan 2 à 3 dagen. Het is daarom geschikt als doorreispunt. Misschien dat u van de ene B&B in de omgeving naar de andere fietst of zelfs wandelt. Hopelijk brengt u dan ook eens een bezoekje aan onze bed en breakfast in Diepenheim. Wist u dat we in 2016 zijn uitgeroepen als winnaar van de Nederlandse Bed & Breakfast prijs? Daar zijn we vanzelfsprekend uitermate trots op en we hopen dat u de tijd wilt nemen om deze bed en breakfast in Diepenheim ook te beoordelen. We hebben namelijk een gemiddelde van maar liefst een 9,6.

  • U kunt op diverse manieren bij ons boeken. Het is in ieder geval verstandig om eerst te checken of er nog kamers beschikbaar zijn. Dat kunt u online eenvoudig opzoeken.
  • Is een kamer waar u graag in wilt verblijven nog beschikbaar? Vul dan het online contactformulier in om te reserverenen,
  • Ook kunt u natuurlijk mailen en bellen. We laten altijd zo spoedig mogelijk iets van ons horen.

Als u kiest voor deze bed en breakfast in Diepenheim dan hoeft u niet meer na te denken over het ontbijt. We hebben daarnaast vele culinaire tips voor u zodat u lekker uiteten kunt gaan. Twente heeft culinair gezien namelijk erg veel te bieden dus laat u gerust verrassen. En zoals we al eerder aangaven kunnen groepen bij mooi weer ook gebruik maken van de gasbarbecue.

Er is genoeg ruimte om even tot uzelf te komen

U krijgt geen spijt van deze bed en breakfast in Diepenheim. U wordt volkomen in de watten gelegd en u hebt geen last van de andere gasten. Dankzij de inloopdouche in een aparte badkamer is het niet nodig om een gezamenlijke badkamer te delen. Alles wat uw hartje begeert als u denkt aan een bed en breakfast in Diepenheim valt te regelen. Natuurlijk geven we u niet alleen tips over de beste restaurants in de buurt, we kennen ook de mooiste wandel- en fietsroutes en we willen u niet alleen wegwijs maken in de interessante steden en dorpjes van Twente maar ook Deventer willen we niet onbenoemd laten. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn