Kom naar de verkeersacademie

Toen ik voor het eerst op zoek ging naar een goede rijschool in de buurt van Rotterdam, dacht ik echt dat dit een eitje zou worden. In een grote stad moeten er toch genoeg rijscholen zitten waar ik lessen kan volgen om vervolgens mij rijexamen te halen. Maar dit viel eigenlijk nog vies tegen. Natuurlijk zijn er meer dan voldoende rijscholen. Er is keuze te over! Het probleem waar ik voornamelijk tegenaan liep is dat er overal met standaard lesprogramma’s gewerkt wordt en ik weer uit ervaring dat dit vaak niet werkt. Niet alleen als het op het volgen van rijlessen aankomt, maar met een heleboel dingen. Ik zocht dan ook een rijschool waar ze wel de focus leggen op het geven van een persoonlijk lessentraject en die vond ik uiteindelijk bij de verkeersacademie Christian.

  • Op maat gemaakt lesprogramma
  • Focus op de klant en op kwaliteit
  • Persoonlijke begeleiding

In eerste instantie vond ik het wat vreemd dat de rijschool hier ineens een verkeersacademie heet. Zijn het niet gewoon allemaal rijscholen? Maar al snel kwam ik erachter dat een verkeersacademie toch echt wel iets anders is dan een rijschool en al helemaal bij de Verkeersacademie Christian. De persoonlijke aanpak waar je hier op kunt rekenen was precies waar ik naar op zoek was op dit gebied.

Een uniek lesprogramma bij de verkeersacademie

Ik was dus op zoek naar een rijschool waar ik een uniek lesprogramma zou krijgen dat op mijn kwaliteiten zou zijn afgestemd. En dat is precies wat ze aanbieden bij de verkeersacademie. Tijdens de proefles werd er goed gekeken naar wat ik wel en niet kon en waar er aan gewerkt moest worden. Aan de hand daarvan werd het eerste lesprogramma opgesteld. Dit programma kan echter tijdens de lessen nog veranderd worden en dat gebeurde bij mij ook een aantal keer. Het is soms lastig om te voorspellen hoe iemand een bepaald onderdeel van het autorijden op zal pakken en dus wordt hier alles iedere keer weer op maat gemaakt. Pas als je er echt klaar voor bent, dan ga je voor je rijexamen. Ik ben dankzij deze geweldige aanpak van de verkeersacademie dan ook in een keer geslaagd en ook op een veel kortere termijn dan ik in eerste instantie in gedachten had. Ik had echt gedacht dat het me minstens een aantal maanden zou kosten voordat ik hier klaar voor zou zijn, maar dankzij de geweldige lessen van de instructeur had ik alles zo onder de knie.

Werk aan zelfvertrouwen achter het stuur

Waar je bij de meeste rijscholen eigenlijk alleen werkt aan het leren rijden en het halen van je rijbewijs, werk je bij de verkeersacademie echt aan het hebben van zelfvertrouwen achter het stuur. Dit is iets waar ze bij rijscholen van zeggen dat je dit krijgt nadat je je rijbewijs hebt gehaald. En alhoewel dat voor de meeste mensen inderdaad ook het geval is, moet dat natuurlijk niet het uitgangspunt zijn. Iedereen moet veilig de weg op kunnen en daarmee zich ook goed voelen achter het stuur. Ik ben dan ook maar wat blij dat ik gekozen heb voor de rijlessen bij de verkeersacademie en ik kan het iedereen aanraden om dit ook te doen. Ik heb ook gehoord over de opfriscursus die ze hier aanbieden en die schijnt ook heel erg goed te zijn. Als jij dus bang bent om achter het stuur van een auto te gaan zitten, maak dan een afspraak bij deze academie. Door middel van een aantal lessen krijg jij je zelfvertrouwen op dit vlak weer terug.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn