Koop uw schakelmateriaal bij Sander Vunderink

Bent u op zoek naar schakelmateriaal? Zoek dan niet langer! Voor al uw schakelmateriaal kunt u namelijk terecht bij Sander Vunderink. Dit is een bedrijf dat gevestigd is in Hengelo, met een online winkel. Sander Vunderink is gespecialiseerd in allerlei soorten elektromaterialen. Wat u ook zoekt, in ons complete assortiment kunt u het vinden. Van groepenkasten tot bedrading, van tussenmeters tot verlichting. Bovendien hebben wij een grote keuze aan schakelmateriaal. Ook verkopen wij gereedschap om elektrische systemen te installeren. Geniet bij ons van de voordelen van het online winkelen: in uw eigen tijd kunt u gewoon via uw laptop bestellen wat u nodig heeft. Zo kunt u met een paar klikken op uw muis alle benodigdheden voor uw elektrische systemen bij elkaar bestellen. U kunt de spullen vervolgens ophalen, maar ook door ons laten bezorgen. Zo heeft u dus geen werk meer aan het kopen van uw elektromaterialen. Waar u vroeger naar een groothandel moest om alle spulletjes zelf te zoeken of door iemand te laten zoeken, kunt u nu gemakkelijk zoeken op onze webshop. Het complete assortiment staat namelijk online, en omdat het in categorieën is onderverdeeld kunt u alle producten gemakkelijk vinden. Dit scheelt u een hoop van uw kostbare tijd. Bovendien zijn onze producten erg goedkoop. Dit is juist omdat wij een webshop zijn: wij hebben geen kosten aan het huren en onderhouden van een winkel. Dit merkt u in de portemonnee. Behalve dat onze prijzen laag zijn hebben wij regelmatig interessante aanbiedingen. Houd ons dus goed in de gaten, bijvoorbeeld door u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Dit kunt u gemakkelijk doen door op onze website uw mailadres achter te laten. Wij van Sander Vunderink zijn overigens niet alleen goedkoop, maar we verkopen ook producten van hoge kwaliteit. Wij werken namelijk alleen met A-merken. Dit is natuurlijk erg belangrijk als het gaat om elektromaterialen, want u wilt dat alles  zo veilig mogelijk geïnstalleerd wordt in uw gebouw om eventuele narigheden als kortsluitingen en brand te voorkomen. Wij vinden dit net zo belangrijk als u, en verkopen dus alleen merken die bekend staan om hun betrouwbaarheid.

Verschillende soorten schakelmateriaal

Wij verkopen allerlei soorten schakelmateriaal. Allereerst verkopen wij producten van verschillende merken, zoals:

  • Busch Jaeger
  • Jung
  • Gira
  • PEHA

Als expert in elektromateriaal zult u deze merken waarschijnlijk kennen, want dit zijn de grootsten op dit gebied. Wij hebben goede ervaringen met deze A-merken, en verkopen ze dus graag aan onze klanten. Verder verkopen wij van deze merken verschillende schakelmateriaal producten. Zo hebben wij:

  • wisselschakelaars
  • serieschakelaars
  • kruisschakelaars
  • drukschakelaars
  • draaischakelaars

Dit is slechts een greep uit de grote hoeveelheid schakelmateriaal producten. Deze producten komen weer in allerlei uitvoeringen. Zo kunnen ze verschillende kleuren hebben en spatwaterdicht zijn, of niet. Ook verschillen schakelaars natuurlijk in de manieren van werken. Ook hebben ze verscheidene modellen. Wij verkopen tevens speciale producten, zoals schakelmateriaal voor kookplaten of voor krachtstroom. Indien u ons gehele assortiment wil bekijken kunt u het beste naar onze website gaan. Als u klikt op schakelmateriaal krijgt u een overzicht van ons gehele assortiment te zien. Als u klikt op “meer informatie” kunt u tevens lezen over de verschillen tussen de merken. Er staat zelfs een filmpje online waarin de verschillende soorten schakelmateriaal van de vier genoemde merken te zien zijn. Op deze manier proberen wij u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over onze producten. Dit zal u in staat stellen een weloverwogen keuze te maken, zonder dat u naar een fysieke winkel of groothandel hoeft te sjouwen. Indien u specifieke vragen heeft over een product, of meer informatie wenst te ontvangen, kunt u ons natuurlijk bellen. Wij als experts in schakelmateriaal zullen u dan zo goed mogelijk advies geven, zodat u meteen weer verder kunt.

Een uitstekende service is belangrijk

Wij geloven dat we onze klanten gelukkig maken met ons complete assortiment aan goedkope producten van hoge kwaliteit, maar ook met onze uitstekende service. Een onderdeel van deze service is dat we de klant zelf laten kiezen of ze het bestelde schakelmateriaal willen ophalen of op gewenste plek willen laten bezorgen. Beide opties hebben voor- en nadelen. Als u zelf ophaalt heeft u de producten een stuk sneller in huis, en heeft u zelf in de hand wanneer u aan de slag kunt met het schakelmateriaal. Dit is natuurlijk wel alleen handig als u in de buurt van ons bedrijf in Hengelo woont. Als dat niet het geval is, of u geen tijd heeft om bij ons langs te komen, kunnen wij de producten ook verzenden of bezorgen. Verzenden is goedkoper, omdat dit gewoon via de post gaat. Dit kan echter wel alleen als de producten niet te groot en te zwaar zijn. Wanneer ze dat wel zijn kunnen we de producten ook nog bij u thuis bezorgen. Dit duurt maximaal één werkdag, waardoor u de producten in alle gevallen snel in huis heeft, en u snel verder kunt. Om op te hoogte te blijven van onze aanbiedingen, opruimingen en nieuwste producten kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Ook kunt u ons volgen via social media. Wij zijn actief op Facebook, Twitter en YouTube. Indien u direct contact met ons wil opnemen kan dat ook. U kunt ons hiertoe bellen, mailen, of langskomen bij ons bedrijf in Hengelo. Wij zullen in alle gevallen proberen om u zo goed mogelijk verder te helpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn