Leer fotograferen dankzij fotograaf Schnek

schnek.nl - schnekHebt u een digitale spiegelreflexcamera gekregen maar hebt u geen flauw idee wat u er mee moet doen? Dan is het erg zonde om het te laten verstoffen. Er zijn hele goede beginnerscursussen te volgen, zeker als u bij Schnek fotografie aanklopt. Kijkt u maar eens op zijn website: schnek.nl. Han Schnek is een professionele fotograaf en heeft zich tegenwoordig toegelegd op het geven van allerlei fotografiecursussen. Wilt u graag wat meer weten over fotografie en hoe u uw toestel moet bedienen? Vraagt u dan eens naar de voorwaarden. Op zijn website vindt u de prijzen en het programma van de diverse cursussen waarvoor u zich kunt aanmelden. Al u nog niets weet dan begint u met een beginnerscursus. Dit is een algemene inleiding zodat u snel de kneepjes van het vak leert. Wilt u alles er uit halen wat er in zit, dan kunt u een vervolgcursus boeken. Er zijn diverse vervolgcursussen die u kunt doen en ze worden gegeven door Han Schnek zelf. Workshops zoals het fotograferen in zwart-wit, portretfotografie of het fotograferen van dieren en landschappen zijn te volgen. U kunt er maar beter op tijd bij zijn zodat de workshop van uw keuze niet is volgeboekt. Meneer Schnek kunt u zelf contacteren na het lezen van deze tekst. U kunt hem een e-mail sturen, even opbellen of online uw vragen stellen. Weet u al zeker dat u een bepaalde workshop wilt gaan volgen? Schroom dan niet langer maar boek dan uw workshop online bij Han Schnek. Schnek is van alle markten thuis. Hij kan zowel dagcursussen als avondcursussen geven. Hebt u liever privéles? Voor een kleine meerprijs doet hij daar beslist niet moeilijk over. Hij kan u dan net dat kleine beetje extra aandacht schenken zodat uw foto’s binnenkort vrijwel perfect zullen zijn. De fotografie is een leuke hobby en we raden het aan om het eens een kans te geven, zeker als u een luxe fotocamera hebt gekocht of gekregen. Niet alleen is het een hobby, het is ook zeker een kunstvorm. Al sinds de uitvinding van de fotografie mag men dit niet alleen als tijdverdrijf beschouwen maar als een heuse kunstuiting. Wie weet ontplooit u zich dankzij een cursus van Han Schnek tot een echte kunstfotograaf! Er zijn vele prestigieuze prijzen te winnen op dit gebied. Bent u een talent?

Dankzij de heer Schnek leert u alles over uw fototoestel

Hebt u geen flauw idee hoe u een digitale camera dan wel analoge camera moet bedienen? Geen nood! U kunt altijd nog een leuke fotografiecursus van Han Schnek gaan volgen. Daar gaat u absoluut geen spijt van krijgen. Kent u iemand zonder hobby’s? Doet diegene weleens halfslachtige pogingen om foto’s te maken met zijn veel te dure camera? Hebt u het idee dat diegene het erg leuk vindt maar mislukken meer dan de helft van zijn foto’s vrijwel altijd? Neem dan contact op met Han Schnek en zoek een cursus die bij diegene past. Dat is nog eens een leuk en origineel cadeau waarmee diegene echt iets kan: zichzelf ontplooien. En is dat niet een groot goed in de wereld? Het feit dat de mens tijd heeft om zich bezig te houden met kunst is iets prachtigs. We hebben een zelfbewustzijn waarmee we in staat zijn tot bespiegeling, tot zelfreflectie. Laat dit tot uiting komen in uw foto’s en zoek hulp bij het maken van foto’s. Dat betekent dat u echt eens op de website van Han Schnek moet kijken. Eenvoudiger dan dat gaat het niet worden. Mocht u bang zijn om de site te vergeten dan is het verstandig om de website even te bookmarken. U kunt zowel een eendaagse als een meerdaagse cursus boeken bij Han Schnek. Wilt u graag leren hoe u buiten moet fotograferen? Dan is dat zeker mogelijk. Op locatie in de Randstad gaat u dan samen met Han Schnek de natuur in. Wilt u liever het urbane fotograferen? Dan is het startpunt zijn studio in Haarlem, de hoofdstad van Noord-Holland. Op de website vindt u een handige routebeschrijving en het exacte adres. De meeste cursussen kunnen ook prima binnen worden gegeven in zijn studio. Dat is zeker handig als u eerst informatie nodig hebt over uw eigen toestel. Portretfotografie wordt uiteraard ook binnenshuis gegeven net als leren flitsen. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils.

Boek vast een leuke en interessante cursus bij hem!

Het is verstandig dat u op tijd boekt want vol is vol. Komt het u overdag niet zo goed uit? Hebt u het in de weekenden ook erg druk? Maar woont u in Haarlem of in de omgeving van Haarlem? Dan hebt u misschien in de avonden wel tijd. U kunt zelf aangeven hoeveel avonden per week u beschikbaar bent. De heer Schnek past zich graag aan zodat het u het beste uitkomt.

  • Komt u eens langs op de jaarlijkse praktijkdag. Dat is geheel gratis en u leert er veel over de basis van fotografie.
  • Wilt u graag een basiscursus volgen of een cursus voor gevorderden?
  • Of toch liever een specifieke cursus zoals zwart-wit fotografie, portretfotografie of landschap fotografie?

Bij Han Schnek bent u voor al deze cursussen aan het juiste adres. Vraag daarom vandaag nog naar de mogelijkheden. Klim in de pen en schrijf een e-mail. Ook telefonisch is hij tijdens werkdagen te bereiken. Een leuk cadeau voor uw partner maar misschien nog leuker om samen op cursus te gaan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn