Liefdesverdriet

Liefdesverdriet.nl - LiefdesverdrietValentijn staat weer voor de deur. Een slecht vooruitzicht voor velen. Het zal u nog verbazen hoeveel single mannen en vrouwen er in dit land zijn en dat is natuurlijk voor velen behoorlijk tragisch. Het is al helemaal rot als het net is uitgegaan zo vlak voor 14 februari. U hebt dan vast en zeker erg veel last van liefdesverdriet. Zeker als u het idee had dat dit de ware was en hij of zij het opeens zonder echte reden heeft uitgemaakt. Dan kan het behoorlijk lang duren voordat u over uw liefdesverdriet heen bent. Dit is geheel afhankelijk van de hoeveelheid hormonen in uw lichaam. Bent u een erg gevoelig persoon? Dan duurt liefdesverdriet veel langer dan bij “normale” mensen. Hoe dan ook zult u er mee te maken krijgen als u echt verliefd bent geweest. Is dat niet aan de orde dan kunt u beter uw hele relatie eens herzien en kijken wat het daadwerkelijk was en wat u voor diegene voelde. Het kan immers zo zijn dat het puur gemak en geborgenheid was en het maar weinig met liefde te maken heeft ook al was dat misschien eerder wel zo. Het kan ook bij de ander overgaan terwijl u hier nog niet aan toe was. Dan is het moeilijk om de ander iets kwalijk te nemen ook al hebt u nog zoveel liefdesverdriet. Het maakt de mens helaas erg onredelijk en dat komt puur door al die stofjes in ons hoofd. Dat is ook een reden waarom we snel jaloers kunnen worden als we onze partner met een ander van het andere geslacht zien praten. Gelukkig kunnen de meesten dit onderdrukken of naast zich neerleggen maar er zijn ook erg jaloerse types waardoor het gewoon niet meer leuk is. Kijk maar uit dat daardoor niet weer uw hart gebroken wordt en u met liefdesverdriet achterblijft!

Over uw liefdesverdriet heen komen

Hebt u last van liefdesverdriet? Dit is nooit leuk, daar kunnen we vrij kort over zijn. Het klinkt misschien raar maar het is misschien zelfs prettiger om de een of andere reden als het uit is gegaan door een flinke ruzie of meerdere ruzies want dat maakt het draaglijker en meer voor de hand liggend om in te zien dat het niet de bedoeling was om bij elkaar te zijn. Of als een vreemdgaat. Dan hebt u het gevoel dat diegene u verraden hebt maar is uw liefdesverdriet er misschien minder door. Dan wordt u eerder overspoeld door woede en misschien zelfs wel haat. Maar dit is zeker niet wat we u toewensen, het is eerder een observatie die we doen. Afijn, lijden aan liefdesverdriet kan daadwerkelijk fysieke pijn veroorzaken. Het is eigenlijk best belangrijk ook al klinkt dit hard en gemeen, om het te ondergaan. Het zal u namelijk helpen. Zo af en toe zelfmedelijden hebben is helemaal niet erg. Dus laat het toe en uit het eventueel in bijzijn van goede vrienden of een familielid. U bent maar een mens en we hebben allemaal gevoelens. We zijn dan ook vrijwel allen bekend met het fenomeen liefdesverdriet dus maak er op een dergelijk tijdstip geen moordkuil van. Dat is het niet waard want u wilt vast en zeker ook door. U wilt er overheen komen maar dan moet u wel eerst door een erge fase heen. Zo gaat dat nu eenmaal met verdriet hebben, laat staan liefdesverdriet hebben. De pijn die u voelt is echt ook al is het veroorzaakt door psychosomatische factoren. Een relatie hebben is immers een wijze levensles. U hebt er vast veel van geleerd zoals de dynamiek die er heerst tussen twee personen in een goede relatie en ook het evenwicht dat compleet is verstoord tijdens een minder fase in een relatie. En als dat dan uiteindelijk resulteert in de beëindiging dan is dat vreselijk maar het is uiteindelijk enkel het beste. En wie weet kunt u het over tig jaren weer proberen als u beiden ouder en wijzer bent geworden maar dat is nu niet de beste oplossing of het beste advies dat we u kunnen geven. Het zeer grote cliché is hier nu eenmaal van toepassing: er zwemmen meer vissen in de zee. Dat zult u na uw liefdesverdriet ook moeten erkennen.

Op zoek naar de ware

Zit u middenin uw liefdesverdriet? Dan zijn er weinig troostende en originele woorden te vinden want het is iets dat velen ondergaan en mensen vinden altijd wel een eigen manier om met hun liefdesverdriet om te gaan. Wilt u toch graag hulp bij het verwerken van uw liefdesverdriet omdat u er echt al geruime tijd hevig onder lijdt? Dan kunt u eens op onze website komen kijken. Schroom dan ook niet langer maar kijk op, hoe kan het ook anders, liefdesverdriet.nl. Hier vindt u onder andere diverse tips om met liefdesverdriet om te gaan. Van zowel wetenschappelijke onderzoeken als ook persoonlijke verhalen van mensen die hier op de site hebben gekeken. Ook u kunt hier veel steun uit halen en het staat u geheel vrij om zelf uw verhaal hier neer te pennen. Maar vooral de relatiecoach die u hier kunt vinden zal u helpen om over uw liefdesverdriet heen te komen en kan u ook helpen bij

  • Het terugwinnen van uw ex
  • Het versterken van uw huidige relatie
  • En aldus helpen om over uw liefdesverdriet heen te komen
  • Neem contact op!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn