Logistiek transport

Bij Rugo Logistics B.V. zijn ze gespecialiseerd in allerlei vormen van transport. Indien je goederen wilt invoeren of exporteren die gekoeld moeten zijn of voorzichtig getransporteerd moeten worden, Rugo Logistics B.V. heeft overal een oplossing voor. Zelf was ik op zoek naar logistiek transport. Ik ben manager van een grootwarenhuis en ga over de import van met name kledingstukken vanuit Oost-Europa. Nu is Rugo Logistics actief in verschillende landen wat betreft logistiek transport. Om een indruk te krijgen van de reikwijdte dat Rugo Logisitcs bestrijkt met zijn werkzaamheden, geef ik bij deze een overzicht van de landen:

  • Bulgarije
  • Denemarken
  • Engeland
  • Estland
  • Finland
  • Georgie
  • Griekenland
  • Hongarije
  • Ierland

Dit is slechts een kleine greep uit de ruim dertig landen waar Rugo Logistics actief in is. Heb je een bedrijf dat importeert of exporteert naar Scandinavië of naar Oost-Europa? Dit is geen probleem in beide gebieden heeft Rugo Logistics ruime ervaring opgedaan in het regelen van logistiek transport. Ze zijn al jaren actief in deze regio’s. Mijn persoonlijke ervaring is dat ze garant staan voor een enorme snelle service. Je kan er op vertrouwen dat ze afspraken nakomen. Ik werk nu al geruime tijd, al meer dan 5 jaar, met Rugo Logistics en er is nog nooit een vracht te laat afgeleverd. Dit komt ook omdat Rugo Logistics al jarenlang met dezelfde partners werkt. Door deze loyaliteit aan partners zijn ze goed op elkaar afgestemd. Dat merk ik althans in de communicatie met beide partijen. Zo heb ik logistiek transport lopen naar Scandinavië, maar ook wekelijks transport naar Oost-Europa. U kunt zich wellicht voorstellen dat die veel geregel is van mijn zijde. En het is niet mijn enige taak: het organiseren van logistiek transport. Vandaar dat het voor mij van groot belang is dat ik op afspraken kan rekenen. En dan ik taken kan delegeren en dus ook daadwerkelijk uit handen kan geven.

Logistiek transport hoe gaat dat in zijn werk?

Hoe werkt Rugo Logistics? Zoals ik eerder aangaf werken ze al jaren met dezelfde partners. Zo weet ik dat ik op een logistiek transport naar Scandinavië gemiddeld 2-5 dagen moet wachten. Dit is al jaren hetzelfde. Er is nog nooit een transport naar Scandinavië gegaan dat later dan 5 dagen aankwam. Dit is voor het succes van mijn bedrijf van groot belang. Aangezien we pretenderen de snelste en efficiënte leverancier te zijn van mascara. Vooral Scandinavië neemt veel van deze producten af. En we werken toch dat ze in het Noorden wat strakker op de deadline zitten dan in andere landen. Dus met name het logistieke transport naar Noorwegen en Finland is voor mij van groot belang. Daarnaast exporteren we ook nog lipsticks naar Oost-Europa. Voor Hongarije betekent dit een levertijd van ongeveer 3-4 dagen. Dat is zelfs nog sneller dan naar Scandinavië. Ook deze levertijd is nog nooit uitgesteld geweest. Op Rugo Logistics kun je dus echt rekenen. Afspraak is afspraak. Dit neemt bij mij veel stress weg. Een ander pluspunt is dat de partners je goed helpen met de inklaringsprocedure. Dit is blijkbaar een van de redenen dat een transport bijna nooit vertraging oploopt. Dat heb ik me laten vertellen door een van de werknemers. Je moet er niet aan denken dat je dergelijke regels en procedures zelf uit zou moeten zoeken.

Contact

Ben je voldoende overtuigd van de meerwaarde die Rugo Logistics kan leveren voor uw logistiek transport? Neem vooral eens een kijkje op de website: www.rugo.nl of bel even met een van de werknemers via:  0541 294 984. U kunt met een gerust hart transport zorgen aan Rugo Logistics overlaten. Ze beschikken over jarenlange ervaring.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn