Loonadministratie uitbesteden? Vind online uw administratieve ondersteuning

Bent u recentelijk of wellicht al enkele jaren geleden een zelfstandige onderneming gestart? Heeft u een klein of middelgroot bedrijf, of bent u een zelfstandige zonder personeel (ZZP’er)? In al deze gevallen kan het voorkomen dat u behoefte heeft aan administratieve ondersteuning. Misschien is uw administratie op dit moment nog overzichtelijk, maar wilt u verwarring voorkomen en zorgen dat alles op orde blijft, ook als de opdrachten straks binnen gaan lopen. Mogelijk heeft u lange tijd uw financiële administratie zelf voor uw rekening genomen, maar merkt u nu dat het niet langer lukt om dit belangrijke aspect van het runnen van een onderneming zelf nog te verzorgen. Dit is natuurlijk alleen maar goed nieuws. In beide, en eigenlijk ook vrijwel andere gevallen, is uw loonadministratie uitbesteden een heel goed idee. Uw werknemers zijn immers financieel afhankelijk van het inkomen dat u ze verschaft, maar u bent afhankelijk van hun goodwill en continue inzet om de onderneming draaiende te houden. Daarom is het van groot belang dat de betaling van salarissen en de administratieve handelingen daaromheen netjes blijven doorlopen, ook als u zelf inmiddels uw handen vol heeft. Uw loonadministratie uitbesteden is dan de perfecte oplossing om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft verlopen. Maar hoe gaat uw loonadministratie uitbesteden nu eigenlijk in zijn werk? In dit artikel geven wij uw advies over uw loonadministratie uitbesteden op een manier die u zowel tijd als geld en ook nog eens een hoop kopzorgen kan besparen. Welke ondernemer wil dat nu niet? U loonadministratie uitbesteden zal u misschien aanvankelijk wat angst aanjagen. Opeens zit er een externe partij met zijn neus in uw papieren! Een goede oplossing voor zulke gevoelens is u goed verdiepen in mogelijke partners die in aanmerking komen van het overnemen van dit aspect van uw bedrijfsvoering. Uw loonadministratie uitbesteden is bijna altijd een goed idee, maar ga hiermee niet over een nacht ijs. Uw loonadministratie uitbesteden is op zich niet moeilijk, maar soms kan het lastig zijn om tussen alle administratieve kantoren een keuze te maken. Daarom zetten we hieronder wat informatie over een bekend administratiekantoor op een rijtje, om u wat tijd en moeite te besparen. U zult zien dat uw loonadministratie uitbesteden de beste stap is die u ooit op zakelijk vlak hebt genomen! Meer weten over uw loonadministratie uitbesteden? Lees dan vooral verder in de volgende alinea.

Uw loonadministratie uitbesteden – de mogelijkheden op een rijtje

Wilt u uw loonadministratie uitbesteden, of wilt u ook uw belastingaangiftes en jaarrekeningen door een externe partij laten overnemen? Naast uw loonadministratie uitbesteden kunt u immers ook allerlei andere administratieve klussen aan een expert overlaten om uw hoofd weer vrij te maken voor de kerntaken van uw bedrijf. Of misschien wilt u juist niet uw loonadministratie uitbesteden, om de simpele reden dat u geen personeel heeft! Ook dan kan het voor u zinnig zijn om hieronder verder te lezen. Er zijn zelfs voor ZZP’ers, die toch ook aan hun verplichtingen moeten voldoen richting de belastingdienst, veel voordelen aan het uitbesteden van bepaalde delen van de financiële administratie. Wij hebben wat research gedaan naar specialisten op dit gebied, die bedrijven van verschillende grootte en in diverse bedrijfsvormen kunnen ondersteunen op administratief gebied. Een goede kandidaat als het gaat om uw loonadministratie uitbesteden is Actium Administratie en Belastingen. Dit kantoor biedt namelijk allerlei administratieve diensten die u als ondernemer – met of zonder personeel – nodig kunt hebben. Hieronder zetten wij er een paar voor u op een rijtje. Zij kunnen:

  • de gehele boekhouding van u overnemen
  • alleen de jaarrekeningen verzorgen
  • de loonadministratie voor hun rekening nemen
  • uw aangiftes inkomstenbelasting of omzetbelasting doen
  • de vennootschapsbelasting behandelen
  • nog veel meer

Zit u met de handen in het haar en wilt u uw loonadministratie en belastingen uitbesteden? Bezoek dan vooral de website van Actium Administratie en Belastingen. U vindt deze door te klikken op de volgende link: https://www.actium.nl/. Hier leest u meer over wat zij voor u kunnen betekenen op administratief gebied. Bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten? Dan kunt u via e-mail of telefonisch vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo krijgt u een goed beeld van de kosten die gepaard gaan met uw loonadministratie uitbesteden. Over het algemeen is het vaak zo dat de loonadministratie uitbesteden en vooral ook de belastingaangiftes laten overnemen door een expert zich heel snel terugverdient. Een specialist op dit gebied weet doorgaans toch beter dan u welke regels gevolgd moeten worden, welke aftrekposten er gehanteerd kunnen worden en van welke andere regelingen u gebruik kunt maken. Dit kan jaarlijks duizenden euro’s schelen! Bovendien bespaart u veel tijd als u dit niet allemaal zelf hoeft uit te zoeken. Ook is het een hele zorg minder om te weten dat uw boekhouding in goede handen is. Het is zeker de moeite waard om deze gemoedsrust eens te ervaren.

Geen omkijken meer naar lastige financiële zaken!

U bent waarschijnlijk ondernemer geworden omdat u de ruimte wilde om zich bezig te houden met precies wat u belangrijk vindt. Dan loont het zeker de moeite om externe ondersteuning te zoeken voor uw financiële administratie en om fiscaal advies in te winnen. Lastige financiële zaken? U heeft er geen omkijken maar naar! Zo houdt u weer tijd over voor de kerntaken van uw bedrijf en de passie waarmee het allemaal begon.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn