Lpg g3 installatie laten inbouwen

Een aantal maanden geleden was ik aan het nadenken om een lpg-tank te laten inbouwen in mijn auto. Voor mijn eigen bedrijf rijd ik erg veel en dan kan het voordelig zijn om een tank te laten inbouwen. Ik bezoek regelmatig klanten en ben bijna elke dag wel een paar uur op de weg te vinden. Ik wist al langer dat lpg goedkoper kan zijn dan benzine en diesel, maar had me er nooit in verdiept. Toen ik een van mijn klanten bezocht en merkte dat zij er erg blij mee was, besloot ik om er maar eens naar te kijken. Zij vertelde mij dat ze een lpg g3 installatie had laten inbouwen en dat het haar erg veel geld per jaar scheelde. Zelf wist ik nog niet zo veel van lpg, maar besloot om er maar eens naar te kijken. Als ondernemer denk je al snel aan verschillende manieren waarop je meer kan verdienen, of minder kosten hebt. Ik merkte al snel dat er veel informatie op het internet te vinden was en ook veel over een lpg g3 installatie. Maar eerlijk gezegd had ik helemaal geen idee of mijn auto daar wel geschikt voor was en of het voor mij wel voordeliger was. Gelukkig moest ik die week weer langs bij de klant die me de lpg g3 installatie aanraadde, zodat ik het er met haar nog even over kon hebben. Ze vertelde mij dat een lpg g3 installatie voordelen had met de wegenbelasting, maar wist niet alle details meer uit haar hoofd. Ze wist nog wel dat ze de installatie bij LPG Spijkenisse had laten doen en dat dit bedrijf haar goed geholpen had en veel informatie kon geven. Die week nam ik nog contact met dit bedrijf op, om te zien of ze me meer informatie konden geven.

Een lpg g3 installatie was de logische keuze

LPG Spijkenisse kon mij meteen al de informatie geven waar ik op hoopte. Ze konden mij duidelijk uitleggen wat de verschillen waren tussen de soorten lpg-tanks en hoeveel ik moest rijden om de kosten te dekken en de verschillende voordelen. Al snel raden ze mij aan om voor een lpg g3 installatie te kiezen. Het belangrijkste voordeel van een lpg g3 installatie was dat ik korting op de wegenbelasting zou krijgen, daarnaast is hij zuiniger en schoner dan oudere installaties. Normaal maakt een lpg-tank je auto zwaarder, waardoor je vaak ook meer wegenbelasting moet betalen, maar met een g3 krijg je juist korting op de wegenbelasting. Met een berekening kwamen we al snel uit dat ik ook voldoende rijd om de installatie in een paar jaar te dekken. Ze konden mij ook vertellen welke installatie het beste voor mijn auto geschikt was.

Voordelen van een lpg g3 installatie

  • Zuiniger en voordeliger dan oudere installaties
  • Bijna geen vermogensverlies
  • Korting op wegenbelasting

Dit klonk mij allemaal goed in de oren en ik besloot afgelopen maand om bij LPG Spijkenisse terug te komen om een lpg-tank te laten installeren. Dat ze mij voor een aantal jaren garantie gaven op de tank was voor mij meteen een goed signaal, blijkbaar hebben ze veel vertrouwen in de tanks. De installatie werd verricht door erg vriendelijk personeel en aan het einde van de dag kon ik mijn auto weer ophalen. Ik rijd nu ruim een maand in mijn auto met lpg-inbouwbedrijf.nl en tot nu toe bevalt het goed. Ik maakte mij eerst zorgen of er wel genoeg stations zouden zijn om te tanken, maar ik merk dat het tanken bij erg veel stations kan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn