Maak iets moois van je website met behulp van TransIP

transip.be - WebsiteHet hebben van een website is al heel fijn, maar daarmee ben je er nog lang niet natuurlijk. Het is vooral belangrijk dat de website er goed uitziet en dat mensen er gemakkelijk gebruik van kunnen maken. Hierbij hoef je overigens niet te denken dat je daarom dus maar een state of the art website in elkaar moet zetten, want eenvoud werkt vaak veel beter. Als je al een website hebt, maar het lukt je niet echt om bezoekers op de website te krijgen, dan is het misschien verstandig om eens te kijken op de website van TransIP. De ICT experts van dit bedrijf weten namelijk precies wat er zoal komt kijken bij het ontwerpen van een website. Dus je kunt in ieder geval je website een beetje pimpen met behulp van TransIP. Maar daarnaast kun je ook allerlei pluggins toevoegen die jouw website vindbaarder maken voor het publiek. Een mooie internetpagina is namelijk niet genoeg. Met een plug-in als SEO kun je je website verbinden met Google. Een Goede SEO plug-in doet wonderen. Verder kun je het uiterlijk van je internetpagina heel gemakkelijk veranderen via een template. Deze kun je via TransIP gemakkelijk maken of laten maken. Daarna is het uiterlijk van je internetpagina in een handomdraai te veranderen. Een telefoon heeft widgets. Maar een internetpagina heeft deze natuurlijk ook. De informatie wordt immers vaak opgevraagd via en menubalk. Hier kun je dan ook allerlei widgets plaatsen met relevante informatie. Dit bevordert het gebruikersgemak en de bezoekers zullen dat zeker waarderen. Die blijven vervolgens langer plakken en hoe langer bezoekers blijven hangen, des te sneller zullen ze gebruik maken van jouw diensten of je producten. Daarnaast kun je widgets toevoegen waar men reviews kan achterlaten of eventueel zaken kan tweeten. Zo blijf je natuurlijk goed verbonden met het publiek en het zorgt direct dat men kan zien dat anderen de site hebben bezocht en de moeite hebben genomen om iets over de site te zeggen. Dat zorgt voor een positieve uitstraling en dat is precies wat je wilt bereiken met je internetpagina.

Website, webmail, webhosting en heel veel meer

TransIP is er natuurlijk niet alleen maar voor je internetpagina. Je kunt dit bedrijf inschakelen voor vrijwel alles wat er verder bij komt kijken als je het internet op wilt. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen webmail creëren. Dit betekent dat je mail ontvangt en verstuurt vanaf een eigen emailpagina. Je gebruikt dan dus niet een bestaande e-mailprovider, maar hebt je eigen professionele e-mailpagina en bijbehorend e-mailadres. Als je een domeinnaam wilt hebben, dan kun je ook bij TransIP terecht. Je kunt verschillende domeinnamen kopen. Verder kun je ook bij TransIP terecht voor:

  • VPS
  • Webhosting
  • Homepage
  • E-mail
  • Stack

Kortom, als je iets nodig hebt op het gebied van ICT, dan ben je bij TransIP zeker aan het juiste adres. Je kunt vaak voordelige pakketten kopen. Zo kun je een webmail pakket kopen waarbij je dan ook meteen een x aantal GB’s aan opslagruimte krijgt en vele andere zaken. Dus als je op jouw internetpagina helemaal up to date wilt maken, kom dan vooral eens langs op transip.be

Meer weten? Neem dan contact op met TransIP

De internetpagina is handig om te kijken wat er allemaal mogelijk is, maar als je uiteindelijk op het punt bent aanbeland waar de informatie op de pagina niet meer toereikend is, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen. De contactgegevens vind je op de site. Uiteraard kun je via de digitale weg contact opnemen, maar je kunt ook even bellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn