MCSA Windows server 2012 traject

Decisco - MCSA Als je een carrière ambieert in de ICT, bijvoorbeeld als netwerkbeheerder, beheerder van computer systemen of computernetwerk specialist, dan is het een goed idee om allereerst Windows server certificaat te behalen. Het MCSA Windows server 2012 certificaat is de eerste stap op weg naar een professionele carrière in de ICT branche. Met een MCSA Windows server certificaat heb je de eerste stap gezet richting de juiste expertise op het gebied van ICT om daadwerkelijk aan de slag te gaan als bijvoorbeeld een netwerk beheerder. Je kunt een MCSA Windows server certificaat tevens gebruiken om verder te gaan en een MSCE Windows server certificaat te behalen. De vraag is natuurlijk waar je dergelijke MCSA Windows server certificaten kunt behalen en een andere vraag is tevens waar je dat kunt doen voor een voordelige prijs. De marktprijs voor een MCSA Windows server cursus is ongeveer 6.500 euro. Dit is een fiks bedrag, maar gelukkig hoef je niet zoveel te betalen. Op dit moment is er een subsidie aanwezig en kun je een korting krijgen die kan oplopen tot maar liefst 70 %. Dat maakt het natuurlijk een stuk aantrekkelijker. Als je nagaat dat je voor 6.500 euro bijna een volledige bachelor kunt volgen, dan is het niet gek dat je niet direct gemotiveerd raakt om een MCSA Windows server certificaat te behalen. Maar volle prijzen zijn er om aan te geven wat de waarde is van een MCSA Windows server certificaat. Dat wil niet zeggen dat je die bedragen ook echt moet betalen. Als je de juiste website vindt, dan kun je zoals gezegd de zelfde MCSA Windows server cursus volgen voor een aanzienlijk lager bedrag. De website waar het hier over gaat is desisco.nl. Deze website biedt verschillende ICT cursussen waaronder dus de MCSA Windows server cursus. Deze MCSA Windows server cursus bestaat uit een traject van 21 dagen waarin 15 klassikale lessen worden gegeven. Deze lessen worden uiteraard gegeven door een ervaren professional. Voor meer informatie over de cursus, de opzet en de kosten kun je hieronder verder lezen.

De MCSA Windows server cursus

Als je jezelf bij de bovenstaande website aanmeldt voor de cursus dan kun je gebruik maken van de subsidie die wordt verleend door stichting CA-ICT. Met deze subsidie krijg je maar liefst 40% korting op de netto prijs van de cursus. Vervolgens krijg je bij deze website van Decisco zelf ook nog eens een extra korting op alle standaard prijzen. Zoals gezegd werkt het niet erg motiverend om een cursus van 6.500 euro te starten, maar met al deze kortingen is er sprake van een extra stimulatie om toch met de MCSA Windows server cursus te beginnen. Helemaal als je je realiseert dat de korting met beide korting actief kan oplopen tot een korting van maar liefst 70%. Decisco is al de goedkoopste aanbieder van de MCSA Windows server cursus van Nederland, maar met de subsidie en de korting zitten ze helemaal onder de standaard marktprijs. De uiteindelijke prijs inclusief alle examens nadat de kortingen zijn verrekend is 2639 euro. Voor dit bedrag ontvang je:

  • 15 klassikale lesdagen
  • Lesmateriaal en de officiële boeken
  • Gratis proefexamens en tools
  • Officiële Microsoft examens
  • Microsoft Certificate of Achievement
  • Lunch, koffie en thee zoveel je wilt

Het MCSA traject bestaat dus uit 15 lesdagen. Er wordt bij Decisco geen gebruik gemaakt van online trainingen en dergelijke. Er worden uitsluitend kwalitatieve klassikale trainingen gegeven. Dit is immers de meest effectieve opleidingsvorm en gezien het bedrag wat je voor de cursus moet betalen is het uiteraard vanzelfsprekend dat er goed op de kwaliteit wordt gelet. De professional die voor de klas staat is een Certified Trainer. De lessen worden op een interactieve wijze gegeven, dus het zijn geen passieve colleges. Actieve participatie wordt dan ook verwacht. Voor het beste leerresultaat is dit natuurlijk ook in je eigen voordeel. Het MCSA Windows server certificaat is dan extra veel waard. Het cursusmateriaal bestaat enkel en alleen uit officieel materiaal van Microsoft ofwel Microsoft Official Courseware. Tevens is er een online training lab waartoe je via de Cloud gedurende de hele cursus toegang hebt. De cursus beschikt over een kwaliteitsgarantie. Ben je dus nadien niet 100% tevreden dan kun je de cursus kosteloos opnieuw volgen. Ook is er sprake van een laagste prijsgarantie. Dit betekent dat als je in Nederland een organisatie vindt die de cursus aanbiedt voor een lagere prijs, dan ontvang je de cursus bij Decisco voor diezelfde prijs plus een extra korting van 10%. Er is ook sprake van een flexibele planning. Je kunt de cursus goed inplannen op basis van je eigen beschikbaarheid en die van de cursus. Tevens is er de mogelijkheid om te kiezen voor een avond traject of dag traject. Tot slot is er sprake van een gegarandeerde doorgang. Dat betekent dat 99% van alle trainingen door gaan. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van vaste docenten.

Meld je snel aan want op=op

Het is belangrijk dat je de cursus niet te lang uitstelt, want de subsidie is niet oneindig. Het kan dus heel goed zo zijn dat de subsidie na 31 mei wordt ingetrokken en dan kun je dus geen gebruik meer maken van de fikse kortingen. In die zin is de cursus natuurlijk altijd beschikbaar, maar de korting kan als het ware opraken. Daarom is het belangrijk dat je niet tot morgen uitstelt wat je vandaag nog kunt doen. Meld je daarom snel aan via de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn