Medium Den Haag

Hoe graag willen we niet contact hebben met iemand die niet meer bij ons is. Het verlies van iemand door overlijden is pijnlijk en vaak verlangen we nog om even in contact te komen met deze dierbare. Astrid Zoutenbier is de oprichtster van spiritueel adviesbureau Yinas. Als medium in Den Haag kan zij jou in contact brengen met iemand die is overleden. Het is begrijpelijk als je hier in eerste instantie sceptisch tegenover staat. Het gaat hier tenslotte om iemand die jij niet kan zien of horen. Hoe graag je dat ook wilt. Contact met deze persoon heeft een emotionele lading. Je zit vol met allerlei herinneringen die je hebt opgebouwd met deze dierbare en nieuwe herinneringen die je niet samen hebt doorgemaakt. Woon je in de buurt van Den Haag, dan is een bezoek aan dit medium in Den Haag het overwegen waard. Haar werkwijze staat omschreven op de website yinas.nl. Hier geeft ze aan dat ze het begrijpt als je twijfels hebt bij haar vaardigheden als medium in Den Haag. Hier lees je ook dat ze meer kwaliteiten heeft en ook werkzaam is met familieopstellingen en healings. Al tien jaar is zij werkzaam als spiritueel adviseur en wilt graag iedereen op weg helpen op deze manier.

Medium Den Haag, een bezoek die je op weg helpt

Jouw bezoek aan dit medium in Den Haag kan anders verlopen dan jij in je hoofd hebt. De spirituele wereld is zeer onvoorspelbaar, maar sluit wel aan bij wat voor jou het beste is. In dat geval is het prettig bij een spiritueel adviseur als Astrid te zijn. Wat er ook uitkomt bij jouw bezoek, ze kan jou hierin begeleiden zoals nodig is voor jou. Mocht er contact komen met een of meer van jou overleden dierbaren, dan kan dat een heel fijn moment zijn maar ook zeer emotioneel. Het is niet vreemd als jou dat zwaar valt. Van tevoren is dat moeilijk in te schatten. De emotionele lading van een gesprek kan je plotseling overvallen. Zoek daarom voor dit soort bezoeken altijd een professional uit. Astrid is een medium in Den Haag die ook ervaren is met I-Tjing en andere healings. Al jaren is zij bekend met de spirituele manier om problemen aan te gaan en mensen ondersteuning te geven bij hun ontwikkeling. Het laatste is niet snel iets om voor naar een medium in Den Haag te gaan, maar jouw totale consult bij haar kan jou verder op weg helpen in je leven.

Als het contact er niet is

Bij het plannen van een bezoek aan een medium in Den Haag, dan hoop je uiteraard op een gesprek met jouw overleden dierbare. Maar het kan heel goed gebeuren dat het contact er niet komt. Dat ligt niet aan het medium in Den Haag. Het kan altijd voorkomen dat het contact gewoonweg niet mogelijk is en daar is Astrid zich bewust van. Een van de redenen die ze hiervoor geeft, is dat dit niet de manier is die voor jou bestemd is. Wat dat wel is, daar wil zij graag met jou achter komen aan de hand van haar andere specialismen. Mocht jij hiervoor open staan, dan gaat zij dit graag met jou uitzoeken. Waar het om gaat is dat er meer rust in jou komt om door het leven te gaan. Er is een reden dat jij een medium in Den Haag opzoekt. Vaak ben jij je zelf niet bewust van deze oorzaak, maar Astrid heeft alle ervaring in huis om jou bewuster te maken van jouw eigen wensen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn