Mijn beautygeheim? Een satijnen kussensloop

Een aantal jaren geleden ben ik samen gaan wonen met mijn vriend. Op dat moment studeerden we allebei nog en hadden we niet veel geld om ons huis in te richten en te kopen wat we echt mooi vonden. Onlangs ben ik gaan werken en kon ik eindelijk mooie spullen gaan kopen van mijn “extra” inkomen. Wat ik onder andere heel belangrijk vind, is beddengoed. Ik vond een heel mooie satijnen kussensloop in diverse kleuren bij Satin Sleepers.

Satijnen kussensloop 

Eerder kochten wij altijd de meest goedkope katoenen dekbedovertrekken en kussenslopen. Ik stond altijd wel te watertanden bij het satijnen beddengoed, maar dat was toch echt boven ons budget. Ik heb inmiddels twee hele mooie satijnen beddensets gekocht met bijpassende spreien en kussentjes. Bij zo een standaard set beddengoed zitten echter altijd maar twee satijnen kussenslopen. Wij zijn allebei lang en niet echt slank en wij hebben een bed van twee meter tien bij twee meter, dus hebben wij vier hoofdkussens omdat ik dat mooi en gezellig vind staan en omdat het praktisch is als we wat meer rechtop willen liggen of zitten. Ik ben dus op zoek gegaan naar een extra satijnen kussensloop in diverse kleuren. Ik kwam terecht op de website van Satin Sleepers en kwam erachter dat een satijnen kussensloop niet alleen heel erg mooi is en een heerlijk zacht en koel gevoel geeft maar ook nog eens de volgende voordelen kent:

  • betere hydratatie en celvernieuwing van de gezichtshuid
  • geen vouwen meer in het gezicht na het slapen
  • voorkoming van rimpels in het gezicht
  • honderd procent anti-allergeen en diervriendelijk
  • voorkoming van knopen, klitten in het haar en gespleten haarpunten
  • meer glans en betere hydratatie van het haar
  • minder vet haar door minder talgproductie
  • een stralende huid door voorkoming van onzuiverheden
  • betere werking van nachtcrèmes voor huid en haar

Een van mijn sets is heel mooi blauwgroen van kleur met bloemen erop en daarbij heb ik een satijnen kussensloop in goud en een satijnen kussensloop in paars gekocht. Bij mijn andere set, die middenblauw van kleur is, heb ik een satijnen kussensloop in het lichtblauw en een in het donkerblauw gekocht. Het is echt een schitterend gezicht. Het is zo’n fijn gevoel om eindelijk je huis naar je ware smaak in te kunnen richten. Ik kon het niet laten om ook mooie overgordijnen te bestellen voor onze slaapkamer en een mooi groot vloerkleed. Wat een luxe! We hebben ook een logeerkamer waar mijn moeder regelmatig slaapt en daar hebben we geïnvesteerd in een beter matras en een mooie satijnen kussensloop wat bij het katoenen dekbedovertrek past.

Satin Sleepers

We slapen een derde deel van ons leven. Met een satijnen kussensloop verzorg je slapend je huid en je haar. Ruwe kussenslopen daarentegen kunnen veel schade doen aan huid en haar. Gelukkig zijn steeds meer mensen zich hiervan bewust en kiezen veel mensen tegenwoordig voor een satijnen kussensloop. Veel bekende Nederlanders gebruiken ook een satijnen kussensloop van Satin Sleepers en deelden hun ervaring op Social Media. Je kunt Satin Sleepers volgen op Facebook en Instagram en ze staan regelmatig in de bekende magazines zoals VOGUE.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn