Moderniseer je woning met inbouwspots

Al geruime tijd ben ik op zoek, of was ik op zoek moet ik eigenlijk zeggen, naar een manier om mijn woning te moderniseren. Ik heb jaren achtereen een klassieke woonkamer, een klassieke keuken en een klassieke badkamer gehad. En ik vond het tijd om dat eens radicaal om te gooien en voor een moderne stijl te gaan. En dan ook echt modern, dat wil zeggen, zo modern dat de woonkamer zo uit een science fiction film afkomstig zou kunnen zijn. Na een lange zoektocht langs meubelboulevards, markten en het internet was mijn woning al helemaal omgetoverd tot een futuristische moderne woning. Ik had alleen nog de juiste verlichting nodig. Ik dacht aan moderne sta lampen of hanglampen, maar ik was met geen van de lampen tevreden. De lampen die ik vond waren gewoon niet modern genoeg. Gelukkig had ik een zeer inspirerend gesprek tijdens de koffie met één van mijn collega’s, want mijn collega raadde me aan om gebruik te maken van LED lampen. LED licht geeft namelijk per definitie een zeer modern licht. En ze wees me er ook op dat je gewoon gebruik kunt maken van inbouwspots. Op die manier hou je je woning strak en modern en hoef je geen extra lampen in de woning te zetten. Het licht komt gewoon uit het plafond of uit de muren, afhankelijk van waar je de spots plaatst natuurlijk. Dus ik ging op zoek naar de juiste inbouwspots voor mijn woning en ik kan je vertellen het is nog niet eens zo eenvoudig om de juiste inbouwspots te vinden. Of ik weet gewoonweg niet hoe ik moet zoeken, dat kan natuurlijk ook. In ieder geval duurde het drie dagen voordat ik op de site van pretmedled.nl terecht kwam. Deze website heeft verschillende soorten spots en dus ook inbouwspots. Ze hebben zelfs inbouwspots voor in de badkamer die beschermd worden tegen opspattend water. Ik kon dus zowel de badkamer, de woonkamer, de keuken evenals het toilet inrichten met inbouwspots. Het bleek echter niet overal even makkelijk te zijn, maar daarover hieronder meer.

Het installeren van inbouwspots

Het installeren van inbouwspots kan heel gemakkelijk zijn. Zo had ik zowel in de badkamer als in het toilet een plafond gemaakt van houten platen. Deze konden vervolgens heel gemakkelijk bewerkt worden. Het enige wat je nodig hebt om de inbouwspots goed te installeren is een opening in het materiaal waar de inbouwspots geplaats moeten worden. Dus een rondje zagen in het hout was niet zo lastig. De inbouwspots waren daardoor dus ook vrij snel geplaatst in zowel de keuken als het toilet.  In de woonkamer en in de keuken was het iets minder makkelijk, omdat ze inbouwspots in het beton van het plafond geplaats moesten worden. Voor een leek zoals mijzelf lijkt dat een hele klus, maar de professionals die de inbouwspots voor mij hebben hadden geplaatst, waren niet zo snel onder de indruk. Ze konden gemakkelijk met een speciale machine rondjes maken direct in het beton. Vervolgens was het natuurlijk een koud kunstje om de inbouwspots te plaatsen. Dus inbouwspots zijn eigenlijk overal vrij gemakkelijk te plaatsen. Het lijkt alleen lastiger dan het daadwerkelijk is. Als je besluit om inbouwspots te plaatsen in je huis dan is het goed om te weten dat je uit verschillende soorten inbouwspots kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Een basis LED inbouwspot
  • Een witte LED inbouwspot
  • Een zwarte LED inbouwspot
  • Een vierkante LED inbouwspot
  • Een gouden LED inbouwspot

En dat is nog maar het topje van de ijsberg, want als je op de site een kijkje gaat nemen dan zie je al direct hoeveel keuze je daadwerkelijk hebt.

Hoe bestel ik een inbouwspot via pretmetled.nl?

Het bestellen van een inbouwspot is heel eenvoudig, maar om je een idee te geven volgen hier de stappen die je moet zetten om snel en efficiënt de juiste LED verlichting aan te schaffen voor je woning. Allereerst ga je natuurlijk naar de juiste website. Eenmaal daar kun je zoeken op LED inbouwspot. Daarna krijg je een overzicht van alle verschillende soorten spots die je in kunt bouwen in de woning. Afhankelijk van je woning kun je kiezen voor uiteenlopende spots. Zo kun je een zwarte spot plaatsen in een zwart gekleurd plafond. Op deze manier valt de spot niet op en lijkt het één geheel te vormen met het plafond. Als je eenmaal de juiste spot hebt gevonden dan kun je deze toevoegen aan de winkelwagen. Hierna kun je natuurlijk rustig verder kijken of je nog andere spots kunt vinden. Ik moest bijvoorbeeld in één keer alle spots voor alle verschillende kamers bestellen. Als je meerdere spots wil bestellen kun je dat dan ook het beste in één keer doen, want zo bespaar je natuurlijk op de verzendkosten. Tevens kun je de juiste dimmers toevoegen aan de winkelwagen zodat je de juiste sfeer kunt creëren. Dit is wel verstandig, want als je geen dimmer hebt kun je de spots alleen vol laten branden en dat is niet altijd een even plezierige vorm van verlichting. Ook al vind je het zelf misschien prettig, dan nog is het prettig als je het licht kunt dimmen als je gasten hebt. Tot slot kun je de hele bestelling afronden en direct betalen met iDEAL. Tevens kun je betalen met PayPal of met je creditcard. Als je dat eenmaal gedaan hebt, dan wordt je bestelling zo spoedig mogelijk bij je thuis bezorgd.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn