Mooie epoxy coating

Hebt u weleens van epoxy coating gehoord? Nee? Dan moet u toch echt eventjes verder lezen. Epoxy coating is namelijk niet zo maar een soort verf, lijmsoort of laklaag. Het heeft een geheel eigen betekenis ook al is het woord epoxy niet echt vertaalbaar in het Nederlands. “Coating” betekent zoiets als “deklaag” en in deze tekst refereren we naar epoxy coating als we het hebben over een laag dat u over uw vloer kunt aanbrengen. Het grote voordeel van deze coating is dat u daarna uw vloer hebt beschermd tegen diverse invloeden zodat u lang met uw zuurverdiende parketvloer of laminaatvloer kunt leven. Tevens zult u er veel minder onderhoud aan hebben en is het erg eenvoudig schoon te houden. En ook al valt er iets zwaars op en tast het wonder boven wonder de epoxy coating aan, uw eigenlijke vloer wordt er niet door geraakt. En voor dit soort plekjes kunt u dan weer de pot met epoxy coating uit uw kast halen en uw vloer opnieuw gaan egaliseren. Want zo eenvoudig is het namelijk wel. Epoxy coating wordt vooral gebruikt als ondergrond in kantoren. U vindt het wat minder in huishoudens maar er zijn ook genoeg mensen die erg houden van een industrieel design. Herkent u zichzelf daarin? Dan is epoxy coating wellicht iets voor u. Het is dan ook helemaal niet de nummer een qua coating voor laminaat en parket maar wel voor betonnen vloeren zoals u op kantoor veel ziet. Een betonnen vloer voelt hard en koud aan maar dankzij de epoxy coating maakt u het al een stuk gezelliger. Het voelt dan ook niet meer aan als een harde ondergrond omdat het een beetje rubberachtig is en u wat meer veert. Dat neemt niet weg dat u er ook prettig overheen rolt als u op uw bureaustoel zit.

Epoxy coating in alle soorten en volumes

Afijn, de epoxy coating ziet u dus het meeste op kantoor. Maar ook particuliere woningen met en betonnen vloer zullen een bewerken van epoxy coating zeker niet misstaan. Epoxy coating bestaat uit een combinatie van stoffen dat daardoor ook op diverse ondergronden zoals rubber, beton, parket en laminaat kan worden gestreken. Op kantoor zult u er dus voor kunnen zorgen dat de sfeer aanzienlijk verbeterd want met dit type ondergrond zullen uw collega’s zich al een stuk prettiger voortbewegen dan op kaal beton. Dat is ook echt een dooddoener en de omgeving zal snel kil aanvoelen. Dat wilt u als leidinggevende niet willen laten gebeuren. Omgevingsfactoren zijn dan ook van immens belang dus onderschat dit nooit als u een kantoor aan het aankleden bent. Ook in andere gebouwen vindt u vaak epoxy coating zoals in ziekenhuizen of scholen. Het is relatief goedkoop en een eenvoudig aan te brengen en te onderhouden zoals we al eerder zeiden. Zeker als u de epoxy coating bij ons via ecochip.nl komt kopen. Wist u trouwens dat u epoxy coating in allerlei kleuren kunt kopen? Vrijwel alle denkbare kleuren zijn bij ons standaard leverbaar. En mocht uw gewenste kleur er niet tussen zitten dan hopen we dat u even de moeite neemt om contact met ons te zoeken want we mengen met liefde ook uw gewenste kleur. Eventueel stuurt u dit vast op als u er een plaatje van kunt vinden. Dan kunnen we dat uploaden in onze mengmachine en staat het als een paal boven water dat we ook aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Naast epoxy coating kunt u overigens nog veel meer dingen bij on komen bestellen. Zo hebben we onder andere:

  • Gereedschap en reinigers die u gebruikt tijdens het aanbrengen van epoxy coating
  • En dar horen ook kwasten en rollers bij. Ook die kunt u allemaal in een klap bij ons komen bestellen
  • Wilt u geen epoxy maar een andere coating, grondverf of hars? Ook dat is bij ons allemaal mogelijk.

Meer weten? Neem dan gerust eens contact met ons op

U kunt ook voor totale gietvloeren bij ons aan de bel trekken. Dan hoeft u dit niet eens zelf te doen maar komen we gewoon even bij u langs om dit project van u over te nemen. Maar liefst 99 procent van onze klanten zijn positief over de uitkomst en over onze service. We mogen dan ook wel stellen dat u bij ons waar voor u geld krijgt. Of het nu om een pot met epoxy coating of een grote bestelling, het maakt ons niets uit. Zolang u maar weet dat bij ons de klant de koning is. Bestellen is dan ook een peulenschil, dat hoeven we u vast en zeker niet uit te leggen. Betalen gaat in ook digitaal en wel door gebruik te maken van iDEAL internetbankieren of met behulp van uw credit card. Hebt u verder nog vragen over ons bedrijf, onze producten, online bestellingen maken of over het onderwerp van deze tekst: epoxy coating? Neemt u dan zo snel mogelijk de hoorn ter hand en bel ons op, schrijf ons aan of kom bij ons langs. Onze klantenservice helpt u graag op weg. En ook al wilt u eerst een offerte hebben en dus de kat uit de boom kijken, u zult er geen spijt van krijgen met ons in zee te zijn gegaan. Zoekt u hulp bij het impregneren of het aanbrengen van coating? Dan vindt u op onze website vele handige filmpjes zodat u dit zelf thuis snel kunt nadoen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn