Natuurlijke hondenvoeding bestelt u bij Platinum

Bij de firma Platinum, te vinden via Platinum.com/nl, gebruiken ze minstens 70% vers vlees voor het produceren van de hondenvoeding. De specialisten van deze firma gaan uit van het feit dat de hond afstamt van de wolf. Dat betekent dat het spijsverteringsstelsel ook overeenkomt van die van de wolf. En dat betekent dus weer dat honden vooral vlees moeten eten om voeding binnen te krijgen om gezond te kunnen zijn. In winkels treft u nog weleens hondenvoeding aan dat per ras verschillend is. Zo is er hondenvoeding voor kleinere rassen en hondenvoeding voor de energieke grote rassen. Bij de firma Platinum is dit echter niet het geval. Ook dit heeft weer te maken het dat de hondenrassen afstammen van de wolf. In het wild krijgen oude en jonge wolven precies hetzelfde te eten. De hondenvoeding van deze firma is dus voor ieder hondenras geschikt. Dat is een groot voordeel, zeker wanneer u meerdere honden heeft. Zo hoeft u dus niet voor ieder ras ander voer te kopen. Ze kunnen allemaal eten van hetzelfde voer. Lees via de homepage al meer over onderwerpen als:

  • Honden hebben behoefte aan vlees
  • Ervaringen
  • Vraag & antwoord
  • Geld-terug-garantie

Wordt uw vraag niet beantwoord in de veel gestelde vragen, dan kunt u natuurlijk ook gewoon contact zoeken met deze firma. De contactgegevens vindt u op de website.

Hondenvoeding dat gebaseerd is op de behoefte van de hond

Wanneer u een hond heeft, dan wilt u hier natuurlijk het allerbeste voor. Wat het allerbeste is voor uw hond, dat verschilt ook per ras. Het ene ras heeft bijvoorbeeld heel veel beweging nodig, terwijl het andere ras veel liever lekker in z’n mandje blijft liggen. Er wordt weleens gezegd dat een hond de trouwste partner is die men kan ‘bezitten’. Dat is eigenlijk ook zo. Honden zijn erg trouw aan hun baasje en zullen hier alles voor over hebben. Het zijn over het algemeen loyale dieren. Zelf heb ik ooit eens een hond gehad. Op de stal waar mijn paard stond kwam ik al dagelijks in contact met verschillende honden en ervoer op deze manier dat ik het heerlijk vond om bij ze in de buurt te zijn. Dit was overigens niet mijn eerste ervaring met honden, want al van kleins af aan liet ik hondjes uit van oudere mensen in mijn omgeving. Ik vond het al fijn om te wandelen en zo lekker buiten te zijn, maar zonder hond vond ik het vrij doelloos. Uiteindelijk besloot ik een heel aantal jaren geleden dat het fijn zou zijn om zo’n dier in huis te hebben. Al snel zag ik een advertentie via het internet waarin een jonge Labrador aan werd geboden. Het was een mooi goudkleurig dier met een behoorlijk grote maat. Hier zou ik nog jarenlang veel plezier mee kunnen beleven. Van hondenvoeding had ik op dat moment nog niet zoveel kaas gegeten, dus ik ging echt af op de ervaring van andere hondenbezitters. Zo leerde ik welke hondenvoeding ik het beste kon ontwijken, welke hondenvoeding kwalitatief goed was en hoe ik de overstap zou kunnen maken naar ander voer. Eigenlijk heb ik me nooit echt afgevraagd wat er precies in het hondenvoer aan voedingsstoffen aanwezig waren en ging ik puur af op de ervaringsdeskundigen in mijn omgeving. Had ik in die tijd meer geweten over hondenvoeding, dan zou ik hebben gekozen voor de hondenvoeding van Platinum. Ik wist zelf niet dat in standaard droogvoer alleen vleesmeel verwerkt is. Ik dacht eigenlijk dat er vers vlees gebruikt zouden worden voor het produceren van dit voer. Toch blijkt dat niet het geval te zijn. Anders is dit bij de hondenvoeding van de firma Platinum. Hier wordt namelijk voor het overgrote deel gebruik gemaakt van vers vlees dat ook geschikt is voor menselijke consumptie. Deze firma is er ook absoluut geen voorstander van om de senioren onder de honden andere hondenvoeding voor te schotelen. Meestal betekent dit namelijk dat er minder eiwitten in aanwezig zijn. Dat heeft gevolgen voor de lichamelijke en geestelijke gesteldheid van het dier. De spiermassa neemt op deze manier af en u zult mogelijk merken dat uw huisdier niet meer zo vrolijk is als het vroeger was.

Maak ook gebruik van de premiumservice

Wilt u zelf ontdekken wat deze natuurlijke hondenvoeding voor voordelen heeft voor uw hond, dan hoeft u niet direct een hele zak hondenvoeding te bestellen. U kunt ook eerst gewoon een proefpakket bestellen. Zo kunt u zelf ontdekken hoe uw hond reageert op deze hondenvoeding. Het proefpakket bestaat uit drie soorten Adult en diverse Fit-Sticks+Lamb. Via de website Platinum.nl kunt u eenvoudig het proefpakket aanvragen. Natuurlijk is het ook mogelijk om via de telefoon dit pakket aan te vragen. De specialisten van deze firma bevelen wel van harte bij u aan om een overgangsfase aan te gaan in plaats van in één keer over te stappen op ander voer. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor deze producten, maar in feite geldt dit voor alle overgangen naar andere voeding. Via deze firma kunt u trouwens ook gebruik maken van een brede service. U zult nooit meer moeite hoeven doen om te bestellen en nooit meer te vergeten om op tijd te bestellen. U kunt aangeven hoe lang u verwacht te doen met het voer van uw keuze, zodat er altijd op tijd een nieuwe bestelling klaarstaat. Dit valt onder de premiumservice. Wilt u hier meer over weten of u gelijk abonneren, dan kunt u even bellen naar dit bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn