Nieuwe kunststof kozijnen voor ons huis

We zijn onlangs verhuisd naar een mooie jaren ’30 woning in Utrecht en hebben het gevoel dat we hier echt het huis van ons leven hebben gevonden. Zodra we de sleutel kregen en aan de slag zijn gegaan met het verbouwen van het huis, werd de woning meer en meer ons thuis en we kregen er echt al zin in om er helemaal in te trekken. Dit kon nog niet direct, want onderdeel van de verbouwing was het aanbrengen van nieuwe kunststof kozijnen die we bij Benitech hebben gekocht. We hebben hiervoor diverse websites van leveranciers bekeken en op www.benitech.nl hebben we de kunststof kozijnen gevonden waar we naar op zoek waren. We hebben in de verbouwing van het huis kunststof kozijnen voor alle ramen mee begroot en dat hield dus in dat we deze kozijnen hebben kunnen aanbrengen in de:

  • Keuken
  • Woonkamer
  • Eetkamer
  • Hal
  • Slaapkamers

De kunststof kozijnen van Benitech zijn zeer mooie kozijnen. Ze zijn van zeer goede kwaliteit en staan ook erg goed aangeschreven. We hebben verschillende reviews gelezen van mensen die ons erg aanspraken en die overeen kwamen met een situatie als die van ons waarin we bij de verbouwing van een net aangekocht huis kunststof kozijnen laten aanbrengen in het huis.

De vele voordelen van deze kunststof kozijnen

De kunststof kozijnen van Benitech zijn zeer betaalbaar, wat natuurlijk wel heeft meegespeeld in het maken van de keuze voor deze kozijnen. Daarnaast hebben deze kunststof kozijnen maar liefst 20 jaar garantie. Ook dat vinden we heel belangrijk. We hebben tot slot bij Benitech deze kozijnen kunnen aanschaffen die volledig worden geplaatst en afgewerkt en waarbij niet alleen de kozijnen werden geplaatst, maar waarbij we zelfs vensterbanken konden laten aanbrengen. Daarnaast hebben we voor verschillende kozijnen horren en roosters kunnen kiezen als optie en kunnen de ramen op slot. We waren op zoek naar kunststof kozijnen omdat dit soort kozijnen heel onderhoudsvriendelijk zijn en ook preventief werken tegen inbraak. Het feit dat er zoveel opties bij kwamen was voor ons natuurlijk een verrassend voordeel. De kunststof kozijnen isoleren daarbij ook nog eens heel goed, wat vooral in de winter ook in de stookkosten zal schelen. Toen we het huis hebben gekocht zat er overal nog enkel glas in de kozijnen en het is natuurlijk voor het energielabel ook heel goed om kunststof kozijnen te laten installeren. Het is dus niet alleen voor nu een goede investering, maar het is ook nog eens waarde vermeerderend voor de woning zelf. Deze investering verdient zich uiteindelijk daarmee terug. Het HR++ glas dat in de kozijnen is geplaatst is eveneens van zeer goede kwaliteit en draag nog meer bij aan de isolatie van het huis. We weten nu al zeker dat we veel lager in stookkosten zullen uitkomen dan de vorige bewoners ooit hebben betaald.

De levering en plaatsing door Benitech

De kozijnen die we besteld hebben zijn vrij snel al geleverd en zeer vakkundig geïnstalleerd. Benitech biedt daarnaast een zeer goede service voor het onderhoud van de kozijnen. Als er een keer iets defect zou zijn, dan kunnen we contact met hen opnemen en dan wordt het zo spoedig mogelijk gerepareerd. Het komt echter vrijwel niet voor dat dit voorkomt. De kozijnen zijn inmiddels geplaatst en het ziet er echt schitterend uit. We hebben wat dat betreft echt een goede keuze gemaakt in kozijnen die bij het huis passen en daar gaan we veel plezier van hebben. De laatste zaken zijn nu afgerond en de verbouwing is daarmee klaar. Het wordt nu tijd om eindelijk onze nieuwe woning te kunnen betrekken. We kunnen niet wachten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn