Noppenfolie bestelt u gewoon bij Vendrig Packaging

Bent u op zoek naar noppenfolie, dan laten we u graag kennismaken met de firma Vendrig Packaging. Deze firma heeft dit product in verschillende vormen op voorraad en in grote hoeveelheden beschikbaar. Bent u nog niet geheel overtuigd van het gebruiken van noppenfolie, dan volgen hier een aantal belangrijke voordelen:

  • Erg licht in gewicht
  • Door de flexibiliteit ervan kan het product helemaal omsloten worden
  • Ook plakband en tape plakken goed op noppenfolie
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Nu we het hebben gehad over de voordelen van dit materiaal, is het tijd om ook eens de vele voordelen te lezen die te maken hebben met de service van dit bedrijf. Hiervoor gaat u naar de website Vendrigpackaging.com.

De gebruiksmogelijkheden van noppenfolie

Een tijdje geleden verzond ik een groot pakket naar een kennis van mij. Het pakket bevatte een groot aantal flacons met vloeistoffen. Ik had ze geplaatst in goed afsluitbare flacons. Uiteraard had ik deze flacons en de rest van de benodigdheden geplaatst in een stevige kartonnen doos. Ik wist dat er haast achter zat om het pakketje op tijd bij deze kennis te kunnen krijgen, dus ik deed er alles aan om het pakket zo snel mogelijk naar het servicepunt te brengen in een plaats verderop. Na enkele dagen had ik nog niks gehoord van de geadresseerde, dus ik ging er eigenlijk vanuit dat ze het pakket had ontvangen. Niets bleek minder waar. Na meer dan een week nam ze contact op dat ze haar bestelling nog niet had ontvangen. Op dat moment gingen er natuurlijk alarmbellen rinkelen en heb ik gelijk actie ondernomen. De pakketdienst waarmee ik het had verzonden, gaf aan dat ze het pakket kwijt waren geraakt en schadevergoeding er waarschijnlijk niet in zou zitten. Gelukkig had ik foto’s gemaakt van het pakket, waarbij ik kon laten zien dat alles goed ingepakt was in noppenfolie. Noppenfolie is essentieel om te gebruiken in dozen waar er sprake is van een loze ruimte. Uit ervaring weet ik dat er nog weleens ruw omgesprongen kan worden met dergelijke pakketten, dus het was ook om die reden dat ik besloot om noppenfolie te gebruiken. Uiteindelijk heb ik dankzij de foto’s die ik ervan had gemaakt, het hele bedrag vergoed gekregen. Ik heb dus het één en ander te danken aan het gebruik te hebben gemaakt van noppenfolie. Zo kon de aanbieder zien dat ik er alles aan had gehad om de producten zo goed mogelijk te beschermen. Overigens gaat mijn herinnering aan noppenfolie wel heel wat jaren terug in de tijd. Mijn ouders kregen weleens pakketjes, waarin noppenfolie zat om de inhoud te beschermen. Ik wilde altijd deze folie hebben, omdat de met lucht gevulde bolletjes te knappen waren. Ik denk dat ieder kind dat leuk vind om te doen. Zelfs veel volwassenen zijn er nog steeds blij mee te krijgen. Dit folie is trouwens ook gemakkelijk her te gebruiken. Ik bewaar het nog weleens als het in een pakket zit dat ik besteld heb. Het komt eigenlijk altijd weer ergens voor van pas.

Bestellen kan direct via de site

Heeft u voor professionele doeleinden dit noppenfolie nodig, dan kunt u deze het beste bestellen bij Vendrigpackaging.com. De firma heeft namelijk enorme rollen van dit spul. Natuurlijk hebben ze ook vellen, wanneer u niet direct zit te wachten op een complete rol. Voor alle mogelijkheden wat dit betreft, is het handig om eens de website te bezoeken. Ziet u een product dat u aanspreekt en u morgen al in huis wilt ontvangen, dan kunt u gelijk tot bestellen overgaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn