Online een voorbeeld betalingsherinnering zoeken

Sinds een jaar heb ik een online marketing bedrijf. Ik help bedrijven om een goede plaats te krijgen op zoekmachines en help ze om meer bezoekers te krijgen op hun websites. Ik heb marketing gestudeerd en heb daarna voor verschillende bedrijven gewerkt. Het werk dat ik voor deze bedrijven deed is vergelijkbaar wat ik met mijn eigen bedrijf doen. Ik wilde altijd al een eigen bedrijf starten en durfde na een aantal jaar de gok aan. Het was een grote stap voor mij om niet meer in loondienst te werken, maar ik ben blij met de keuze. Ik vind het leuk om een bedrijf te hebben en het bedrijf te zien groeien. Aan mijn klanten bied ik verschillende pakketten aan, waarvoor ze maandelijks betalen. Van te voren maak ik altijd een verslag van hoe hun website presteert en wat ze kunnen verbeteren. Hierna stel ik verschillende werkzaamheden voor gebaseerd op hun behoeften. Het ene bedrijf wil meer geld uitgeven dan het andere en daarom zijn er ook verschillende pakketten beschikbaar. Ik heb nu veel klanten die een pakket afnemen, waardoor ik goed kan rondkomen. In het begin was het lastig om nieuwe klanten te vinden, maar ik kreeg er steeds meer. Ik laat klanten altijd achteraf betalen en stuur ze een factuur aan het einde van de maand. Veel klanten betalen op tijd, maar er zijn er altijd een aantal die te laat betalen. Het kostte mij veel tijd om de klanten te herinneren aan de openstaande factuur, omdat ik alles goed moest bijhouden. Eerste belde ik ze altijd op, maar het leek mij beter om een betalingsherinnering te sturen, dit zou mij veel tijd schelen. Online zocht ik naar een voorbeeld betalingsherinnering, omdat ik niet wist hoe dit eruitzag. Ik wilde dit voorbeeld betalingsherinnering gebruiken om zelf een betalingsherinnering te maken.

Een voorbeeld betalingsherinnering gevonden op facturatieoffice.nl

Online zocht ik op voorbeeld betalingsherinnering en ik vond verschillende websites. Een van de websites die ik vond voor een voorbeeld betalingsherinnering was van het bedrijf Facturatie Office. Ik op de website facturatieoffice.nl dat dit bedrijf software heeft voor bedrijven. Met de software kan je bijvoorbeeld automatisch facturen sturen, overzichten en rapporten maken en een urenregistratie bijhouden. Ik had interesse in de software, maar was bang dat het erg duur zou zijn. Ik zag echter dat er een gratis versie beschikbaar is waarmee je de software kan testen. De software uitbreiden naar volledig gebruik was bovendien erg goedkoop. Ik besloot om de software te downloaden om het uit te testen. Ik kon een voorbeeld betalingsherinnering aanpassen naar de gegevens van mijn bedrijf. De voorbeeld betalingsherinnering had alle gegevens die ik nodig had en kon ik gemakkelijk gebruiken. Ik merkte dat de software erg gemakkelijk is om te gebruiken een veel handige opties heeft. Nadat ik het een paar dagen gebruikt had, besloot ik om een uitbreiding aan te schaffen. De software zou mijn veel tijd en moeite besparen en ik hoefde slechts een klein bedrag per maand te betalen.

Erg blij met de software van Facturatie Office

De software van Facturatie Office is erg handig voor mij en ik ben blij dat ik een abonnement heb genomen. Ik zocht alleen een voorbeeld betalingsherinnering, maar heb nu een manier om alles automatisch bij te houden en op te sturen. Veel klanten reageren op de betalingsherinnering en ik kan zien wie de herinnering heeft geopend. Voor veel bedrijven zou de software van Facturatie Office erg handig kunnen zijn.

  • Er zijn veel opties beschikbaar
  • Ik hou alles automatisch bij
  • Er is een gratis testversie
  • Ik betaal maandelijks een klein bedrag
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn