Op zoek naar de beste laminaatverwarming?

U was er misschien nog van op de hoogte, maar ook onder een vloer waar laminaat of parket ligt is het mogelijk om vloerverwarming aan te brengen. Ons bedrijf Electric Comfort is gespecialiseerd in het aanbrengen van laminaatverwarming en is dus een zeer goede partner voor u als u op zoek bent naar een lekker warm en gezellig huis. Zorg er voor dat u huis op elk moment van de dag heerlijk warm door ons bedrijf in te schakelen als u op zoek bent naar laminaatverwarming. Niet alleen zorgt dit voor lekker warme voeten, omdat de warmte natuurlijk uit de vloer omhoog komt, maar het is tevens een mooie manier om het hele huis te verwarmen. Lelijke radiatoren of haarden zijn niet meer nodig als u besluit te kiezen voor de aanschaf van laminaatverwarming. Omdat wij al jarenlang in de branche van de vloerverwarming werken weten wij als geen andere hoe wij veilig, snel en tegen een scherpe prijs de best mogelijke laminaatverwarming aan kunnen leggen. Hoewel u misschien in de veronderstelling was dat niet bij alle vloeren een verwarming mogelijk was, weten wij met onze specialistische kennis zelfs van de grootste uitdaging een geslaagd project te maken. Of u nou een nieuw huis laat bouwen of beschikt over een al wat ouder pand, in bijna alle gevallen weten wij hoe wij een heerlijke laminaatverwarming kunnen instaleren. Handig is ook dat het bij ons bedrijf mogelijk is om te kiezen voor verschillende verwarmingszones. Zo kunt u per ruimte of zone de temperatuur instellen. Wij snappen dat u bijvoorbeeld de slaapkamer of een studeerkamer wat koeler wilt hebben dan een woonkamer. Daarom bieden wij de mogelijkheid om verschillende temperaturen in te stellen per kamer. Wij werken zowel voor bedrijven als voor particulieren. Dus hoe groot of hoe klein uw pand of woning ook is, wij zijn er voor u als u op zoek bent naar veilige en heerlijk warme laminaatverwarming. Blijf niet met koude voeten zitten, maar schakel ons in als u op zoek bent naar de optimale verwarmingsmethode voor uw huis of bedrijfspand.

Veilige laminaatverwarming voor een scherpe prijs

Omdat de door ons gebruikte producten zonder uitzondering van de beste kwaliteit zijn, kunt u er zeker van zijn dat de laminaatverwarming die wij bij u aanleggen veilig is en zeer goed werkt. Soms zijn de goedkoopste oplossingen niet de beste, maar wij weten kwaliteit te koppelen aan een zeer scherpe prijs. Onze laminaatverwarming zal u daarom nooit teleurstellen en uw huis of andersoortig pand heerlijk verwarmen. Wij bieden een totaalpakket aan bij het leggen van de vloer en in het kort is hieronder uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat. Om te beginnen brengen wij een PE folie aan in de ruimte of ruimtes waar u laminaatverwarming wilt hebben. Deze folie zorgt ervoor dat de vloer beschermd is tegen invloeden van vocht. Over deze folie komt een laag isolatieplaten, dit zorgt er voor dat de laminaatverwarming zijn werk goed kan doen en er weinig tot geen warmte verloren gaat. Boven deze isolatielaag brengen wij de ‘infrared heating film’ aan.  Dit is de warmtebron die zorgt voor een heerlijk warm huis of bedrijfspand. Natuurlijk is de vloer niet compleet zonder het laminaat zelf, dus deze leggen wij ook voor u aan. Door deze materialen te gebruiken voor laminaatverwarming weet u zeker dat u weinig energie verspilt en toch een warm huis krijgt. Wij sluiten voor u de sensoren van de thermostaat op de juiste manier aan op de vloerverwarming, zodat u met een simpele druk op de knop de juiste temperatuur krijgt. Omdat wij alleen met gecertificeerde materialen werken hoeft u zich geen zorgen te maken over de levensduur van het materiaal en over eventuele brandveiligheid. De producten zijn zo gemaakt dat ze zo veilig mogelijk zijn en lang meegaan. Op de verwarmingsdraden zitten de volgende keurmerken:

  • INTERTEK
  • ETL SEMKO
  • CE Keurmerk

Mochten er toch problemen optreden dan kunnen wij met onze geavanceerde apparatuur dit gemakkelijk opsporen. U bent dus zeker van een goed functionerende laminaatverwarming!

Kies voor een betrouwbaar bedrijf

Wij van Electric Comfort doen er alles aan om u als klant tevreden te stellen. Daarom hebben wij ervaren en gekwalificeerd personeel om er zeker van te zijn dat uw laminaatverwarming op de beste mogelijke manier in de vloer komt te liggen. Uiteraard zijn wij er ook voor u als u nog twijfelt over verschillende verwarmingsmethoden. Wij sturen u graag een extra informatiepakket toe en geven op onze website antwoord op vaak gestelde vragen. Ook kunt u ons uiteraard bereiken via zowel de telefoon als via email. Door het invullen van onze online offerte weet u van tevoren wat de kosten van het aanleggen van laminaatverwarming zullen zijn zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Omdat ons bedrijf veel diensten aanbiedt die te maken hebben met verwarming, kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een andere methode dan laminaatverwarming om uw huis of bedrijfspand warm te krijgen. Twijfel dus niet als u een nieuw huis of pand laat bouwen en schakel ons in. Ook als u uw bestaande verwarming wilt vervangen staan wij voor u klaar, wat voor vloer u maar wilt. Neem vooral een kijkje op onze site om meer informatie in te winnen en om te kijken naar de vele verschillende verwarmingsmogelijkheden die wij u kunnen bieden. Kies voor betrouwbaarheid van de expert, kies voor Electric Comfort.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn