Op zoek naar een cleanroom installatie?

In veel verschillende soorten bedrijven is het van groot belang om een uitstekend gemaakte cleanroom installatie te hebben. Voor dit soort bedrijven hebben wij goed nieuws, want bij ons bedrijf ClimaTech B.V. kunnen wij een prachtige oplossing op maat bieden. De cleanroom installatie die wij voor onze klanten maken voldoen altijd aan alle eisen voor de betreffende sector en geven u daarom alles wat nodig is om uw processen die stof- en kiemvrij moeten plaatsvinden te doen. Een cleanroom installatie voorkomt contaminatie en is daarom essentieel in bijvoorbeeld de voedingsmiddelen industrie of bij diverse soorten farmaceutische bedrijven. Omdat wij als geen ander weten dat de eisen en wensen van diverse soorten bedrijven onderling verschillen kunnen vertonen komen wij voor u altijd met een oplossing op maat wat betreft de cleanroom installatie. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Wij zorgen er altijd voor dat de cleanroom installatie precies aan uw wensen voldoet en bovendien ook alle wet- en regelgeving volgt. Wij werken dan ook altijd volgens een vaste volgorde. Eerst zorgen wij er voor dat wij in kaart brengen waar u de cleanroom installatie voor wilt gebruiken en wat voor producten u hierin wilt maken of wat voor processen u hierin wilt doen. Vervolgens zorgen wij er voor dat wij alle regels die voor u op gaan op dit gebied in kaart hebben. Daarna beginnen wij met het ontwerpen van de cleanroom installatie volgens deze regels en volgens uw wensen. Wij zorgen er uiteraard voor dat alles precies op maat gemaakt is voor uw situatie. De mate waarin de cleanroom installatie stofvrij en kiemvrij dient te zijn hebben wij altijd exact goed zodat u zich hier geen zorgen om hoeft te maken. Wij kunnen alles turnkey aan u opleveren zodat het gebruiksklaar is. Wij verzorgen tevens de nazorg op dit gebied zodat u zich nergens meer druk over hoeft te maken. Als u precies wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een cleanroom installatie dan kunt u eens rondkijken op onze site of natuurlijk direct contact met ons opnemen. Door onze jarenlange ervaring is geen opdracht ons te gek of te groot, dus neem vandaag nog contact op met ons gekwalificeerde personeel voor advies of een offerte. Wij helpen u graag.

Laat professionals uw cleanroom installatie regelen

In veel verschillende soorten bedrijven en bedrijfstakken is het zoals u heeft kunnen lezen van essentieel belang om een goede cleanroom installatie te hebben. Hierdoor kunnen uw werknemers namelijk zonder zich zorgen te maken om contaminatie hun taken uitvoeren. Bijvoorbeeld in de chemische industrie of bijvoorbeeld de zonnecellen industrie is het hebben van een cleanroom installatie uitermate belangrijk. Wij zorgen er bovendien niet alleen voor dat de cleanroom installatie zelf volgens alle regels verloopt, maar geven ook advies qua kledingvoorschriften en zorgen voor nazorg zodat u zich hier niet druk om hoeft te maken. Wat wij leveren sluit altijd precies aan bij de eisen die gelden voor uw sector, dus er zullen niet meer deeltjes in de ruimte zijn dan uiterlijk is toegestaan. Wij leveren altijd uitstekende kwaliteit, zoals u ook op onze site kunt lezen in de sectie waar onze referenties staan. Als u op zoek bent naar het beste bedrijf om voor uw bedrijf een cleanroom installatie te doen dan hoeft u dus niet verder te zoeken. Wij van ClimaTech B.V. helpen u graag bij het vinden van een oplossing op maat. De prijzen die wij hanteren zijn bovendien zeer goed ten opzichte van veel van onze concurrenten, dus u kunt niet alleen kwaliteit maar ook eerlijke prijzen van ons verwachten. De stappen die wij volgen voordat we overgaan tot de cleanroom installatie zijn als volgt:

  • Analyse van uw bedrijf en werkzaamheden
  • Analyse van de normen en regels
  • Maken van een ontwerp
  • Installatie van de cleanroom
  • Nazorg en gedragsregels opstellen

Zoals u kunt zien regelen wij van begin tot einde alles voor u indien u dit wilt. Wij zorgen er uiteraard ook voor dat bijvoorbeeld de temperatuur en de luchtvochtigheid precies zo zijn als u dit wilt of zoals is voorgeschreven in de normen en regels voor uw sector. Neem dus vandaag nog contact met ons op als u interesse heeft in de cleanroom installatie die wij u kunnen bieden.

Overal in Nederland en België kunnen wij u van dienst zijn

Naast onze vakkundigheid en goede prijzen is het ook zeer handig voor u als klant dat wij zowel in heel Nederland als in België u kunnen helpen bij een cleanroom installatie. Wij hebben in het verleden al bij vele bedrijven in binnen- en buitenland dit gedaan en kunnen u met trots melden dat wij niks anders dan positieve reacties hierop hebben gekregen. Bent u dus op zoek naar dé experts op het gebied van cleanrooms, dan zit u bij ons zeker goed. Voor een offerte op maat of vragen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden kunt u op onze website terecht of direct contact met ons opnemen. Uiteraard gaan dit soort investeringen niet over één nacht ijs en daarom helpen wij u altijd goed in het voortraject en zijn wij duidelijk in de afspraken. Met meer dan 25 jaar ervaring in deze branche zijn wij er zeker van dat wij ook u kunnen helpen met de juiste oplossingen. Onze ervaren en uitstekend gekwalificeerde werknemers staan voor u klaar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn