Op zoek naar een goede ots advocaat?

ots-zaken - Ots advocaatHet kan voorkomen dat uw kind, omdat er twijfels zijn over de veiligheid van hem of haar, onder toezicht gesteld gaat worden. Het kan echter voor komen dat dit niet terecht is en om hiertegen te procederen is het inschakelen van een goede ots advocaat van groot belang. Via ons kantoor Blat Advocaten kunt u eenvoudig en snel een uitstekende ots advocaat vinden die u bijstaat tijdens de gehele procedure. Op die manier kan soms voorkomen worden dat een kind onder toezicht gesteld gaat worden. De Raad van Kinderbescherming of het Openbaar Ministerie kunnen beslissen dat het voor uw kind beter is om een ondertoezichtstelling uit te vaardigen. Zonder ots advocaat is het lastig om dit aan te vechten en ook daadwerkelijk te winnen. De procedure is namelijk tamelijk ingewikkeld en lang en daarom is het inhuren van een ots advocaat die verstand heeft van alle zaken betreffende ondertoezichtstelling van groot belang. Zonder de hulp van een ots advocaat kan het zijn dat uw kind onder toezicht komt van Bureau Jeugdzorg en er kan tevens een gezinsvoogd aangewezen worden. In dit geval moeten alle belangrijke beslissingen rondom het kind worden goedgekeurd door de aangestelde gezinsvoogd. Dit kan er voor zorgen dat u minder te zeggen krijgt in de zaken betreffende uw kind. Veel mensen willen dit uiteraard voorkomen en op een andere manieren zorgen dat de problemen opgelost gaan worden. Kies daarom voor een ots advocaat van Blat Advocaten die u kan helpen om dit te bereiken en hier bovendien door de vaak jarenlange ervaring goed advies over kan geven. Hoewel wij in Zeist zitten werken wij door heel het land en daarom kunt u, waar u ook woont, via ons een ots advocaat inschakelen om uw belangen te behartigen. Wij zullen er vervolgens alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen en zowel voor u als het kind de optimale situatie te bewerkstelligen. Op onze website kunt u nog veel meer informatie vinden over bijvoorbeeld de taken van een ots advocaat en andere zaken die wij voor u kunnen betekenen.

Schakel via ons kantoor een ots advocaat in

Het inschakelen van een ots advocaat is altijd een goed idee als u denkt dat uw belangen niet goed genoeg worden behartigd en hier een professional voor in de hand wilt nemen. Vanwege de vaak jarenlange ervaring van onze medewerkers kunt u rekenen op uitstekende begeleiding en zullen wij u altijd op de hoogte houden van de gang van zaken. Op die manier kan een ots advocaat veel voor u bereiken en in het beste geval er voor zorgen dat een ondertoezichtstelling niet zal worden uitgesproken of zal worden ingetrokken. In beide gevallen kunt u overigens via ons kantoor een ots advocaat inschakelen. In principe is de uitspraak van de rechter als hij of zij besluit tot ondertoezichtstelling van uw kind of kinderen één jaar geldig. Na die periode dient het opnieuw voor te komen en te worden verlengd of te worden opgeheven. In welke fase u ook zit, u kunt bij ons altijd een geschikte ots advocaat vinden die u zo goed mogelijk zal helpen. Als het vonnis al is uitgesproken dan is het mogelijk om in samenspraak met onze ots advocaat in hoger beroep te gaan. In dat geval kijkt een hogere rechter er naar en kan de uitspraak ongedaan worden gemaakt. In welke fase u ook zit en hoe de zaken er ook voor staan, in alle gevallen zal onze ots advocaat er alles aan doen om het recht te laten zegevieren en u samen met uw kinderen een goede toekomst te geven. Wij kunnen u ook bij andere zaken omtrent kinderrecht helpen. Dit zijn onder andere de volgende situaties, zaken en rechten:

  • Kinderbeschermingsmaatregel
  • Jeugdzorg
  • Gezinsvoogd
  • Spoed-uithuisplaatsing
  • Beëindiging gezag
  • Wijzigen gezinsvoogd

U kunt hier op onze website meer over lezen en als u hier vragen over heeft dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij doen alles wat binnen onze macht ligt om er voor u een zo gunstig mogelijke situatie uit te slepen en u zult merken dat wij hierbij altijd eerlijk en open met onze cliënten communiceren. Over de kosten van onze diensten kunt u meer lezen in de volgende alinea.

Kosten voor u als cliënt

Hoeveel de kosten zijn van onze diensten hangt af van uw situatie. Een exact overzicht hiervan kunt u vinden op onze website, maar in het kort komt het neer op het volgende. In gevallen waarbij u of uw partner onder een bepaald inkomen per jaar blijven dan heeft u recht op gefinancierde rechtsbijstand. In dit geval hoeft u zelf alleen een eenmalige eigen bijdrage te betalen en een gereduceerd griffiebedrag te voldoen. In andere gevallen kan ook een bijzondere bijstand of een rechtsbijstandsverzekering mogelijkheden bieden om kosten te laten vergoeden. Het hangt dus geheel van uw situatie af wat van toepassing is. Wij kunnen u hier uiteraard meer over vertellen dus als u wilt weten wat het u gaat kosten om een ots advocaat in te huren dan kunt u ons hierover bereiken. Wij helpen u graag bij het oplossen van uw problemen rondom ondertoezichtstelling en zullen er altijd alles aan doen om alles wat binnen onze macht ligt voor u in te zetten. Kijk dus eens rustig rond op onze website om te kijken wat wij u kunnen bieden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn